مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان توي گيم هيچي در يه حدن اصلا شايد 3500 از 3600 بهترم عمل كنه.ولي 2 ماه ديگه كه بازيا از تكنولوزي دو هسته اي استفاده كنن خيلي تفتوت پيدا ميشه.3600 با 3800 هيچ فرقي نميكنه و فقط 512 ك كش سطح 2 كمتري داره.
اصلا اشتباه نكن 3600 بگير

درسته در مقايسه با كارش قيمت خوبي داره ولي مادر بوردهاش گرونه مشكل اصلي من با همينه منظورم بهتريناست خوب واسه اي ام دي مادر بورد هاي خيلي خوب هم زياد گرون نيستن ولي اينتل مادر بوردهاي خوبش گرونه

PixelView Geforce 7600GS 256mb DDR3 من همین چند روز پیش گرفتم 165. البته مین بردت باید pci-e باشه.
نه متاسفانه مين AGP 8X دارم برا AGP چي بگيرم؟
SpeedFan (سرعت فن رو هم نشون میده)
اگه لينك دانلود رو هم بزاري ممنون ميشم
سلرون رو اگه سوكت 478 هست اور نكني سنگينتري
چون هم اور پذيريه جالبي نداره و هم بازدهي زياد فرقي نميكنه.
يعني هيچ تاثيري نداره:((

آخرین ویرایش:
نه تاثيري زياد نميبيني كه ارزش اور داشته باشه.
اگه agp داري بايد يه 6600gt بخري يا صبر كن تا 7600 جي اس وارد شه يا اينكه يكم پول بذار 250 تومن و يه 6800 جيتي بگير.شما بهتره به فكر cpu باشيد

منظورتون اينه كه اين سي پي يو ممكنه منو تو بازي ها دچار مشكل كنه حتي با خريد مثلآ 6600جي تي؟
راستي اين 7600 جي اس واسه اي جي پي تازه ساخته شده؟

اين cpu 100% شما رو به مشكل ميندازه.حتي با خريد 7950gx2 :d
7600gs agp يه 2 هفته اي هست نوليد شده.ولي رسمي نيست به همين علت يه مقدار دير مياد

خوب محمدرضا جون منو آخر کشوندی اینجا!:evil:
کسی می دونه مادر برد های Intel D975 XBX Rev 303/304/or more که کور2 رو ساپورت می کنه چه شکلی داره!؟ منظورم جعبش هست.
الان توی بازار پیدا میشه؟
کجا پیدا میشه؟ آدرس دقیق اگه اینجا نمیشه توی پی ام
ممنون:love:

دوستان من یه core 2 duo 6600 گرفتم به نظر من جانشین بر حق pentium هست . همونطور که pentium دنیا رو تکون داد.
من مدتها بود که از AMD استفاده میکردن cpu فیلیم هم 3800x2 بود ولی یا این سی پی یو جدید زندگی میکنم به شما هم توصیه میکنم.

ببخشيد با 120-130 ميشه يه رم يه گيگ DDR2 مناسب خريد؟
اگه امكانش هست يه مدل با قيمت معرفي كنيد.;)

ببخشيد athlon x2 3600 چطور دو هسته‌ايه كه 120 تومنه؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or