مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آره بابا خوبه کی گفت بده.:cheesygri
از نظر پهنای باند هیچ فرقی با مین دیگه نداره فقط گفتم ممکنه که cpuت کم بیاره یجورایی افت کارایی.
اگه نمیتونی کلی (منظورم cpu و main هستش) رو ارتقاء بدی فعلا سیستم خودت کارتو راه میندازه فقط پاورت نمیدونم چیه.
قصد تعويض پاور رو كه دارم چون 20 وات از حداقل مورد نيازش كمتره (430 Green هست) اگه نياز نيست بگو :biggrin1: نميشه اون 20 وات رو باتري قلمي ببندم بهش :biggrin1: آخه پاور گرونه :(( ارزونترين پاوري كه پيشنهاد ميكني و مناسب من باشه چيه؟
يعني من الآن همه ي كارايي CPU رو نمي تونم استفاده كنم؟ :biggrin1:
چه قدر بي خودي افسوس خوردم اون زمان كه بي خودي بالاترين CPU رو خريدم هيچم خوب كار نميكنه! :biggrin1: (درست يادمه اين بالا ترين بود اون زمان 160 تومن بعد از يه ماه 3.8 چهار هسته اي اومد 270 تومن حدوداً) :biggrin1: خوب نميشه فقط مادربورد رو عوض كنم؟ :biggrin1: چرا همش ميگي مادربورد و CPU :biggrin1: بابا CPU به اين گلي دارم :biggrin1: نه به هيچ وجه امكان تعويض CPU برام نيست الآن فقط تو فكر رم و مادربورد هستم آخه ويستا بريزم مي ترسم تو بازي كم بياره رمم :(( خودت كمكم كن ديگه :love:

آخرین ویرایش:
ممکنه مشکلی با 430 تو بالا اومدن یا حالت idle برات پیش نیاد ولی مطمئن باش تو یه بازیه سنگین کمیودش احساس میشه و خودشو نشون میده.
خوب بگو چقدر میتونی واسه مین خرج کنی تا بشه یه کارایی کرد.

ممکنه مشکلی با 430 تو بالا اومدن یا حالت idle برات پیش نیاد ولی مطمئن باش تو یه بازیه سنگین کمیودش احساس میشه و خودشو نشون میده.
خوب بگو چقدر میتونی واسه مین خرج کنی تا بشه یه کارایی کرد.
اگه بشه مي خوام اينم از خارج بگيرم... حدوداً يه مادربورد 70-80 دلاري كه همون تقريباً اينجا ميشه 100 تومني. asus باشه چه بهتر. اين برند abit چي خوبه؟ نسبت به كاراييش قيمتش پايينه؟ :confused: :biggrin1:
خلاصه خودت يه چيز خوب معرفي كن تو اين رنج ديگه...:love:

اگه بشه مي خوام اينم از خارج بگيرم... حدوداً يه مادربورد 70-80 دلاري كه همون تقريباً اينجا ميشه 100 تومني. asus باشه چه بهتر. اين برند abit چي خوبه؟ نسبت به كاراييش قيمتش پايينه؟ :confused: :biggrin1:
خلاصه خودت يه چيز خوب معرفي كن تو اين رنج ديگه...:love:
فكر ميكنم بهترين چيزي كه ميتوني بگيري P5QL باشه. اينجا حول و حوش 110-115 تومنه. (اونجا رو نميدونم:biggrin1:)

خلاصه خودت يه چيز خوب معرفي كن تو اين رنج ديگه...
abit هم برند ردیفیه.
تا 70 80 (من 100 حساب کردم) میتونی asus p5q-se رو در نظر بگیری.

خب 4 اسلاته براي رم سراغ ندارين؟ :biggrin1: من 4تا رم دارم :biggrin1: بعداً اين نوشته تا 16 گيگ رم ساپورت ميكنه! چه طوري بعد سه تا جا داره؟ :biggrin1: يه ارزونتر تا 8 گيگ ساپورت كنه هم كارم رو راه ميندازه :biggrin1: چندتا مدل بگين review هاشون با قيمت هاشونو نگاه كنم تصميم بگيرم.

در ضمن مادربورد با پاور من هر كدوم چند ميخرن؟ جايي سراغ دارين منصف باشه؟ پاور تو مايه هاي 500 وات گرين چند؟

هم p5ql و هم p5q-se هر دو چهارتا اسلات ram دارن.
تو مایه های 500 هم همون green gp535a خوبه.
p5q-se رايان صبا زده 132 تومن. اونجا هم ديدم 103 دلار بود. يه چيز ارزونتر ميخوام.

اصلاً اگه اين رم و CPU با ويستا (براي دايركت ايكس 10) مثلاً كرايسيس رو روون بكشه فعلاً فقط پاور ميگيرم تا دو سه ماه ديگه برم سراغ رم و مادربورد يهو يه چيز خوب بگيرم. به نظر شما ميكشه؟

راستي supra به نظر شما من دو گيگ OCZ دوآل بردارم بهتره يا با همون پول حتي كمتر 4 گيگ كينگ استوني چيزي؟

آخرین ویرایش:
الان 4850 میتونه اکثر بازیها رو تو رزولشون 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه.
شما تا 600 میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : connect3d or force3d hd4850
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp535a

اینا رو هم حدودا 655 660 تومن در میاد.

.

الان که می دونم اجرا می کنه. تا 2,3 سال دیگه هم high اجرا میکنه؟یا حتی 4 سال.البته می دونم پاسخ دقیق نمی شه داد اما کمک کنین لطفا.
در ضمن اگه رم رو 3 گیگ ,هارد رو 250(فکنم کافیه) و مادربورد رو p5kse-EPU و گرافیک رو هم
9800gtx zotac بر دارم کارایی سیستم چه فرقی می کنه؟ قیمت کل چطور؟میاد پایین؟

راستي supra به نظر شما من دو گيگ OCZ دوآل بردارم بهتره يا با همون پول حتي كمتر 4 گيگ كينگ استوني چيزي؟
بستگی به بودجت داره ولی در هر صورت 4gb سریعتر از 2gb هستش.
الان که می دونم اجرا می کنه. تا 2,3 سال دیگه هم high اجرا میکنه؟یا حتی 4 سال.البته می دونم پاسخ دقیق نمی شه داد اما کمک کنین لطفا.
در ضمن اگه رم رو 3 گیگ ,هارد رو 250(فکنم کافیه) و مادربورد رو p5kse-EPU و گرافیک رو هم
9800gtx zotac بر دارم کارایی سیستم چه فرقی می کنه؟ قیمت کل چطور؟میاد پایین؟
والا نمیشه دقیق نظر داد که تا کی جواب میده ولی با توجه به بازیهایی که الان تو بازاره فک کنم تا 1 سال رو راحت جواب بده.
رم رو 3gb کنی 1gbش بیکار میمونه (از dual در میاد) یجورایی میشه افت کارایی ، p5k-se هم با توجه به مینای هم رده و هم قیمتش دیگه ارزش خرید نداره از نظر قیمتی هم یه 10 15 تومنی کم میشه.
شما میتونی main رو p5q یا p5q-se در نظر بگیری که با اولی 10 و با دومی 20 تومن کم میشه و hdd رو هم 250 اگه در نظر بگیریم یه 18 20 تومنی هم اینجا کم میشه.
سلام ببینید این سیستم خوبه و لطفا قیمت قطعات رو بگین مرسی
CPU AMD Phenom9950
hard 500gig western
ram3 gig ddr2 bus 800 patriot
TA790GX3 A2+ 5.x BIOSTARE
HIS HD 4870 IceQ4+ TURBO 1 GB
مرسی
سیستم بدی نیست شما اگه میخوای سیستم ببندی بودجتو بگو تا کمکت کنم.

دوستان من میخوام کیس بخرم میخواستم چند مدل درست حسابی بهم معرفی کنید البته بدون power supply.خودم 2 تا کیس دیدم میخواستم قیمتش بدونم.
ممنون اگه کمک کنید.
A plus twin engine
nzxt guardian 921

مادر بورد خودم (945PL-S3) تا چه باسي رم ساپورت ميكنه؟

از اين برند هاي رم به ترتيب كدوم بهتره؟

Patriot - KINGSTON - KINGMAX

رم 2 گيگ باس 1066 بهتره يا 4 گيگ باس 800؟

اين قيمت ها براي قطعات خودم كمه؟

مين=35
پاور=15
كارت گرافيك EN7300GT Silent =تومن30

اگه بخوام چهار گيگ رم بندازم با اون كارت گرافيك و تشكيلات ديگه پاور GREEN - GP535A بسه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or