مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

والا نمیشه دقیق نظر داد که تا کی جواب میده ولی با توجه به بازیهایی که الان تو بازاره فک کنم تا 1 سال رو راحت جواب بده.
رم رو 3gb کنی 1gbش بیکار میمونه (از dual در میاد) یجورایی میشه افت کارایی ، p5k-se هم با توجه به مینای هم رده و هم قیمتش دیگه ارزش خرید نداره از نظر قیمتی هم یه 10 15 تومنی کم میشه.
شما میتونی main رو p5q یا p5q-se در نظر بگیری که با اولی 10 و با دومی 20 تومن کم میشه و hdd رو هم 250 اگه در نظر بگیریم یه 18 20 تومنی هم اینجا کم میشه.

.

به.فقط 1 سال جواب میده؟اینجوری باشه که باید هر سال سیستم و ارتقا داد.من قصد ندارم این سیستم و اگه بگیرم ارتقا بدم.یعنی meduim هم 3 سال جواب نمی ده؟پس چیکار باید کرد؟
رم هم اگه xp نصب کنم 4 گیگ و می خونه؟32bit. برای همین میگم 3 ببندم که الکی نشه.بعیده ویستا نصب کنم.
قیمت این مین ها که معرفی کردین دقیقا چقده؟با توجه به اینکه قصد ارتقا ندارم کدوم بهتره؟

نظرتونم راجع به zotac 9800gtx AMP و Zotac9800gtx بگین. و قیمت
مرسی

دوستان من میخوام کیس بخرم میخواستم چند مدل درست حسابی بهم معرفی کنید البته بدون power supply.خودم 2 تا کیس دیدم میخواستم قیمتش بدونم.
ممنون اگه کمک کنید.
A plus twin engine
nzxt guardian 921
شما بودجتو براي كيس بگي بهتر ميشه نظر داد.
تو اون رده ها من NZXT Lexa Blackline رو پيشنهاد ميدم.
مادر بورد خودم (945PL-S3) تا چه باسي رم ساپورت ميكنه؟

از اين برند هاي رم به ترتيب كدوم بهتره؟

Patriot - KINGSTON - KINGMAX

رم 2 گيگ باس 1066 بهتره يا 4 گيگ باس 800؟

اين قيمت ها براي قطعات خودم كمه؟

مين=35
پاور=15
كارت گرافيك EN7300GT Silent =تومن30

اگه بخوام چهار گيگ رم بندازم با اون كارت گرافيك و تشكيلات ديگه پاور GREEN - GP535A بسه؟
مين شما نهايتا تا 2 گيگ رم DDR2 با باس 533 ساپورت ميكنه.
Patriot به نظر من بهتره.
مشخصه. 4 گيگ خيلي بهتره.
قيمت اونا رو دقيق نميدونم.
بله. پاورش كافيه.
به.فقط 1 سال جواب میده؟اینجوری باشه که باید هر سال سیستم و ارتقا داد.من قصد ندارم این سیستم و اگه بگیرم ارتقا بدم.یعنی meduim هم 3 سال جواب نمی ده؟پس چیکار باید کرد؟
رم هم اگه xp نصب کنم 4 گیگ و می خونه؟32bit. برای همین میگم 3 ببندم که الکی نشه.بعیده ویستا نصب کنم.
قیمت این مین ها که معرفی کردین دقیقا چقده؟با توجه به اینکه قصد ارتقا ندارم کدوم بهتره؟

مرسی
4850 به احتمال زياد تا دو سال ميتونه بازيها رو رو High راحت اجرا كنه. تا Medium هم مطمئن باش تا آخر اين نسل كنسولها كم نمياره. (حتي شايد رو High) چون به هر حال قدرتش از GPU كنسولها خيلي بالاتره.
ويندوز 32 بيتي تا 3.5 گيگ رم رو ساپورت ميكنه.
خوب ويستا نصب كن. ولي بهتره يه دفعه 4 گيگش كني. ممكنه بعدا رمي گيرت نياد كه بتوني Dual ش كني.
P5Q حدودا 130-135 تومن و P5Q-Pro حدودا 145-150 تومنه. P5Q بهتره بره شما.
هر دو كارتاي خوبين و بهترين و به صرفه ترين 9800GTX+ تو ايران هستند. قيمتشم 260 تومنه. (AMP رو دقيق نميدونم)

آخرین ویرایش:
برای کیس پولش تا 150 حداکثر.
قیمت این 2 تا رو هم لطفا بگین این Aplus من جذب خودش کرده :cheesygri
این lexaهم خوشم نمیاد راستش.
كيس يه چيز سليقه ايه. شما از هركدوم خوشت اومد بگيرش.
كيسهاي تو اون رده قيمت هم همشون كولينگهاي خوبي دارن.
A plus twin engine هم كيس خيلي خوبيه.

آخرین ویرایش:
سلام لطفا سیستمی با این قیمت ها البت که cpu amd باشه 100درصد

CPU AMD 150ta 170000
hard 70000
ram70000
main 110ta 120000 ba crossfire
vga 370-80000:biggrin1:

لطفا سیستمی با این مقدار حالا یکیم بالا پایین بگین مرسی :-":((:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::(;):)

برای کیس پولش تا 150 حداکثر.
قیمت این 2 تا رو هم لطفا بگین این Aplus من جذب خودش کرده :cheesygri
این lexaهم خوشم نمیاد راستش.
من asus vento7700 رو پیشنهاد میکنم.(آخرشه:biggrin1:)
فک کنم الان 175 تومن مایش باشه.
مادر بورد خودم (945PL-S3) تا چه باسي رم ساپورت ميكنه؟

از اين برند هاي رم به ترتيب كدوم بهتره؟

Patriot - KINGSTON - KINGMAX

رم 2 گيگ باس 1066 بهتره يا 4 گيگ باس 800؟

اين قيمت ها براي قطعات خودم كمه؟

مين=35
پاور=15
كارت گرافيك EN7300GT Silent =تومن30

اگه بخوام چهار گيگ رم بندازم با اون كارت گرافيك و تشكيلات ديگه پاور GREEN - GP535A بسه؟
مین خودت نهایت 2gb با باس 533 رو پشتیبانی میکنه.
میتونی اینجوری در نظر بگیری از چپ به راست patriot , kingmax , kingstone
نمیدونم به شما گفتم یا یکی دیگه در هر صورت 4gb سریعتر از 2gb رم با هر باسی هستش.
قیمت نو قطعاتت دستم نیست ولی فک کنم کارتت بیشتر از 25 نره.

مرسی
گفتم دقیق نشون نمیده اون یکسال رو هم (دقت کن 1 سال میتونه اکثر بازیها رو با جزئیات و تنظیمات بالا برات اجرا کنه) با توجه به نوع بازیهایی که تو بازاره در نظر بگیر پس یعنی با تنظیمات پایینتر فک کنم یه 2 یا 3 سالی کارتو راه بندازه البته فقط یه نظره.
p5q حدودا 140 تومن و p5q-se هم 120 تومن مایشه.
نظر خاصی نیست 9800gtx کاراییش در حد 4850 هستش (حالا یجا بالاتر یجا پایینتر) ، amp هم که نسخه ی اور شده ی 9800gtx از طرف zotac هستش که حدودا 5 6 فریم سریعتر از 9800gtxـه رفرنس عمل میکنه.
CPU AMD 150ta 170000
hard 70000
ram70000
main 110ta 120000 ba crossfire
vga 370-80000
اینجوری که نمیشه بودجه ی کلی با قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه نظر داد.
چرا هرچي نگاه ميكنم P5QL-E و P5QL PRO فرقي ندارن ولي P5QL-E گرونتره. فرقشون چيه؟
فرق خاصی با هم ندارن به غیر از یکی دو تا قابلیت جزئی تو p5ql-e همین.
p5ql-pro حدودا 110 تومن و p5ql-e هم 118 تومن در میاد.

سیستم رو بگین چه طوره ؟ و پیشنهاد شما چیه؟

9950CPU AMD Phenom
hard 500gig western
ram3 gig ddr2 bus 800 patriot
TA790GX3 A2+ 5.x BIOSTARE
ati 4870 turbo+1gig
کلا چقدر میشه و هرکدوماش چند در میان مرسی!!!!:biggrin1:

.
گفتم دقیق نشون نمیده اون یکسال رو هم (دقت کن 1 سال میتونه اکثر بازیها رو با جزئیات و تنظیمات بالا برات اجرا کنه) با توجه به نوع بازیهایی که تو بازاره در نظر بگیر پس یعنی با تنظیمات پایینتر فک کنم یه 2 یا 3 سالی کارتو راه بندازه البته فقط یه نظره.
p5q حدودا 140 تومن و p5q-se هم 120 تومن مایشه.
نظر خاصی نیست 9800gtx کاراییش در حد 4850 هستش (حالا یجا بالاتر یجا پایینتر) ، amp هم که نسخه ی اور شده ی 9800gtx از طرف zotac هستش که حدودا 5 6 فریم سریعتر از 9800gtxـه رفرنس عمل میکنه.
.
این کارت های directx11 و بازی هاش حالا می می آن؟چقدر طول می کشه جا بیفتن؟
حالا پس بین این کارت ها , کارتی که زیر 250 باشه و از نظر قیمت , کارایی و گرمایی:biggrin1: به صرفه باشه کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
مشخصات p5q-se , p5kse-EPu رو هم بذارین لطفا
راستی یه دوستم رفته بود هارد بگیره یارو خیلی از maxtor بد گفته.این جدبداش سنگاپوره یا چین؟مرسی

این کارت های directx11 و بازی هاش حالا می می آن؟چقدر طول می کشه جا بیفتن؟
حالا پس بین این کارت ها , کارتی که زیر 250 باشه و از نظر قیمت , کارایی و گرمایی:biggrin1: به صرفه باشه کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
مشخصات p5q-se , p5kse-EPu رو هم بذارین لطفا
راستی یه دوستم رفته بود هارد بگیره یارو خیلی از maxtor بد گفته.این جدبداش سنگاپوره یا چین؟مرسی
DX 11 اواسط 2009 رونمايي ميشه. جا افتدنش هم معلوم نيست. فعلا كه هنوز DX 10 درست و حسابي جا نيوفتاده كه بخواد DX 11 جا بيفته.
تو اون رنج من Connect3D HD 4850 رو معرفي ميكنم. 220 تومن.
هاردهاي مكستور هم اكثرا چيني شدن. كلا من از اولم مكستور رو قبول نداشتم.

سلام.
من دوروور1.200.000_1.300.000 پول دارم اینا رو می خوام:
VGA/Main/CPU/HDD/Power/Ram
لطفا را هنمایی کنید وبگید با این سیستم که میگید تا چند وقت راحتم/
متشکر.:devil:

سلام.
من دوروور1.200.000_1.300.000 پول دارم اینا رو می خوام:
VGA/Main/CPU/HDD/Power/Ram
لطفا را هنمایی کنید وبگید با این سیستم که میگید تا چند وقت راحتم/
متشکر.:devil:
Main : Asus Rampage Formula
CPU : Intel Q9550