مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من خودم یه سیستم درنظردارم که مشخصاتش اینه:
CPU:intel e8500
M/N:Asus p5ql
Ram:Gskill ddr2 pi black
Vga:Sparkle 275gtx
H.D.D:Barracuda 7200.12
Power:Cooler master 650W
میخواستم بدونم واسه گیم خوبه یانه واگه پیشنهادی داشتین مطرح کنین:laughing:

شما درست گفتی عزیزم، اما منظور من این بود که اگر مادربردی از CF پشتیبانی کنه دلیل نمیشه که با گرافیکهای Nvidia کار نکنه،اون فقط یک امتیاز و قابلیت اضافی هست.

فرق این دو تا مادربرد اینه که مدل P5QL-E از VRM های بیشتر استفاده میکنه و پل جنوبی اون مدل ICH10R هست که قابلیت Raid هم داره، برای بازی تفاوت خاصی ندارن
بین 8400 و 8500 خب مشخصا 8500 سریعتره
کارت 275 هم از 330 تومن داره تا 420 تومن و 4890 هم از 370 تومن داره تا 450 تومن.
حالا همین مین که مخصوص cf هست میشه sli کرد روش؟
یه سوال دیگه: این سیستمی که رامین جان پیشنهاد داده تو بازی(بازیهای سنگین مثل crysis و ...) در رزولوشنی مثل 1920x1080 فریم دهیش چطوریه !؟ البته بنچمارک ازش دیدم ولی با توجه به این که خود شما هم 260 داری! خواستم بپرسم

فرق این دو تا مادربرد اینه که مدل P5QL-E از VRM های بیشتر استفاده میکنه

فرشید عزیز این جمله ی شما کاملا غلطه.!

البته لیون این کارت رو 328 تومن میده

Saren Arterius عزیز تا اونجایی که من قیمت دارم برند XFX رو 305 تومن هم میشه تهیه کرد.

اقا من دیگه مخم سوت کشیده،از بس درون این سایت ها چرخیدم ولی به یک چیز ناراحت کننده برخوردم و اونم این متن هست،به نظر شما چقدر میتونه صحت داشته باشه؟
اول این رو بگم که من میخواهم cpu i7 920 ببندم"که برای بازی میخواهم" و این ریویو رو دیدم
لینک سایتش:
http://www.overclockersclub.com/reviews/intel_core_i7/18.htm

Many of the gamers in the world were expecting massive performance increases with this generation of processor. Well, sorry to disappoint. The good news is that it does not lose much in terms of performance when compared to the Core 2 processors. Why is this, you ask? Well, how many games are there that are multi-threaded and can actually use the additional CPU cores as a way to increase performance? How many times have you seen similarly clocked dual core vs. quad core comparisons where there is no real performance increase from the additional cores? Once the games are coded to make use of this CPU then there really will be something to talk about when it comes to game performance. But for the time being, multi-threaded applications will be where the biggest bang for the buck is. So where does that come into use for the home user? Well, how many times have you sat for an hour or more waiting for that DVD you made of your summer vacation to be encoded? Working with high definition content in this increasingly visual world we live in will be easier with programs that already utilize multiple threads. For those of you who run distributed computing projects, the additional four threads will allow more work to be done in a given time. Why is this something of value? Well, the project that OCC participates in is Folding @ Home, a project that helps search for cures for diseases such as Cancer, Alzheimer's, Mad Cow (BSE), Parkinson's, ALS and others. More work done in a set amount of time means that more results are compiled, hopefully finding some relief so that no one has to experience any of these dreadful diseases. With any new processor the pricing can seem to get out of hand. When the 45nm Q9450 was introduced the price was just under $400 for a 2.66GHz clock speed quad core CPU. The I7 920 goes for less than $300 at $284 bucks, with the I7 940 at $562 and the Extreme I7 965 at $999. The Extreme editions will always go for a premium but the 920 and 940 seem to be priced in the reasonable range, making them affordable for the Christmas buying season.

Offering massive performance increases for people who need their computers to "work" and not play, the Nehalem is just what the doctor ordered. Gaining time and productivity are the aim of a processor of this caliber. Making it a little greener always helps as well. Getting the work done faster for less energy consumed is where the future is headed. Welcome to the future

اقا من دیگه مخم سوت کشیده،از بس درون این سایت ها چرخیدم ولی به یک چیز ناراحت کننده برخوردم و اونم این متن هست،به نظر شما چقدر میتونه صحت داشته باشه؟
اول این رو بگم که من میخواهم cpu i7 920 ببندم"که برای بازی میخواهم" و این ریویو رو دیدم
لینک سایتش:
http://www.overclockersclub.com/reviews/intel_core_i7/18.htm
خب چه نکته ی منفی توی این نتیجه گیری وجود داره؟؟!
این مطلب طبق گفته های قبلی که حتی توی همین تاپیک قبلا هم تکرار شده فقط بر این نکته تاکید داره که خیلی از بازیها هنوز نمیتونن از هسته های بیشتر CPU استفاده بکنن و اصطلاحا MultiThread نیستن،اما تعداد بازیهایی که میتونن از چهار هسته ای ها هم بهینه استفاده بکنن مرتب داره افزایش پیدا میکنه-کما اینکه همین الان هم تعداد زیادی نیستن- و در آینده بهتر هم خواهد شد،در کل هیچکس خرید Quad ها رو به Corei7 فارغ از قیمت، توصیه نمیکنه.
نکته ی بعدی اینه که چیزی که توی این نتیجه بهش اشاره نشده اما توی بررسی ها مشخص هست اینه که پردازنده های Core i7 حتی اگر افزایش فریم محسوس نداشته باشه،باعث افزایش مینیمم فریم میشه و کند شدن ها و Lag ها رو کمتر میکنه
در ضمن بیشتر بازیها بیشتر فشارشون روی GPU هست تا CPU و بنابراین اونجا کارت گرافیک گلوگاه هست و نه پردازنده
حالا بنظر شما بخاطر این قضایا باید آینده نگری رو کنار گذاشت و از نسل قبلی پردازنده ها استفاده کرد؟
welcome to the Future !!

آخرین ویرایش:
خب چه نکته ی منفی توی این نتیجه گیری وجود داره؟؟!
این مطلب طبق گفته های قبلی که حتی توی همین تاپیک قبلا هم تکرار شده فقط بر این نکته تاکید داره که خیلی از بازیها هنوز نمیتونن از هسته های بیشتر CPU استفاده بکنن و اصطلاحا MultiThread نیستن،اما تعداد بازیهایی که میتونن از چهار هسته ای ها هم بهینه استفاده بکنن مرتب داره افزایش پیدا میکنه-کما اینکه همین الان هم تعداد زیادی نیستن- و در آینده بهتر هم خواهد شد
نکته ی بعدی اینه که چیزی که توی این نتیجه بهش اشاره نشده اما توی بررسی ها مشخصص هست اینه که پردازنده های Core i7 حتی اگر افزایش فریم محسوس نداشته باشه،باعث افزایش مینیمم فریم میشه و کند شدن ها و Lag ها رو کمتر میکنه
در ضمن بیشتر بازیها بیشتر فشارشون روی GPU هست تا CPU و بنابراین اونجا کارت گرافیک گلوگاه هست و نه پردازنده
حالا بنظر شما بخاطر این قضایا باید آینده نگری رو کنار گذاشت و از نسل قبلی پردازنده ها استفاده کرد؟
همون مطلب هم گفته welcome to the Future !!

خیلی اقایی فرشید خان.خوب 100 البته خرف شما متین،نمیدونم من زیاد تو کار سختافزار وارد نیستم،ولی درست میگید شما من به این موضوعش فکر نکرده بودم،پس میرم تو کار همون i7 فقط مونده یک کیس خوب انتخاب کنم:confused:
بعد فرشید خان این کولر سی پی یو "NV120 Premium" اینجا تو سایتش رفتم از i7 ضاهرا پشتیبانی نمیکنه!!!یا شایدم من اشتباه میکنم
من ندیدم نوشته باشه،جریانش چی هست؟
http://www.zerotherm.net/eng/product/NV120P.asp
بازم ازت ممنونم دوست خوبم:love:

خوب فقط کیس...:cool:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : evga gtx275
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp580b or acbel 600w

حدودا 865 تومن در میاد میتونی main رو p5q-se هم در نظر بگیری یه 14 15 تومنی کم میشه.;)

آخرین ویرایش:
خیلی اقایی فرشید خان.خوب 100 البته خرف شما متین،نمیدونم من زیاد تو کار سختافزار وارد نیستم،ولی درست میگید شما من به این موضوعش فکر نکرده بودم،پس میرم تو کار همون i7 فقط مونده یک کیس خوب انتخاب کنم:confused:
بعد فرشید خان این کولر سی پی یو "NV120 Premium" اینجا تو سایتش رفتم از i7 ضاهرا پشتیبانی نمیکنه!!!یا شایدم من اشتباه میکنم
من ندیدم نوشته باشه،جریانش چی هست؟
http://www.zerotherm.net/eng/product/NV120P.asp
بازم ازت ممنونم دوست خوبم:love:
بله،توی خود Pack کلیپ مخصوص Core i7 رو نداره اما خود شرکت کلیپ های مخصوص سوکت 1366 رو جداگانه توزیع کرده و تا حالا روی 10 12 تا Core i7 نصبش کردم.

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : evga gtx275
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp580b or acbel 600w

حدودا 865 تومن در میاد میتونی main رو p5q هم در نظر بگیری یه 10 12 تومنی کم میشه.;)
Supraعزیزمیتونی قیمت هرکدوم از قطعاتی که خودم بالا توی اولین پست وقطعاتی که خودت پیشنهاددادی دربیاری:love::victory:

Supraعزیزمیتونی قیمت هرکدوم از قطعاتی که خودم بالا توی اولین پست وقطعاتی که خودت پیشنهاددادی دربیاری:love::victory:
این قیمت قطعات خودت :

CPU : E8500 (195-197)
M/N:Asus p5ql (92-94)
Ram:Gskill ddr2 pi black (n/a)
Vga:Sparkle 275gtx (350)
H.D.D:Barracuda 7200.12 (n/a)
Power:Cooler master 650W (81-83

اینم قیمت قطعات پیشنهادی :

CPU : intel e8400 (172-174)
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 (48-50)
MAIN : asus p5q or p5q-se (p5q=135-137_p5q-se=118-120)
VGA : evga gtx275 (335)
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb (samsung=61-63_maxtor=57-59)
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom) (dvd-rw=37-40_dvd-rom=22)
POWER : green gp580b or acbel 600w (green=65-69_acbel=68-70

رامین جان این سیستم آمارشو در آوردم حدود 700-705 تومن در میاد:biggrin1: چطور میگی میشه 660 تومن ؟:biggrin1:
من با آمار شما کاری ندارم من با آمار خودم فی میزنم.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
supra بابت قیمت ها ممنونم.یه سوال دیگه الان مانیتوترباقیمت250توبازارچی پیدامیشه؟
خواهش
میتونی lg w2261w یا samsung t200 رو در نظر بگیری ، اگه بتونی تا 280 285 هزینه کنی من t220p رو به شدت توصیه میکنم.:cheesygri

دوستان میخواستم ببینم گرافیک OnBoard مادربرد GIGA MA780 GU3H در چه حدی هست. میخوام این مادربورد رو با سی پی یو PhenomII ببندم. قیمتش نمیخوام زیاد بالا بره. کسی میدونه رنج قیمت PhenomII چنده؟ هر مدلی که ارزونتر، بهتر!
به نظرتون این سیستم بهتره یا 7400 intel با مادربورد p5q asus ؟ یه مقایسه در مورد قدرت و سازگاریشون میخواستم لطفا;)
اگه بشه مشخصات این سی پی یو PhenomII که نسبتا ارزونتر باشه رو میخواستم با مشخصات و ویژگی های 7400
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or