مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگه ممکنه مادربورد از گیگا باشه؟
تا 120 مین جالبی تو Giga نیست ، اگر هم بخوایم در نظر بگیریم میشه P43 که خوب یه پله پایینتر از p45 هستش و به نظر من ارزش خرید نداره.;)
خیلی ممنون.واقعا کارت درسته.
من با ddr2 کارم بیشتر را میفته.چون از این نو رم زیاد دارم.وگرنه 1 خرج میزاره رو دستم.اون بقیش هم مشخصات بقیه قطعاتمه که فقط میخوام مادر بورد رو عوض کنم خرج زیاد نمخوام در بیاره.

بازم ممنون
خواهش
خوب اگه اینجوریه یه main ddr2 ساپورت بردار دیگه !! ;)
مشخصات قطعات فعلیت چیه ؟ cpu , vga , hdd منظورم ایناس.
سلام...
من می خوام یه کیس کامل با یه مانیتور بخرم.بودجم 800 تومنه و برا گیم می خوام.
خودم اینارو انتخاب کردم :
ASUS P5QL-PRO
INTEL CORE 2 DUO E7300
TEAM GROUP 2GB*2 Elite PC2-6400
WESTERN DIGITAL SATA-2 320GB
ZOTAC GEFORSE GTS-250
LITEON DVD-RW 22X SATA
GREEN GP535A 535W
GREEN TOLIP-PLUS
AOC 203VW+ 20"
چطوره...
سیستم خوبیه ، main رو میتونی با 3 یا 4 تومن بالاتر p5q-se در نظر بگیری ، hdd هم 500gb بردار ، ارزش 180gb کمتر بخاطر 5 6 تومن رو نداره.;)
رامین جان فکر نمیکنید این پاور برای سیستم مورد نظر شما کم باشه؟:confused:
نه ، به نظر من کم نیست 285 نهایت 205w مصرفشه که به نظر من این پاور برای این سیستم کافیه.;)
دوستان رم DDR3/1333 3*2GB چه مارکی و چه مدلی خوبه ؟ بهترین مدل کروشیر تو این رنج کدومه و چند در میاد ؟
اگه اور برات مهمه من g.skill رو پیشنهاد میدم و اگه محدودیت بودجه داری میتونی از teamgroup در نظر بگیری.;)
رادر فرشيد و برادر رامين! اشتباه لپي شد آقا! :biggrin1: منظورم 9600 gt برند asus بود . نظرتون چيه در موردش؟ تو رنج قيمتش چيز بهتري هست؟ يه چندتا بنچ لطف ميكنين؟ :biggrin1:
پ.ن : معذرت خواهي جلو جمع از دادا رامين ...
خوب از اول میگفتی دیگه.:biggrin1:
خوب همونطور که محمد گفت کم کم 170 175 تومن برد asusش در میاد که به نظر من خرید این کارت با این بودجه یعنی آتیش زدن پول در حد.... :biggrin1:
با 10 15 تومن بالاتر میتونی gts250 رو در نظر بگیری که 25 30 درصد (حدودا) قویتر از 9600gt هستش.;)
مشکلی نیس :biggrin1:
supra جان با مانیتور می خاستمم ممنون:love:
خوب اگه مانیتور هم بخوایم حساب کنیم اینجوری میشه :

CPU : intel i7 920
RAM : teamgroup 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-se
VGA : evga gtx275
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer : (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : nzxt 600w
CASE : green tuniq or trio
MONITOR : samsung t1900

حدودا 1485 1490 در میاد.;)
دوستان راستی نظرتون در باره مانیتور چیه ؟ کدوم:
LG - 22" - W2284F
SAMSUNG - 22" - T220P
LG - 21.5" - W2261V
AOC V22 LED
خوب بستگی به نوع استفاده داره در کل من t220p رو پیشنهاد میدم بدون شک.;)

درباره مارک G.skill که گفنتی : G.skill واسه DDR3 بهتره یا Crosair ؟ (اهل اورکلاک نیستم)
من DDR3/1333 3*2GB میخوام ، ولی متاسفانه از سری حرفه ای crosair این مدل وجود نداره و1600 هست و بودجه کمه ، راستی همین 1600 قیمتش چقدره ؟
دوستان قیمت ASUS P6T Deluxe V2 و Asus P6T Deluxe oc/palm چنده الان ؟

Last edited by a moderator:
درباره مارک G.skill که گفنتی : G.skill واسه DDR3 بهتره یا Crosair ؟ (اهل اورکلاک نیستم)
من DDR3/1333 3*2GB میخوام ، ولی متاسفانه از سری حرفه ای crosair این مدل وجود نداره و1600 هست و بودجه کمه ، راستی همین 1600 قیمتش چقدره ؟
با سلام...
اگه اهل اورکلاک نیستی چرا سری حرفه ای میخوای بخری؟
به نظر من 3تا 2گیگ باس1333 از مارک تیم گروپ بگیر...قیمتش 130 تومنه...
در ضمن رم های باس 1600 گرون هستن...
3تا 2گیگ رم سه کاناله کینگستون هایپرایکس....قیمت 300....تازه مارک کینگستون ارزونه...OCZ با همین مشخصات هست با قیمت 450...
قیمت 3تا 1 گیگ Crosair باس 1600....140 تومن....

دوستان قیمت ASUS P6T Deluxe V2 و Asus P6T Deluxe oc/palm چنده الان ؟

Asus P6T Deluxe oc/palm....قیمت 430 ....
ASUS P6T Deluxe V2....قیمت 350 ...

Last edited by a moderator:
نه ، به نظر من کم نیست 285 نهایت 205w مصرفشه که به نظر من این پاور برای این سیستم کافیه.

رامین جان فکر نمیکنم 205W عدد درستی باشه.از طرفی عرض کردم این مدل پاور Passive PFC هست یعنی ضریب عملکردی در حدود 0.75 داره.جدا از اینکه NZXT کلا پاورهای خوبی نداره.

همه چیز به Watt نیست....

اگه اور برات مهمه من g.skill رو پیشنهاد میدم و اگه محدودیت بودجه داری میتونی از teamgroup در نظر بگیری.

این جمله معنی های مختلفی میده.یعنی مثلا به نظر شما G.Skill NQ از Team Xtreem بهتره OC میشه؟

;)

من تصمیم گرفتم اینارو بخرم
mb: giga p43-s3l
cpu:intel e7300
اولی 100004 هزار تومن
دومی 120000 هزار تومن
گرافیک هم موندم 4770 بگیرم یا 9600
آخه معلوم نی که این 4770 کی بیادش!!!!!!!!!!!!!!

مشخصات قطعات فعلیت چیه ؟ cpu , vga , hdd منظورم ایناس.

سلام.

hdd:160 sata مدلش wdc wd1600 56mhb1
cpu:intel pentium 4
vga:nvidia geforce 6200 le

راستی رم ddr3 چطوره در مقایسه با 1 و 2.منظورم کارایی و قیمتشونه.

بازم ممنون

برادر فرشيد و برادر رامين! اشتباه لپي شد آقا! :d منظورم 9600 gt برند asus بود . نظرتون چيه در موردش؟ تو رنج قيمتش چيز بهتري هست؟ يه چندتا بنچ لطف ميكنين؟ :d
پ.ن : معذرت خواهي جلو جمع از دادا رامين ...
خب گفتم که،9600 خوبه اما مدل GT بیشتر از 120 تا 130 تومن نباید باشه،اما میتونی صبر کنی تا 4770 بیاد که همین قیمتاست اما از 9800GT هم سریعتره.

دوستان راستی نظرتون در باره مانیتور چیه ؟ کدوم:
LG - 22" - W2284F
SAMSUNG - 22" - T220P
LG - 21.5" - W2261V
AOC V22 LED
توی اینا من SAMSUNG T220P رو پیشنهاد میدم.

اولی 100004 هزار تومن
دومی 120000 هزار تومن
اگر میتونی صبر کن که 4770 بیاد خب.

ببین این حرفت بی معنیه ، هر دو برند سری های مختلفی از ddr3 , ddr2 و... دارن برای مصارف مختلف یکی اور براش مهمه یکی بودجه و....
شما که نمیخوای اور کنی خوب از همین tg سریه eliteش بردار 3*1gbش با باس 1333 حدودا 85 تومن در میاد.;)
رامین جان فکر نمیکنم 205W عدد درستی باشه.از طرفی عرض کردم این مدل پاور Passive PFC هست یعنی ضریب عملکردی در حدود 0.75 داره.جدا از اینکه NZXT کلا پاورهای خوبی نداره.

همه چیز به Watt نیست....
من کاری به درست یا غلطش ندارم من طبق آمار و ارقام حرف میزنم ، اصلا مهم نیست که active باشه passive باشه یا هر چیز دیگه چون pfc ربطی (بطور مستقیم) به راندمان و کارایی پاور نداره یا اگر هم داشته باشه قابل توجه نیست ، من با توجه به ، یه بودجه اون سیستم رو پیشنهاد دادم و به نظر من تا 70 75 تومن اون پاور از nzxt واسه اون سیستم کافیه.;)
این جمله معنی های مختلفی میده.یعنی مثلا به نظر شما G.Skill NQ از Team Xtreem بهتره OC میشه؟
من فقط به بازار اینجا (ایران) کار دارم نه جای دیگه.;)
اولی 100004 هزار تومن
دومی 120000 هزار تومن
من تو پست 10608 ، یه قطعاتی بهت پیشنهاد دادم یه نگا بهش بنداز بد نیس.:biggrin1:
در مورد vga هم که گفتم بهترین کار اینه که صبر کنی تا 4770 بیاد.(دیگه خود دانی)
سلام.

hdd:160 sata مدلش wdc wd1600 56mhb1
cpu:intel pentium 4
vga:nvidia geforce 6200 le

راستی رم ddr3 چطوره در مقایسه با 1 و 2.منظورم کارایی و قیمتشونه.

بازم ممنون
خوب تا 120 میتونی asus p5q-se یا p5ql-pro رو در نظر بگیری.;)
ddr3 هم به غیر از سریه i7 ، تفاوت کارایی چندانی نسبت به ddr2 نداره.;)

آخرین ویرایش:
من کاری به درست یا غلطش ندارم من طبق آمار و ارقام حرف میزنم

پس طبق آمار شما باید 450W هم راحت جوابگو باشه.:eek:

اصلا مهم نیست که active باشه passive باشه یا هر چیز دیگه چون pfc ربطی (بطور مستقیم) به راندمان و کارایی پاور نداره یا اگر هم داشته باشه قابل توجه نیست

:eek:
مهم نیست!!!!! میتونید یک تعریف از PFC داشته باشید؟

من فقط به بازار اینجا (ایران) کار دارم نه جای دیگه.

اتفاقا بنده هم با توجه به بازار ایران سوالم رو مطرح کردم.شما طوری صحبت میکنید انگار همه رمهای G.Skill خوب OC میشن.

اما حرفت درسته ، باید مشخص شه که از چه سری و مدلی باشه.

:confused:

خوب تا 120 میتونی asus p5q-se یا p5ql-pro رو در نظر بگیری.;)
ddr3 هم به غیر از سریه i7 ، تفاوت کارایی چندانی نسبت به ddr2 نداره.;)

اگه ده بیستمنم این ور اونور بشه مشکل ندارها.حالا این مدلی که شما گفتب چطوره؟اگه صبر کنیم بهترش هم میاد؟
من با گیگا بیشتر حال میکردما;)
از نظر قیمت چی.اختلاف قیمتشون چقدره؟

جبران کنیم.

اگه ده بیستمنم این ور اونور بشه مشکل ندارها.حالا این مدلی که شما گفتب چطوره؟اگه صبر کنیم بهترش هم میاد؟

جبران کنیم.

EP45-UD3R

این برد بهتر از بردهای قبلی هست(البته من کلا با اون بردها مخالفم).قیمتش هم حدود 135 تومنه.

دست شما درد نکنه.چیزه قشنگی بود.چیزیه خوبیه دیگه:-"
بعد.به اون سیستمه من که اون بالا مشخصاتش رو نوشتم میخوره دیگه.

اگه بعدا بخوام یه ارتقا سیستمه مشتی بدم رو این جواب میده دیگه.

با تشکر از همه دوستان

PS3یا ارتقاع سیستم؟

دوستان یه سوال؟من پارسال یه سیستم خریدم که در زمان خودش ای بدک نبود:-"حالا میخوام یه حال اساسی بهش بدم!!!به نظرشما PS3بخرم یا یه PC با مشخصات
MB:Rampage 2 asus
Cpu:9880QX
RAM:2*4GB OCZ
VGA:2*4870x2
&...​
حدود 2.600یا2.700هم پول دارم!با توجه به مشکلات PCکه بعد از یه مدت به درد نمیخوره(بعضی از بازی هارو با مشکل اجرا میکنه)؟شما کدوم رو ترجیح میدید!؟؟؟؟/ممنون میشم اگه سری جواب بدید!!!:confused::confused::confused::confused:​

آخرین ویرایش:

جبران کنیم.
خوب با 10 20 تومن بالاتر میتونی p5q-pro یا p5q رو در نظر بگیری.;)
قبلا هم گفتم تا 130 giga مین جالبی نداره.;)
دوستان یه سوال؟من پارسال یه سیستم خریدم که در زمان خودش ای بدک نبود:-"حالا میخوام یه حال اساسی بهش بدم!!!به نظرشما PS3بخرم یا یه PC با مشخصات
MB:Rampage 2 asus
Cpu:9880QX
RAM:2*4GB OCZ
VGA:2*4870x2
&...​
حدود 2.600یا2.700هم پول دارم!با توجه به مشکلات PCکه بعد از یه مدت به درد نمیخوره(بعضی از بازی هارو با مشکل اجرا میکنه)؟شما کدوم رو ترجیح میدید!؟؟؟؟/ممنون میشم اگه سری جواب بدید!!!:confused::confused::confused::confused :​
شما چجوری حساب کردی ؟! :confused:
اصلا ps3 با این بودجه ی شما مچ میشه که بخوای بین ارتقاء یا ps3 یکی رو انتخاب کنی ؟ :confused:
با این بودجه میتونی 360+ps3 و یه ارتقاء توپ داشته باشی.:biggrin1:
اون قطعات انتخابیت هم عمرا دیگه ارزش خرید نداره.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or