مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من مادربرد asus p5q-e رو انتخاب کردم...قیمتش 160 بود...
رم های DDr2 را تا باس 1200 پشتیبانی میکرد...کراس فایر هم داشت...
نظرتون چیه؟

مین بدی نیست ولی با ارزون شدن X38 و X48 در این هزینه ها صرف خریدش را تا حدود زیادی از دست داده.

ASUS P5E....160-170T
Abit IX48 GT3...170-180T

و قابلیت اورکلاک بیشتر

On Air......NO

پاور قوی تر برای اضافه کردن یک کارت

لازم به ذکر هست که AcBel R88 600W بهتر از AcBel PS2 660W هست.!!!!

من نمیدنم چی شده همه فقط مینویسند AcBel در صورتی که هیچ کس مدل دقیق رو مطرح نمیکنه.

AcBel R88=CoolerMaster UCP Series

چه گیری دادین به DFI؟ مزیتی داره که شما پیشنهادش میکنین..؟

The Best OC Platform

بودجه من تا 1میلیون و200 کشش داره....
آخه شنیدم سی پی یو های amd قدرت خوبی ندارن و توی بازیها کم میارن؟میگن به خاطر Cache پایینشونه..

در ضمن کارت 250gts و 260gtx با چه کارتی از atiقابل مقایسه است؟؟
ممنون...
شما با این بودجه میتونی یه سیستم Core i7 رو هم برداری و بهترین انتخابه
کارت GTS250 با کارت ATI4850 و کارت GTX260 با کارت ATI4870 قابل قیاس هست

مرسی از اینهمه اطلاعات...
یعنی شما میگی قدرت cpu corei7 با amd phenom2 برابره؟
در ضمن میشه قیمت مادربرد ها رو بگین؟
چه گیری دادین به DFI؟ مزیتی داره که شما پیشنهادش میکنین..؟
به هیچ وجه هیچ کدوم از CPU های PhenomII در حد Core i7 نیستن و حتی قابل مقایسه هم نیستن،کلا طراحی و معماری متفاوت و قدیمیتری دارن ،فقط بخاطر Cache نیست،اما توی بعضی از تست های بازی بخاطر اینکه فشار بازی بیشتر روی گرافیک هست راندمان CPU ها تفاوت کمی با هم داره.
مزیت DFI فقط تنظیمات پیچیده ی اورکلاکینگ برای فوق حرفه ایهاست که بدرد اکثر کاربرا نمیخوره
مادربردای ASUS و Giga مثل P6T و X58-UD4P انتخابای بهتری هستن.

دوستان باید بگم بودجه بنده رسید به 800....
آخه میخوام یه کنسول هم بگیرم...تازه لازم ندیدم این سیستم رو بگیرم...
میشه یه مادربرد DFI برای ساپورت فنوم 2 در حدود قیمت 200 معرفی کنین؟
ممنون...

با سلام
من میخواستم سیستمو ارتقاء بدم لطف کنید و من رو راهنمایی کنید
بودجه من 400 هستش ، اگر یه کمم بیشتر شد مشکلی نداره
CPU : AMD
RAM : 4G
HARD : 1T
MIN : ترجیحا ASUS
POWER : GREEN
VGA : زیاد مهم نیست چون برای بازی نمیخوام ، یه چیز خوب و متوسط
با تشکر فراوان
CPU:PH II X3 710
Ram:Patroit 2*2 4GB 800
H.D.D:Maxtor 1TB
Main:ASUS M3N78
Power:GREEN 535W
حدود 450 میشه.
میشه یه مادربرد DFI برای ساپورت فنوم 2 در حدود قیمت 200 معرفی کنین؟
DFI 790FXB-M3H5
دوستان من یک مادربرد و CPU برای گیم و حد متوسط اورکلاک میخوام؟قیمت هر دوش 400 بیشتر نباشه...
DFI 790FXB-M3H5
AMD PH II 920 OR AMD PH II 940

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد محافظهای کامپیوتر های حرفه ای در مقابل نوسانات برق داره ؟ چه مارکای معتبری هست ؟ قیمتشون چقدره ؟ راستی روی این محافظهای ایرانی که فقط کارشون دیر وصل کردن جریان برقه میشه حساب باز کرد ؟
دوستان به نظرتون واسه رم DDR3/1333 3*2GB مارک GSkill خوبه یا crosair یا OCZ ؟ اگه میشه با دلیل و قیمت بگید. درضمن انتخاب DDR3/1333 6GB خوبه یا DDR3/1600 4GB ؟؟
من یه سوالم چند باری پرسیدم ، کسی جوابی نداد !
خواهشا قیمت های EVGA GTX295 و ZOTAC GTX295 و XFX GTX295 و سایر مارکایی که به نظرتون خوبه رو هم بگید. تشکر

Last edited by a moderator:
راستش قیمت evga و zotak و ندارم...
ولی قیمت ام اس آی 700 تومن بود ..

به نظرم گرافیک خوبی باشه ولی گرونه...

سلام من یه مانیتور LCDمیخوام برایgaming.
24 اینچ و HD.
دوستان چی پیشنهاد میدن؟
با سلام...
راستش من سامسونگ t220p رو پیشنهاد میدم...البته 22 اینچه...
فول HD ...کنتراست 50000 و خیلی مزیتهای دیگه...قیمتش هم حدود 280 بود...

با سلام...
راستش من سامسونگ t220p رو پیشنهاد میدم...البته 22 اینچه...
فول HD ...کنتراست 50000 و خیلی مزیتهای دیگه...قیمتش هم حدود 280 بود...

بجز samsung.
مثلا acerیا مدل های دیگه باز هم مدل دیگه ای اگه هست معرفی کنید بعد اگه کسی جای مطمئنی هم برای خرید مانیتور میشناسه لطفا بگه من یه مقدار عجله دارم :D

دوستان کسی اطلاعاتی در مورد محافظهای کامپیوتر های حرفه ای در مقابل نوسانات برق داره ؟ چه مارکای معتبری هست ؟ قیمتشون چقدره ؟ راستی روی این محافظهای ایرانی که فقط کارشون دیر وصل کردن جریان برقه میشه حساب باز کرد ؟
شما میتونی از برندای فاران و فاراتل رو که بسته به قدرت پاور سیستم خودشون بهت مدل مناسب رو پیشنهاد میدk

دوستان به نظرتون واسه رم DDR3/1333 3*2GB مارک GSkill خوبه یا crosair یا OCZ ؟ اگه میشه با دلیل و قیمت بگید. درضمن انتخاب DDR3/1333 6GB خوبه یا DDR3/1600 4GB ؟؟
انتخاب ارجح از برند G.skill هست چون قیمتاش خیلی مناسبتر هست ،برای DDR3 1333 و 6 گیگابایت باید 190 تومن و برای DDR3 1600 هم باید 245 تومن هزینه کنی
انتخاب بسته ی 6 گیگابایتی عرض باند حافظه ی بیشتری رو میده و ماجولهای 1600 تا وقتی که CPU رو به بالاتر از 3500مگاهرتز اورکلاک نکنید اصولا بکار نمیاد،پس 1333 و ظرفیت بیشتر بهتر هست.در ضمن بسته های Triple که مخصوص Core i7 هستن با این پردازنده و ولتاژ مورد نیاز هماهنگ شدن ولی ماجولهای 2 کاناله شاید ولتاژ بیشتر و Timing متفاوتی داشته باشن که بدرد Core i7 نمیخوره.
سلام من یه مانیتور LCDمیخوام برایgaming
24 اینچ و HD.
دوستان چی پیشنهاد میدن؟
عزیزم 24 اینچ که بصورت انبوه توزیع نمیشه اینجا ،ولی متفرقه مدلای Acer و Dell هست،مدل 240T از Samsung هم شاید پیدا بشه،من توصیه می کنم که 22 اینچ Samsung و مدل 220Pرو بگیری.

آخرین ویرایش:
انتخاب ارجح از برند G.skill هست چون قیمتاش خیلی مناسبتر هست ،برای DDR3 1333 و 6 گیگابایت باید 190 تومن و برای DDR3 1600 هم باید 245 تومن هزینه کنی

کدوم مدل از G.Skill رو میفرمایید؟

دوستمون هم گفتن با دلیل بیان کنید...اگه دلیلتون قیمت هست که الان 3x2GB Team Dark زیر 180 تومنه(1600 C8).

بجز samsung.
مثلا acerیا مدل های دیگه باز هم مدل دیگه ای اگه هست معرفی کنید بعد اگه کسی جای مطمئنی هم برای خرید مانیتور میشناسه لطفا بگه من یه مقدار عجله دارم :D
با سلام...بگو چرا سامسونگ نباشه..سامسونگ که مارک خوبیه...
تازه به نظرت 24 زیاد نیست؟ همینطور که دوستمون هم گفت 24 کم گیر میاد...
اینو پیدا کردم:
LG W2452V...سایز 24 اینچ...قیمت 425000

برای خرید سامسونگ و ال جی میتونین به نمایندگی های مجازشون مراجعه کنین...
در مورد مارکهای متفرقه هم باید به یکی اعتماد کنید دیگه...چاره ای نیست...

یه Main و CPU برای با حدود 150-160 معرفی کنید که کارت گرافیک ONBOARD هم داشته باشه .اینتل و ای ام دی هم مهم نیست ولی فکر کنم ای ام دی توی این رنج از نظر price / performance بهتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or