مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من باز امدم با یک سوال!!!
اول این رو بگم خیلی باحالید و با معرفت،کارتون 20ته:love:
اقا این 3 قلم جنس بنظرت چطوری هست؟خوبه؟
M.B Asus P5QC
Cpu Q9550
VGA ZOTAC GeForce GTX 260² AMP!
خوبه؟
البته این رو بگم که قبلن بهم این ها رو گفتید ولی من این یکی مادربرد رو پیدا کردم که ظاهرا هم رم های DDR3 & DDR2 رو ساپرت میکنه!!
حالا خواستم نظر شما دوست خوبم رو هم بدونم!!!:cool::love::eek:
قطعات خوبین ولی اون مین از نظر اور و کلا چیدمان رم یسری محدودیت داره خوب قیمت بالاتری هم نسبت به اون مدلایی که گفتم داره ، 9550 هم cpu خوبیه ولی یکی که میخواد تا این حد خرج cpu کنه جمع کنه i7 ببنده از هر نظر به صرفتره.;)
در هر حالت بستگی به خودت داره.;)
سلام
دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم تا حدوده 1 تومن.
280تقریبا پوله مونیتور میشه.موس و کیبورد و اسپیکر هم به کنار(اینا رو دارم)
میمونه 720(حالا شما همون 750 بگیرین):cheesygri
تو همین سایت دوستان کارت گرافیکه(zotac gtx 260)بهم پیشنهاد کردن.با پرسو جویی که کردم کارته خوبیه.
ممنون میشم یه کیسه توپ(AMD) که حالا حالا ها جلو بازی کم نیاره بهم معرفی کنید.(کارته گرافیکشو خودم انتخاب کردم:biggrin1:شما هم لطف کنین با همین کارت بهم قیمت بدین ممنون میشم)

یه دنیا مرسیییییییییییییییی:love:
اینتل ببند به نفعته :cheesygri من اینتلشو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8500 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : zotac gtx260
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : coolermaster 650w or nzxt 600w

حدودا 770 775 تومن در میاد میتونی cpu رو 8400 هم در نظر بگیری یه 17 18 تومنی کم میشه.;)

دوستان من باز امدم با یک سوال!!!
اول این رو بگم خیلی باحالید و با معرفت،کارتون 20ته:love:
اقا این 3 قلم جنس بنظرت چطوری هست؟خوبه؟
M.B Asus P5QC
Cpu Q9550
VGA ZOTAC GeForce GTX 260² AMP!
خوبه؟
البته این رو بگم که قبلن بهم این ها رو گفتید ولی من این یکی مادربرد رو پیدا کردم که ظاهرا هم رم های DDR3 & DDR2 رو ساپرت میکنه!!
حالا خواستم نظر شما دوست خوبم رو هم بدونم!!!:cool::love::eek:
عزیزم رم DDR3 بدرد پردازنده های Core 2 Quad نمیخوره،من نمیدونم چقدر میخوای هزینه بکنی ولی برای اون CPU میتونی یکی از مدلهای P5Q-PRO یا P5Q-Turbo رو انتخاب کنی.

سلام
دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم تا حدوده 1 تومن.
280تقریبا پوله مونیتور میشه.موس و کیبورد و اسپیکر هم به کنار(اینا رو دارم)
میمونه 720(حالا شما همون 750 بگیرین):cheesygri
تو همین سایت دوستان کارت گرافیکه(zotac gtx 260)بهم پیشنهاد کردن.با پرسو جویی که کردم کارته خوبیه.
ممنون میشم یه کیسه توپ(AMD) که حالا حالا ها جلو بازی کم نیاره بهم معرفی کنید.(کارته گرافیکشو خودم انتخاب کردم:biggrin1:شما هم لطف کنین با همین کارت بهم قیمت بدین ممنون میشم)

یه دنیا مرسیییییییییییییییی:love:
پردازنده های AMD فقط از سری Phenom II 920/940 هستن که سرعت خوبی دارن ،بقیه بدرد نمی خورن، اما قیمتش بیشتر از هزینه ی شما میشه،منم سیستم اینتلی با این سقف هزینه پیشنهاد میدم:
CPU:Intel E8400/Q6600
RAM:2*2GB G.skill 1066 DDR2
M/B:ASUS P5Q
VGA:EVGA GTX 260
HDD:500GB MAXTOR
DVD-RW:Liteon 24X
CASE:Green Black
Power:ACbel/CoolerMaster 650W
دیگه کمتر از اینا بکار شما نمیاد.

آخرین ویرایش:
سلام
میشه یکی یه اسپیکر ارزون دالبی ساپورت مغرفی کنه
راستی الان گرافیک و مانیتور 3d ساپورت هست تو بازار ؟
اگه هست چه مدل هایی با چه قیمتی ؟

از همه دوستان خوبم ممنون که زحمت کشیدن و وقت گزاشتن.
اقا اون i7 که میفرمایید فکر کنم خیلی گرون در بیاد الان!!نمیاد؟
بعد من همانطور که قبلا اشاره کرده بودم در حودود 800 ولی حالا 900 هم میشه یکاریش کرد،دیگه فوقش 1میلیون.حالا اگر باز چیزه بهتری مد نظرتون هست بفرماید.خیلی ممنونم از همتون که من رو یاری میکنید و راهنمایی:love::bash::lightbulb:

چرا نمیشه ، الان با 1 تومن هم میشه i7 بست.;)
مثلا این :

CPU : intel i7 920
RAM : g.skill or teamgroup 3*1gb ddr3 1333
MAIN : biostar tpower x58 or asus p6t-deluxe se
POWER : coolermaster 650w

حدودا 1090 1095 در میاد میتونی main رو asus و ram رو tg هم در نظر بگیری جمعا 47 48 تومنی کم میشه.;)

چرا نمیشه ، الان با 1 تومن هم میشه i7 بست.;)
مثلا این :

CPU : intel i7 920
RAM : g.skill or teamgroup 3*1gb ddr3 1333
MAIN : biostar tpower x58 or asus p6t-deluxe se
POWER : coolermaster 650w

حدودا 1090 1095 در میاد میتونی main رو asus و ram رو tg هم در نظر بگیری جمعا 47 48 تومنی کم میشه.;)

اقا دکمه تشکر پیدا نکردم،خیلی اقایی،خیلی حال دادی،ممنونم دوست خوبم،حالا به نظر شما این CPU چه تفاوتی میکنه نسبت به اون قبلی؟
البته میدونم خیلی تفاوت داره،ولی خواستم اگه امکانش باشه برام یک توضیحی مختصری بدید اگه حوصلش رو دارید،بازم ممنونم.
ببخشید که اینقدر سوال میکنم،جدیدا وسواسی شدم:biggrin1::blushing:

اقا دکمه تشکر پیدا نکردم،خیلی اقایی،خیلی حال دادی،ممنونم دوست خوبم،حالا به نظر شما این CPU چه تفاوتی میکنه نسبت به اون قبلی؟
البته میدونم خیلی تفاوت داره،ولی خواستم اگه امکانش باشه برام یک توضیحی مختصری بدید اگه حوصلش رو دارید،بازم ممنونم.
ببخشید که اینقدر سوال میکنم،جدیدا وسواسی شدم:biggrin1::blushing:
خب این CPU نسبت به قبلی(یا در مقایسه با هم فرکانس خودش از نسل قبلی Quad ها)از لحاظ قدرت پردازشی حدود 30 تا 40 درصد سریعتر هست و تا مدتها نیاز به قدرت بیشتری پیدا نمی کنی
در ضمن بیشتر مادربردهایی که این CPU رو پشتیبانی می کنن هم فن آوری SLI و هم CrossFire -(برای استفاده از 2 یا 3 تا کارت گرافیکی تا قدرت توی بازیها بیشتر بشه)رو قبول می کنن در صورتی که روی مادربردهای CPU ی قبلی فقط از CrossFire میشه استفاده کرد.
بنظر من هم خرید سیستم آخر که رامین جان پیشنهاد داده انتخاب بهتری نسبت به قبلیها خواهد بود.

خب این CPU نسبت به قبلی(یا در مقایسه با هم فرکانس خودش از نسل قبلی Quad ها)از لحاظ قدرت پردازشی حدود 30 تا 40 درصد سریعتر هست و تا مدتها نیاز به قدرت بیشتری پیدا نمی کنی
در ضمن بیشتر مادربردهایی که این CPU رو پشتیبانی می کنن هم فن آوری SLI و هم CrossFire -(برای استفاده از 2 یا 3 تا کارت گرافیکی تا قدرت توی بازیها بیشتر بشه)رو قبول می کنن در صورتی که روی مادربردهای CPU ی قبلی فقط از CrossFire میشه استفاده کرد.
بنظر من هم خرید سیستم آخر که رامین جان پیشنهاد داده انتخاب بهتری نسبت به قبلیها خواهد بود.

اقا دستت طلا،خیلی ممنونم ازت،خیلی تشکر میکنم،پس که اینطور!
اره خوب ادم مقادیری پول بیشتر میده تا چند سال ساپورت هست!
ولی این قطعات افت قیمتشون رو کردن یا باز جا داره؟!
و در کلام اخر خواستم بپرسم که دوستان خوبم من شیراز زندگی میکنم،ایا کسی اطلاع داره که جایی بتوانم برم بخرم؟یا اینکه در تهران جایی که از نظر قطعات مطمعن باشم که سفارش بدم از طریق اینترنت؟!!
ممنون میشم اگه بهم خبرش رو بدید.
باز هم از تمامی دوستان خوبم تشکر میکنم که در این مدت من رو راهنمای کردید،بازم اگه سوالی داشتم میام زحمتتون میدم:love::book::thanks::excited:
ببخشید اقا این مادر برد ایسوس رو که فرمودید اسم دقیقش رو میشه بگید که من یک سرچ بزنم درون نت!
ایا این هست منظورتون:
Asus P6T Deluxe V2 Motherboard
یا این:
Asus P6T Deluxe V2 ATX Intel Motherboard
من درون این سایت سرچ کردم این 2مدل رو داد که نمیدونم کدومش رو منظورتون بود یا اصلا اینها هستند؟
http://motherboards.nextag.com/asus-p6t_-_deluxe/zzmotherboardszB1z0--search-html

آخرین ویرایش:
و در کلام اخر خواستم بپرسم که دوستان خوبم من شیراز زندگی میکنم،ایا کسی اطلاع داره که جایی بتوانم برم بخرم؟یا اینکه در تهران جایی که از نظر قطعات مطمعن باشم که سفارش بدم از طریق اینترنت؟!!

سلام

اگه میخوای اینترنتی خرید کنی که بهترینش Lioncomputre.ir هست.

در غیر این صورت بیای تهران بهتره.

راستی من هم سیستم آقا رامین رو پیشنهاد میدم فقط با چند تا تغییر:

Mobo:DFI DK X58-T3eH6
Ram:3x1GB Team Elite 1333 C9
Power:Green 580W

اما دلایل:قیمت برد DFI الان حدود 300 تومنه و از همه تو رنج خودش بهتره چه از لحاظ OC و چه موارد دیگه.
رم هم که همون رم رامین هست فقط مدل دقیقترش رو نوشتم که دوستان هیچ وقت نویسند(چون اصلا معلوم نیست کدوم مدل از Team یا هر رم دیگه رو مد نظر دارند).
پاور هم منظور آقا رامین از 650W CM مطمئنا سری Extreme بوده که اصلا پاورهای خوبی نیستند.580W گرین(یا اگه صبر کنی 585W)انتخاب بهتری از این مدل هست.(اگه دلیل خاستی مشخصات پاور رو برات بشکافم).

;)

سلام.
آخرای امتحانات وهمه دنبال ارتقا.ماهم یکی ازاون ها!میخواستم یه سیستم باکارایی خوب وحدود750یا800تومن پیشنهادبدین البته با power.درمورد کارت گرافیک خودم دوتارودرنظردارم امانمی دونم کدوم روبخرم یکیش هستSparkle SXX275896D3-vmاون یکیش هم ATi Radeon HD4890درمورداونم توضیح بدین ممنون میشم.:blushing:راستی CPU اینتل باشه

پاور هم منظور آقا رامین از 650W CM مطمئنا سری Extreme بوده که اصلا پاورهای خوبی نیستند.580W گرین(یا اگه صبر کنی 585W)انتخاب بهتری از این مدل هست.(اگه دلیل خاستی مشخصات پاور رو برات بشکافم).
من از اون 650 زیاد بستم ، مشکلی هم نداشته.;)
سلام
دوستان با 400 تومن! این قطعات
Main
CPU
RAM
Power
میخوام! البته پاور یه چیزی باشه که یه vga در حد 200 تومنو بتونه ساپورت کنه!
میتونی اینو در نظر بگیری :

MAIN : asus p5q-pro or p5q
POWER : ؟

اون سه قطعه حدودا 370 375 تومن در میاد اما در مورد پاور تا مدل vga مشخص نشه نمیشه نظر داد.;)
سلام.
آخرای امتحانات وهمه دنبال ارتقا.ماهم یکی ازاون ها!میخواستم یه سیستم باکارایی خوب وحدود750یا800تومن پیشنهادبدین البته با power.درمورد کارت گرافیک خودم دوتارودرنظردارم امانمی دونم کدوم روبخرم یکیش هستSparkle SXX275896D3-vmاون یکیش هم ATi Radeon HD4890درمورداونم توضیح بدین ممنون میشم.:blushing:راستی CPU اینتل باشه
خوب نگفتی چه قطعاتی میخوای فقط کیس یا..... ؟!

من از اون 650 زیاد بستم ، مشکلی هم نداشته.;)

میتونی اینو در نظر بگیری :

MAIN : asus p5q-pro or p5q
POWER : ؟

اون سه قطعه حدودا 370 375 تومن در میاد اما در مورد پاور تا مدل vga مشخص نشه نمیشه نظر داد.;)

خوب نگفتی چه قطعاتی میخوای فقط کیس یا..... ؟!
رامین جان :دی اصلا 600 ! اون قطعات + vga

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or