farzadlion
کاربر سایت
خوب وقت تموم شد . یه جورایی اگه ادامه میدادین ممکن بود به نتیجه صحیح برسید.نوشته شده توسط djhamid:با این کامپیوتر خیلی کارا میشه کرد
1 بفروش به گیم نت کانتر روش میاد
2 لینوکس روش نصب کن سیستم بالایی نمیخواد
3 یه کامپیوتر بخر بشین تو خونه با یه نفر دیگه بازی کن
4 میشه باهاش برنامه نویسی کرد
5 و اینکه اگه فکر کنی هزار تا مورد استفاده داره
نوشته شده توسط djhamid:با این کامپیوتر خیلی کارا میشه کرد
1 بفروش به گیم نت کانتر روش میاد
2 لینوکس روش نصب کن سیستم بالایی نمیخواد
3 یه کامپیوتر بخر بشین تو خونه با یه نفر دیگه بازی کن
4 میشه باهاش برنامه نویسی کرد
5 و اینکه اگه فکر کنی هزار تا مورد استفاده داره
بگو در حدود چه قیمتی میخوای؟؟یه سوال دیگه:من کارت گرافیک mx4000دارم.می خواستم این رو عوض کنم.(به خدا خسته شدم هی می نویسه.mx not supported)اگه میشه بگید من چه کارت گرافیکی خوبه به خصوص برای بازی کردن.قیمتش هم زیاد گرون نباشه. ممنون
نوشته شده توسط vahidrezi16:سلام بچه ها یک کمک کوچولو می خواستم.
من وقتی توی بازی میرم.از کیسم یه صدای قرقر مانند بیرون میاد.(به خصوص زمانی که یه بازی حجم بالا رو بازی می کنم)ولی بعداز اینکه از بازی بیرون میام صدا میفته.اگه میشه منو راهنماییم کنید.که مشکلم چیه.
یه سوال دیگه:من کارت گرافیک mx4000دارم.می خواستم این رو عوض کنم.(به خدا خسته شدم هی می نویسه.mx not supported)اگه میشه بگید من چه کارت گرافیکی خوبه به خصوص برای بازی کردن.قیمتش هم زیاد گرون نباشه. ممنون
به نظرم حالا که میخوا کارت بگیر یکم صبر کن تا مایه بره بالا یه خوبو بخر . اگه 200-300 تومن بتونی خرجش کنی فعلنا کارت گرافیکتو عوض نمیکنی.نوشته شده توسط vahidrezi16:سلام بچه ها یک کمک کوچولو می خواستم.
من وقتی توی بازی میرم.از کیسم یه صدای قرقر مانند بیرون میاد.(به خصوص زمانی که یه بازی حجم بالا رو بازی می کنم)ولی بعداز اینکه از بازی بیرون میام صدا میفته.اگه میشه منو راهنماییم کنید.که مشکلم چیه.
یه سوال دیگه:من کارت گرافیک mx4000دارم.می خواستم این رو عوض کنم.(به خدا خسته شدم هی می نویسه.mx not supported)اگه میشه بگید من چه کارت گرافیکی خوبه به خصوص برای بازی کردن.قیمتش هم زیاد گرون نباشه. ممنون
alprh جان تو نباید این رو با کامپیوتر خودت مقایسه کنی.چون این دیگه از 1 سال پیش تمام بازی ها mx ساپروت نمیکنن.حالا چه بخواد مثلا cpu خدا باشه.باید ایشون کارت گرافیک رو عوض کنه.من داشتم و میدونم که ایشون چه زجری داره میکشه.به نظرم حالا که میخوا کارت بگیر یکم صبر کن تا مایه بره بالا یه خوبو بخر . اگه 200-300 تومن بتونی خرجش کنی فعلنا کارت گرافیکتو عوض نمیکنی.
شما راست میگی . اینو اصلا هواسم نبود.نوشته شده توسط Death Knight:alprh جان تو نباید این رو با کامپیوتر خودت مقایسه کنی.چون این دیگه از 1 سال پیش تمام بازی ها mx ساپروت نمیکنن.حالا چه بخواد مثلا cpu خدا باشه.باید ایشون کارت گرافیک رو عوض کنه.من داشتم و میدونم که ایشون چه زجری داره میکشه.
نوشته شده توسط Death Knight:alprh جان تو نباید این رو با کامپیوتر خودت مقایسه کنی.چون این دیگه از 1 سال پیش تمام بازی ها mx ساپروت نمیکنن.حالا چه بخواد مثلا cpu خدا باشه.باید ایشون کارت گرافیک رو عوض کنه.من داشتم و میدونم که ایشون چه زجری داره میکشه.