مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

باشه اخه این اشکان یه چیزی گفت قاطی کردن یه چیزی در مورد سرعت اینترنت اگه مودت usb باشه یا نه(یه همچین چیزی)
تو مودم 56k می خوای بگیری یا مودم ADSL ؟! فکر کنم یه سری رو این وسط فرستادی دنبال نخود سیاه:)
از 400w بيشتر باشه0(حدودا 150T)
می تونی AcBel PS2/450W Intelligent Power را بگیری:
http://www.acbel.com/PDF/P_PC/PS2_450W_i.PDF
اینم مدل 500W همون هست:
http://www.acbel.com/PDF/P_PC/ps2_500W_gold.pdf
که هر دوش خیلی خوبن. البته این دو مدل دارای پنکه های 12 سانتی هستن. AcBel مدل های 8سانتی هم داره که یه مقدار ارزونتره!
در مورد قیمتاشون دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بین 70-90 باشن!

می تونی AcBel PS2/450W Intelligent Power را بگیری:
http://www.acbel.com/PDF/P_PC/PS2_450W_i.PDF
اینم مدل 500W همون هست:
http://www.acbel.com/PDF/P_PC/ps2_500W_gold.pdf
که هر دوش خیلی خوبن. البته این دو مدل دارای پنکه های 12 سانتی هستن. AcBel مدل های 8سانتی هم داره که یه مقدار ارزونتره!
در مورد قیمتاشون دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بین 70-90 باشن!
خيلي ممنون
پس يكي لطف كنه قيمت دقيق اين دو مدل رو بده(500w مخصوصا)

من همين ايتلجنت 400 رو گرفتم 85 تومن.
ميگم برو پاور tt 500w بگير از اين بهتره.حدود100-120 تومنه.
برو چهار راه طالقاني .بعد برو به طرف بزرگمهر.اونجا يه پاسازي هست به نام پارسيان.از در دومش وارد شو كه پله ميخوره ميره پايين.اونجا برو راست بعدش راهرو رو تا اخر برو چپ.يه مغازه به اسم پلنر هست كه توي كار محصولات tt به صورت حرفه اي هست.اونجا ميتوني بخري.
برو بازار كامپيوتر ايران زير زمين ثنا سيستم كه اونم داره ولي من تاييد نميكنم.

سلام
بازم دستت درد نکنه محمد رضا .
=====
فعلا از lcd خودم استفاده میکنم .
تا بعد که خواستم vga رو عوض کنم با جیب پر پولتر برم یه sony خیلی خیلی توپ بگیرم .
صفحه کلیدم هم خودش loghtech هست . ولی mouse رو میخوام عوض کنم و همین مدلی که تو نوشتی تو نظرم بود .
اسپیکر رو هم logitech Z5500 میخوام بگیرم .
والبته البته یه چیزه دیگه هم هست .
کارت صوتهای خود مادربورد هرچی هم که باشن من رو راضی نمیکنن .
میخوام یه creative X-Fi fataliti بگیرم .
پ.ن : محمدرضا باید این نکته رو هم در نظر داشت که کسی که من میخوام از سیستم بگیرم فقط با چندجایه خاص کار میکنه و مجبورم تا حدودی خودم رو باهاش هماهنگ کنم .
مثلا یکی از مشکلات سر کارت گرافیک بود که من مجبوری تو لیست اولیه نوشتم X800 .

تا بعد که خواستم vga رو عوض کنم با جیب پر پولتر برم یه sony خیلی خیلی توپ بگیرم .
سونی responce time های LCD هاش زیاد جالب نیست و زیاد به درد بازی نمی خوره!
مدل Z-5450 هم که دو تا بلندگو های surround ش (پشتیا) به صورت بی سیم هست و دیگه سیم اتاقو پر نمی کنه البته قدرتش در کل از Z-5500 یکم ضعیف تره! قیمتشم زیاد فرقی نداره.
ولی mouse رو میخوام عوض کنم و همین مدلی که تو نوشتی تو نظرم بود .
فقط Razer Copperhead ! :groupwave:
میخوام یه creative X-Fi fataliti بگیرم
اصلا در خرید این کارت صدا شک نکن!

سلام
بازم دستت درد نکنه محمد رضا .
=====
فعلا از lcd خودم استفاده میکنم .
صفحه کلیدم هم خودش loghtech هست . ولی mouse رو میخوام عوض کنم و همین مدلی که تو نوشتی تو نظرم بود .
والبته البته یه چیزه دیگه هم هست .
میخوام یه creative X-Fi fataliti بگیرم .
پ.ن : محمدرضا باید این نکته رو هم در نظر داشت که کسی که من میخوام از سیستم بگیرم فقط با چندجایه خاص کار میکنه و مجبورم تا حدودی خودم رو باهاش هماهنگ کنم .
مثلا یکی از مشکلات سر کارت گرافیک بود که من مجبوری تو لیست اولیه نوشتم X800 .

چرا x800?
حداقل يه 7600 جي اس بگير.
منم با حرفاي اشكان موافقم جز يه چيز:دي
كاپر هد حال نميكنم.البته من يه جورايي فن لاجيتكم ولي كلا با كاپر هد كار كردم را دستم نبود ولي هر ماوسي از لاجي دستم رفتم راحت بودم باهاش.
بعدا هم مانيتور ويو سونيك بگير كه خوفه:دي

بعدا رو گفتم كه يه وقت نري گول سوني رو بخوري.
اون ماوسه 2000 دي پي ايشه و موتورش اپتيكاله .ولي اين لاجي ها ليزر هستن.
البته بستگي به خودت داره با كدوم راحت تر بتوني كار كني و عادت كردن بهش.
ولي كاپر هد يه بدي كه داره نسبت به لاجي سبكتره و را دسته من يكي كه نيست.
حالا بذار خوده اشكان بياد بيشتر توضيح بده.

پرهام جون به نظر من بهرته که ماوست رو Logitech G5 بگیری.از نظر کارائی میشه گفت این دوتا هیچ فرقی ندارن ندارن.از نظر فنی کاپرهد یکم و واقعا یکم از G5 بهتره که واقعا تاثیر خاصی نداره.
اما G5 دوتا فرق مهم و موثر در کاراییش داره.یکی اینکه وزنش به راحتی قابل تغییره(کاپر هد هم میتونه چنین قابلیتی داشته باشه.اما هم محمدوده.هم گارانتیتون رو از بین میبره.هم در طولانی مدت به ماوس آسیب میزنه) هم اینکه G5 یک گریپ خوب داره.
به هر حال.پیشنهاد میکنم به تاپیک من در این مورد یه سری هم بزنی.اونجا میتونی راجع به ماوس پدها هم اطلاع کسب کنی:
The Best Gaming Mouse Devices
گرچه فکر کنم خودت اینجا بودیا....به هر حال.فرض میکنیم یکی نمیدونه و داره میخونه!!!
در نظر هم داشته باش که لاجیتک عمریه که داره ماوس میزنه و خورده شیشه تو کارش نیست.کما اینکه کاپرهد چندتا دکمه "اضافی" داشت که دست کاربر بهش میخورد و خلاصه مزاحم بود که بعدش یک کیت دادن بیرون که وزن ماوس رو هم تغییر میداد بعلاوه دکمه ها رو به صورت کاذب در میاورد.
باتشکر....
.:ویرایش:.
G7 با اینکه بیسیمه اما سرعت Respond یا جواب دهیش کمتره و همینطور وزنش قابل تغییر نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or