قصد تعويض پاور رو كه دارم چون 20 وات از حداقل مورد نيازش كمتره (430 Green هست) اگه نياز نيست بگو :biggrin1: نميشه اون 20 وات رو باتري قلمي ببندم بهش :biggrin1: آخه پاور گرونهآره بابا خوبه کی گفت بده.:cheesygri
از نظر پهنای باند هیچ فرقی با مین دیگه نداره فقط گفتم ممکنه که cpuت کم بیاره یجورایی افت کارایی.
اگه نمیتونی کلی (منظورم cpu و main هستش) رو ارتقاء بدی فعلا سیستم خودت کارتو راه میندازه فقط پاورت نمیدونم چیه.
ارزونترين پاوري كه پيشنهاد ميكني و مناسب من باشه چيه؟
خودت كمكم كن ديگه 
اگه بشه مي خوام اينم از خارج بگيرم... حدوداً يه مادربورد 70-80 دلاري كه همون تقريباً اينجا ميشه 100 تومني. asus باشه چه بهتر. اين برند abit چي خوبه؟ نسبت به كاراييش قيمتش پايينه؟ :confused: :biggrin1:ممکنه مشکلی با 430 تو بالا اومدن یا حالت idle برات پیش نیاد ولی مطمئن باش تو یه بازیه سنگین کمیودش احساس میشه و خودشو نشون میده.
خوب بگو چقدر میتونی واسه مین خرج کنی تا بشه یه کارایی کرد.

فكر ميكنم بهترين چيزي كه ميتوني بگيري P5QL باشه. اينجا حول و حوش 110-115 تومنه. (اونجا رو نميدونم:biggrin1اگه بشه مي خوام اينم از خارج بگيرم... حدوداً يه مادربورد 70-80 دلاري كه همون تقريباً اينجا ميشه 100 تومني. asus باشه چه بهتر. اين برند abit چي خوبه؟ نسبت به كاراييش قيمتش پايينه؟ :confused: :biggrin1:
خلاصه خودت يه چيز خوب معرفي كن تو اين رنج ديگه...![]()
abit هم برند ردیفیه.اگه بشه مي خوام اينم از خارج بگيرم... حدوداً يه مادربورد 70-80 دلاري كه همون تقريباً اينجا ميشه 100 تومني. asus باشه چه بهتر. اين برند abit چي خوبه؟ نسبت به كاراييش قيمتش پايينه؟ :confused: :biggrin1:
خلاصه خودت يه چيز خوب معرفي كن تو اين رنج ديگه...
p5q-se رايان صبا زده 132 تومن. اونجا هم ديدم 103 دلار بود. يه چيز ارزونتر ميخوام.هم p5ql و هم p5q-se هر دو چهارتا اسلات ram دارن.
تو مایه های 500 هم همون green gp535a خوبه.
الان 4850 میتونه اکثر بازیها رو تو رزولشون 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه.
شما تا 600 میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : connect3d or force3d hd4850
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp535a
اینا رو هم حدودا 655 660 تومن در میاد.
.
بستگی به بودجت داره ولی در هر صورت 4gb سریعتر از 2gb هستش.راستي supra به نظر شما من دو گيگ OCZ دوآل بردارم بهتره يا با همون پول حتي كمتر 4 گيگ كينگ استوني چيزي؟
والا نمیشه دقیق نظر داد که تا کی جواب میده ولی با توجه به بازیهایی که الان تو بازاره فک کنم تا 1 سال رو راحت جواب بده.الان که می دونم اجرا می کنه. تا 2,3 سال دیگه هم high اجرا میکنه؟یا حتی 4 سال.البته می دونم پاسخ دقیق نمی شه داد اما کمک کنین لطفا.
در ضمن اگه رم رو 3 گیگ ,هارد رو 250(فکنم کافیه) و مادربورد رو p5kse-EPU و گرافیک رو هم
9800gtx zotac بر دارم کارایی سیستم چه فرقی می کنه؟ قیمت کل چطور؟میاد پایین؟
سیستم بدی نیست شما اگه میخوای سیستم ببندی بودجتو بگو تا کمکت کنم.سلام ببینید این سیستم خوبه و لطفا قیمت قطعات رو بگین مرسی
CPU AMD Phenom9950
hard 500gig western
ram3 gig ddr2 bus 800 patriot
TA790GX3 A2+ 5.x BIOSTARE
HIS HD 4870 IceQ4+ TURBO 1 GB
مرسی