از Intel:یه Main و CPU برای با حدود 150-160 معرفی کنید که کارت گرافیک ONBOARD هم داشته باشه .اینتل و ای ام دی هم مهم نیست ولی فکر کنم ای ام دی توی این رنج از نظر price / performance بهتر باشه.
تنها مدل HD که ممکن هست پیدا بشه SkystarHD هست که فک کنم تنها انتخاب موجود هست اما خب یکی از بهترینها هم هست حدود 150 تومن هم باید باشه.سلام
دوستان کارت DVB HD مدلی مد نظر تون نیست لطف کنید معرفی کنید با قیمت ؟
دستون درد نکنه.
شما میتونی از برندای Maxtor,WD,Seagate انتخاب کنی که بسته به Portable یا Desktop بودن و رابط اتصال از 80 تا 150 تومن هستنسلام دوستان من میخواستم یک هارد اکسترنال 500 گیگی بخرم - به نظر شما کدوم مارک برای خرید مناسبتر است و نسبت به همه کیفیت بهتری داره(از نظر ساخت) ؟
ماوس های با DPI 3000 و بالاتر مدلای زیادی نیستن اما خب Logitech Laser G9 و Razer Mamba هستن که آخری 5600DPI هست.با این دقت نمیتونی قیمت مناسب پیدا کنی، باید دنبال 2000DPI باشی که انتخابای خوبی مثل Razer CopperHead و Logitech G5 هست که بترتیب 50 و 75 تومن هستن.دوستان موس با DPI بالا (3000به بالا) با قیمت مناسب و مارک معتبر چی پیشنهاد میدن ؟
کیبرد مخصوص بازی هم پیشهادی دارید ؟
فک کنم قبلا هم گفتم،تمام کارتای GTX295 یک جا تولید میشن و بردای خود Nvidia هستن ،فقط برچسب سازندشون فرق میکنه.-------
دوستان چند بار خواستم ها ! خواهشا یه پاسخی بدید : قیمت های مدل 295GTX از مارکای ZOTAC و EVGA و XFX و BFG ویا هر مارک معقول دیگر ؟
شما تا الان 10 12 تا پست دادی تو این 1 یا 2 روزه (بصورت کلی میگم) هنوزم به نتیجه نرسیدی ، main میخوام ddr2 و ddr3 ساپورت کنه ، یه main میخوام با یه cpu که بیشتر از 400 نشه و......با سلام خدمت عزیزان...من این سیستمو برای گیم و اورکلاک میخوام اسمبل کنم...
MSI 790gx/g65
VGA HD4850
4GB DDR3 1333 CRUCIAL
green 535 watt
Phenom2 X3 720
به نظرتون این پاور کشش این سیستم برای گیم و اورکلاک رو داره؟
قدرت این سیستم در چه حدیه؟
در ضمن بین X3 720 و X4 810 کدوم رو انتخاب کنم...با دلیل بگین...
ممنون...

خوب مشخص نشد شما میخوای ارتقاء بدی یا فقط هاردو عوض کنی ؟درود به همه
من یه خورده کمک نیاز دارم
مشخصات سیستم من اینه
Power : 680 green
Motherboard: DX38BT
Central Processing Unit(CPU): Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Physical Memory: 1GB
Hard Disk: SAMSUNG HD160HJ ATA Device (149.05GB)
Video Card: NVIDIA GeForce 9600 GT
Monitor: LG W2261(Digital)
من چجوری میتونم این سیستم رو بهینه کنم ؟
البته سی پی یو و مین بورد و گرافیک رو نمیخوام دست بزنم
مثلا خوبه که یه هارد دیگه بزارم raid ببندم ؟
یا یه رم دیگه بگیرم دوال کنم ؟
با رید سرعت بهتر میشه ؟
اگه رید ببندم ظرفیت هارد همون 160 میمونه یا میشه 320 ؟

شما تا الان 10 12 تا پست دادی تو این 1 یا 2 روزه (بصورت کلی میگم) هنوزم به نتیجه نرسیدی ، main میخوام ddr2 و ddr3 ساپورت کنه ، یه main میخوام با یه cpu که بیشتر از 400 نشه و......
یبار بیا بگو چقدر بودجه داری و چه قطعاتی میخوای تا بشه نظر داد.![]()
از نظر من خرید 4850 که دیگه اصلا منطقی نیست،چون کارت 4770 با 5 درصد راندمان کمتر و قیمت 120-130 تومن به بازار اومده و خرید 4850 اونم با قیمت 200 تومن عقلانی نیست.با سلام خدمت عزیزان...من این سیستمو برای گیم و اورکلاک میخوام اسمبل کنم...
MSI 790gx/g65
VGA HD4850
4GB DDR3 1333 CRUCIAL
green 535 watt
Phenom2 X3 720
به نظرتون این پاور کشش این سیستم برای گیم و اورکلاک رو داره؟
قدرت این سیستم در چه حدیه؟
در ضمن بین X3 720 و X4 810 کدوم رو انتخاب کنم...با دلیل بگین...
ممنون...
شما میتونی CPU رو اورکلاک کنی،چون هنوز جای کار داره و استعداد اور بالایی دارهدرود به همه
من یه خورده کمک نیاز دارم
مشخصات سیستم من اینه
Power : 680 green
Motherboard: DX38BT
Central Processing Unit(CPU): Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Physical Memory: 1GB
Hard Disk: SAMSUNG HD160HJ ATA Device (149.05GB)
Video Card: NVIDIA GeForce 9600 GT
Monitor: LG W2261(Digital)
من چجوری میتونم این سیستم رو بهینه کنم ؟
البته سی پی یو و مین بورد و گرافیک رو نمیخوام دست بزنم
مثلا خوبه که یه هارد دیگه بزارم raid ببندم ؟
یا یه رم دیگه بگیرم دوال کنم ؟
با رید سرعت بهتر میشه ؟
اگه رید ببندم ظرفیت هارد همون 160 میمونه یا میشه 320 ؟
خیلی که نه ولی بیشتر جاها هم تاثیر محسوسی داره،ولی هیچ کدوم تاثیر سرعت فضایی SSD های جدید رو ندارن.من شنیدم که با raid سرعت read & write خیلی زیاد میشه درسته ؟
Raid تاثیرش محسوسه توی افزایش سرعت ؟
رم هم 1 گیگ سینگل هست
راندمان X3 720 هم که به اندازه ی CPU های دو هسته ای اینتل مثل e7400 تا e8400 سرعت داره و همه میدونن که اورکلاکینگ اینا خیلی بهتر و بیشتر انجام میشه و از نظر OC هم انتخاب اول هست
موس Logitech G9 بگیر ولی اگه میخوای عملکرد فوق العاده داشته باشه من Razer Death Adder یا Razer diomand 3gیا Razer Lachesis که 4000 Dpi پیشنهاد میکنم البته ممکنه Razer ها زود خراب شهدوستان موس با DPI بالا (3000به بالا) با قیمت مناسب و مارک معتبر چی پیشنهاد میدن ؟
کیبرد مخصوص بازی هم پیشهادی دارید ؟
-------
دوستان چند بار خواستم ها ! خواهشا یه پاسخی بدید : قیمت های مدل 295GTX از مارکای ZOTAC و EVGA و XFX و BFG ویا هر مارک معقول دیگر ؟

INTEL رو گفتم،مشخصه که واسه اورکلاک خیلی بهتر هستمن متوجه نشدم...شما کدومو میگی راندمان بهتری داره؟AMD or Intel
CPU:Q6600 INTELسلام دوستان
من به راهنمايي براي خريد قطعات زير براي كار با 3D Studio و Autocad نياز دارم. احتمالا اوركلاك هم بخوام انجام بدم.
فقط RAM, CPU, Motherboard, Power, Graphic
بودجه هم 500 تا 600 در نظر بگيريد
ممنونم
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام دوستان
من به راهنمايي براي خريد قطعات زير براي كار با 3D Studio و Autocad نياز دارم. احتمالا اوركلاك هم بخوام انجام بدم.
فقط RAM, CPU, Motherboard, Power, Graphic
بودجه هم 500 تا 600 در نظر بگيريد
ممنونم