مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بچه ها از همتون برا کمکاتون ممنونم .
با کمکهای شما و مسعود ( solidsnake ) ( بعضیهاتون میشناسیدش ) امروز رفتم و سیستم نهاییم رو سفلرش دادم .
شد این :
CPU : intel E6600
M.B : asus P5WDH delux
RAM : CorsAir ddr3 667 OR 800 1gbx2
VGA : 6600 gt ( احتمالا مارک لتک )
Case : thermaltake armor OR candalf
POWER : thermaltake : 700w OR 750w
SPEAKER : logitech Z5500
MOUSE : logitech G5
HDD : western digital 400 sata2
SOUND CARD : creative X-FI fataliti
این سیستم قطعیم هست .
فقط یه زحمتی دارم .
یکی یه آدرسی - تلفنی از جایی بهم بده که بتونم محصولات thermaltake رو قیمت و خریداری کنم .
مادربردو پیدا کردی سلام منم بهش برسون!
پاورت هم پیدا کردی به منم بگو!!!!! من پاور ترمالتیک بیشتر از 600W پیدا نکردم که اونم 250 تومن هست!
نوشته شده توسط x_omid_360:
512 kingstone(asl) mg ram ddr
fx 6200
cpu 2.80 intel vga
مادربورد گیگا 8I945plg با کارد صدای Hd آن بورد
بنظرم این بهتر از اون کار کنه و ارزون تر هم بشه نمی دونم به هر حال
Ram : 1 GB Corsair DDR2-533
CPU : Core 2 E6300
MB :Gigabyte GA-965P-DQ6
اینی که گفتم نهایت میشه 600 بدون کارت گرافیک (یا شاید با کارت گرافیک)
یا
Ram : 2GB Corsair DDR2-533-667
CPU : Core 2 E6600
MB : یه چیزی با چیپست 975
VGA : Geforce 7600 GS
این حدود 1 تومن بشه
-----------------
من فقط پیشنهاد دادم(خودم از این کار نفرت دارم!:cheesygri)
در کل یه سیستم Core 2 بگیر با حداقل 1 گیگ رم

آخرین ویرایش:
اقا سلام يك كارت گرافيك خوب حدود 100 صدو خورده اي ميخوام
ميخواستم بدونم براي اينكه فريم ريت در بازيها بالا بره چه چيزي را بايد ارتقا داد

م

بنظرم این بهتر از اون کار کنه و ارزون تر هم بشه نمی دونم به هر حال
Ram : 1 GB Corsair DDR2-533
CPU : Core 2 E6300
MB :Gigabyte GA-965P-DQ6
اینی که گفتم نهایت میشه 600 بدون کارت گرافیک (یا شاید با کارت گرافیک)
یا
Ram : 2GB Corsair DDR2-533-667
CPU : Core 2 E6600
MB : یه چیزی با چیپست 975
VGA : Geforce 7600 GS
این حدود 1 تومن بشه
-----------------
من فقط پیشنهاد دادم(خودم از این کار نفرت دارم!:cheesygri)
در کل یه سیستم Core 2 بگیر با حداقل 1 گیگ رم
من نمی خوام ارتقا بدم یکی از دوستام اینو با DVD رایتر و Hard 80 SATA گرفته 400 تومن می خواد بدونه با قیمت خوبی گرفته یا نه

SOUND CARD : creative X-FI fataliti
مبارک باشه آقا پرهام...به پا هم دیگه پیر شید:)
من با کارت صدات خیلی حال میکنم....ولی اگه از این پنل دارها گیر می آوردی دیگه شاهکار بود....
همین طوری هم سیستم توپی رو ردیف کردی........

مبارک باشه آقا پرهام...به پا هم دیگه پیر شید:)
من با کارت صدات خیلی حال میکنم....ولی اگه از این پنل دارها گیر می آوردی دیگه شاهکار بود....
همین طوری هم سیستم توپی رو ردیف کردی........
این کارت صدا یک فیس پنل با امکانات بسیار زیاد داره که در یکی از درگاه های CD-Rom نصب می شه!

این کارت صدا یک فیس پنل با امکانات بسیار زیاد داره که در یکی از درگاه های CD-Rom نصب می شه! __________________
اوه....پس دیگه شاهکاره....
من چند وقت پیش این اشتباه رو مرتکب شدم و زولتریکس رو خریدم....فقط به خاطر اینکه طرف گفت تا یه هفته دیگه می رسه...من هم حوصله صبر کردن رو اصلا نداشتم

سلام من از امروز کارم رو تو اين بخش شروع کردم. براي شروع مقايسه جديدترين cpu ها رو به همراه قيمت روزشون ميفرستم.
CM.png

سلام
مبارک باشه آقا پرهام...به پا هم دیگه پیر شید
دستت درد نکنه بهزاد جون .
یه عکس از همین سیستم درب داغونی که همین الان دارم براتون میذارم که بفهمین من خودم این کارم
39.gif
45.gif
38.gif

تست فرترن جهت cpu

سلام دوستان
من با برنامه هاي سنگين فرترن کار ميکنم برنامه هائي که بعضي از اجراههاي اون يک ماه طول ميکشه. کامپيوتر من AMD 1000 است. حالا قصد دارم يک کامپيوتر توپ بخرم البته دانشجو هستم و در حال حاضر بيکار، اما اعتقاد دارم که هرچقدر کامپيوتر سريعتر باشه زودتر ميتونم پروژم رو تموم کنم و برم سر کار، پس صرف ميکنه يک مقدار از حساب ذخيره ارزيم خرج کنم. حالا به کمک شما احتياج دارم. براي اينکه ببينم چه کامپيوتري بهتره. يک کد نمونه کوچک بصورت Benchmark ساختم و اون رو رو کامپيوتر هاي مختلف اجرا کردم. دوستان ميتونن اين کد رو از ادرس زير دانلود و سپس اجرا کنن ( در هنگام اجرا هيچ برنامه اي نبايد در حال اجرا باشه) در پايان خود برنامه زمان اجرا رو اعلام ميکنه. متاسفانه اين کد بر روي کامپيوتر AMD کامپايل شده و بر روي برخي کامپيوتر هاي INTEL اجرا نمي شه که به زودي نسخه اينتل اون رو هم براي دانلود ميزارم.
حجم برنامه 174 کيلو بايت.

انشا الله به کمک دوستان اين جدول را کامل خواهم نمود. چهار نتيجه مهمي که از اين جدول ميتوان گرفت بصورت زير است:
1- ويندور Xp-Sp1 سريعتر از Xp-Sp2 است
2- Cpu هاي Sempron مفت نمي ارزند
3- Cpu هاي جديد AMD اورکلاک پذيري خوبي ندارند.
4- قرار دادن رم بصورت دوال ميتواند سرعت اجراي برنامه را تا حد مطلوبي بالا ببرد.

Attachments

اشکان جان مودم ADSL نگرفتم:):cheesygri ولی سره کاری نیست (اون موقع هم گفتم) میخوام از خوده شرکت بگیرم!
من رفتم بگیرم یارو میگفت شاید اون شرکتی که ازش میگیرین بگه که نه به سیستم ما نمیخوره(که البته میخوره!!) بعدش سرت بی کلاه میمونه منم گفتم بزار از همین یارو شرکته بگیرم;)
راستی این مودم D_LINK چه طوری هاست؟؟

Benchmark هاي زيادي جهت مقايسه CPU وجود دارند اما بنچمارکي که بوسيله نرم افزار FORTRAN بتواند CPU را مقايسه کند، وجود ندارد. بنابراين شخصا تصميم به تهيه چنين بنچمارکي نمودم. از آنجا که اساس کار يک برنامه محاسباتي فرترن مانند اساس کار ساير نرم افزارهاي مهندسي است، اين بنچمارک ميتواند براي همه دانشجويان و مهندسان مفيد واقع گردد تا به وسيله آن بهترين کامپيوتر را با کمترين قيمت تهيه نمايند. فقط کافي است بنچمارک را از آدرس زير دانلود و درحاليکه تمام برنامه هاي ديگر بسته اند، اجرا کنيد. سپس زمان اجراي برنامه را به همراه نوع CPU ، نوع Ram و درصورت امکان نوع چيپست مادربرد و ويندوز مورد استفاده، براي من ارسال کنيد تا جدول زير را کامل کنم.

حجم برنامه 165 کيلو بايت.
Fortran Cpu Benchmark

چهار نتيجه مهمي که از اين جدول مي توان گرفت بصورت زير است:

1- ويندور Xp-Sp1 سريعتر از Xp-Sp2 است
2- Cpu هاي Sempron مفت نمي ارزند
3- Cpu هاي جديد AMD اورکلاک پذيري خوبي ندارند.
4- قرار دادن رم بصورت دوال ميتواند سرعت اجراي برنامه را تا حد مطلوبي بالا ببرد.

Attachments

سلام علکم خسته نباشید:cheesygri
من میخواستم یه ارتقا کلی بدم سیستممو!
بعد رفتم سایتایه مختلف و دیدم مدلایه زیادی برا مادر برد هست! که am2 و sata2 رو ساپورت کنه!
برا همین گفتم چه سایتی بهتر از بازیسنتره خودمون:p
کسی میتونه منو کمک کنه؟ قیمتشم در حدوده حداکثر 120.

سلام علکم خسته نباشید:cheesygri
من میخواستم یه ارتقا کلی بدم سیستممو!
بعد رفتم سایتایه مختلف و دیدم مدلایه زیادی برا مادر برد هست! که am2 و sata2 رو ساپورت کنه!
برا همین گفتم چه سایتی بهتر از بازیسنتره خودمون:p
کسی میتونه منو کمک کنه؟ قیمتشم در حدوده حداکثر 120.

اکه کسی در مورد مادربورد FOX صحبت کن خوبه آخه میگن چیز جالبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or