مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آخه گير مياد يا درد سر داره؟
چون براي يكي دو روز ديگه سيستم بايد جمع بشه اگه گير بياد كه همين x2 3600 رو ميگيرم اگه هم كمياب بود فعلا يه چيز ديگه ميبندم تا ماه ديگه كه يه cpu خوب بخرم.
(همون 190 تومنيه x2 4200)

نقل قول:
توي عصر ارتباطاط يا كليك نخون:cheesygri
چرت زياد ميگن باور نكن.

آره بابا مطالبشون .......هست
دو هفته پيش كليك جواب يكي رو كه پرسيده بود قويترين كارتهاي ATI و Nvidia چيه گفته بود:7800 gt و x1900!!!
من اولین روزی که ای ام 2 ها اومده بودن یاده
با بچه های سایت یک سری زده بودیم پایتخت
همون موقع این 3600 دو هسته ای بود اون موقع هم 120 بود
من از پایتخت قیمت کردم ولی وقتی هفته بعدش از علاعدین قیمت کردم160 بهم قیمت دادند.
من هم می گم از الان 3600 دو هسته رو بخر
راستی وقتی همون موقع رفتم پایتخت قوی ترین کارت گرافیک انویدیا توی ایران رو دیدم که 7950GX2 بود که فکر کنم کمی بیشتر از 750 هزار تومن بود که هم آدم از دیدن ذوق می کرد و هم از قیمتش سکته
آدم باید به این کلیکی ها چی بگه نمی دونم

x2 3600 امرو زنگ زدم فروشگاه البالو داشت.
در مورده رم هم اصلا فكر كينگ رو نكن.بر سراغه ocz-corsair-crucial چون اينا حرف اولو ميزنن البته كينگ خوب توي ايران نيست كه با نام hyper x هست.
ولي قيمت كينگ اينجوريه:
512=40
1gig=100
ولي اونيكي ها يه 10-15 تومني گرونترند.البته اونا مدلهاي گرونترم دارن مثلا كرئشيال بالستيكس يا ocz platinium

توي ايران هست با گارانتي انفورماتيك سيستم.منم خودم دنباله يك جفت 512 هستم.قيمته دقيق اطلاع ندارم.شايد فردا خواستم برم pc جديد بخرم.ocz رو ميگيرم و قيمتشو ميگم(فقط يه چند روزي شايد نتونم بيام چون اينو ميفروشم و براي كارت گرافيكم يه يه هفته اي كار دارم)

جناب كينگ رم من جاي شما بودم 2 تا رپتر ريد ميكردم و از يه سيگيت 500 گيگ استفاده ميكردم.
حالا براي چي انقدر هزينه ي هارد؟؟؟؟؟؟؟؟
ميتونين با اين پول بقيه ي سيستم رو قويتر بسازين

سیستم رو مرتبا" من حال بهش میدم این آخرین مشخصاتشه :
CPU : AMD X2 4400+ 2*1mb
MB : ASUS A8N32-SLi Deluxe
VGA : WinFast 7800 GTX
RAM : 4*512mb Crucial Balistix 2-2-2-6
Power : Green 780w Real
SOUND : Creative X-Fi Fatal1ty
HARD : 2* WD Raptor 74GB -Raide 0 & Seagate Barracuda Sata2 500GB
DVD writer : Teac
DVD Rom : Asus
.
.
.

(پاور ترمال تیک و اکبل وات بالا گیرم نیومد)
الان فقط تو فکر اینم که XFX-PCI-Express - GeForce 7950 GX2 بگیرم ولی دودلم. فکر کنم 10 ماه صبر کنم تا کارتهای DirectX 10 بیان بعد بگیرم.

آخرین ویرایش:
x2 3600 امرو زنگ زدم فروشگاه البالو داشت.
قيمتش چند بود؟

اين مادربوردي كه من گرفتم (MSI k9n ultra) گارانتيش مال شركت رايان بدر الكتريك هست.
كارش درسته يا نه؟

بعد از دو ساعت گشتن با بدبختي پيداش كردم هيچ جا نداشت.

آخرین ویرایش:
اره كاره بدر درسته.
3600 هم 120 تومنه.
كينگ رم جان شما يه پاور ترمال يا اي سي بل 500 وات بگيري بهتر از اون گرين هست.
براي كيس هم اينا هستن:aopen-tt-giga كه حرف اول رو tt ميزنه.فقط قيمتا بالاس.
براي دي ايكس 10 هم تا زانويه 2007 مياد و تا بياد ايران يه 2 ماه طول ميكشه.من جاي شما بودم صبر ميكردم 7800 ارزونشه و بعد sli ميكردم

آقا اين core 2 چرا اينقدر گرونه حالا فقط خودش نيست بدبختي ديگش اينه كه بايد مادر بوردي رو هم بخري كه اون رو به خوبي ساپورت كنه خوب قيمت اون هم حداقل 250 تومنه صبر ميكنم تو زمستون ارزون تر كه شد ميخرم يارو هم كه مي خواست بخره سيستم رو ميگفت ديگه نمي خامش ديگه داره قديمي ميشه!
به همين خاطر گفتم از اين بيكاري در بيام و لااقل يه كارت گرافيك تا قيمت 160 تومن و اين حدودا بگيرم وسي پي يو ام رو اور كلاك كنم
حالا دو تا سوال از دوستاي خوبم دارم
اولي اين كه چه كارت گرافيكي با اون قيمت بخرم بهتره؟
دوم اينكه با چه برنامه اي ميشه درجه ي حرارت سي پي يو رو تعيين كرد؟
سي پي يو من 2.00 GHz celeron هستش تا چه حد اور كنم خوبه؟(البته ببخشيد كه سوال سخت افزاريه )

آقا اين core 2 چرا اينقدر گرونه حالا فقط خودش نيست بدبختي ديگش اينه كه بايد مادر بوردي رو هم بخري كه اون رو به خوبي ساپورت كنه خوب قيمت اون هم حداقل 250 تومنه صبر ميكنم تو زمستون ارزون تر كه شد ميخرم
خيلي هم گرون نيست(البته نسبت به چند ماه پيش) الان من يه 120 تومني ميخوام بخرم(3600)

شايد مدلي از اين ارزونتر هم بود(core 2) از دوستان بپرس راهنماييت ميكنن.

آقاي محمدرضا پس لطف كنيد اسم كاملش رو بگيد تا برم بگيرمش.

PixelView Geforce 7600GS 256mb DDR3 من همین چند روز پیش گرفتم 165. البته مین بردت باید pci-e باشه.

SpeedFan (سرعت فن رو هم نشون میده)

آقا اين core 2 چرا اينقدر گرونه حالا فقط خودش نيست بدبختي ديگش اينه كه بايد مادر بوردي رو هم بخري كه اون رو به خوبي ساپورت كنه خوب قيمت اون هم حداقل 250 تومنه صبر ميكنم تو زمستون ارزون تر كه شد ميخرم يارو هم كه مي خواست بخره سيستم رو ميگفت ديگه نمي خامش ديگه داره قديمي ميشه!
به همين خاطر گفتم از اين بيكاري در بيام و لااقل يه كارت گرافيك تا قيمت 160 تومن و اين حدودا بگيرم وسي پي يو ام رو اور كلاك كنم
حالا دو تا سوال از دوستاي خوبم دارم
سي پي يو من 2.00 GHz celeron هستش تا چه حد اور كنم خوبه؟(البته ببخشيد كه سوال سخت افزاريه )

اين كور دو خيلي هم گرون نيست.چون amd قيمتا رو اورده پايين به نظرت گرون مياد.مثلا 6600 با قيمتي برابر 360 تومن ميتونه fx-62 رو نابود كنه كه 800 تومنه.
كارت گرافيكم اقا ارشام گفتن چي بگيري.
سلرون رو اگه سوكت 478 هست اور نكني سنگينتري;)
چون هم اور پذيريه جالبي نداره و هم بازدهي زياد فرقي نميكنه.

خيلي هم گرون نيست(البته نسبت به چند ماه پيش) الان من يه 120 تومني ميخوام بخرم(3600)

شايد مدلي از اين ارزونتر هم بود(core 2) از دوستان بپرس راهنماييت ميكنن.

آقاي محمدرضا پس لطف كنيد اسم كاملش رو بگيد تا برم بگيرمش.

كور 1 ماه نيست وارد ايران شده چه برسه چند ماه پيش.
اوني كه من به شما گفتم amd سوكت am2 هست و با اينتل كور تفاوت داره هم از نظره قيمت و هم از نظر قدرت.
ارزون ترين كور دو 6300 هست كه قدرتش در حالت عادي با x2 4200 فرق نداره ولي قيمتش بيشتره و به مين گرون هم احتياج داره.
براي كسي كه ميخواد زيره 250 پول cpu بده و براش اور مهم نباشه فقط بره سراغه amd كه با يه برد حداكثر 120 تومني ميتونه بازدهيه كامل رو ازش بگيره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or