مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوست من
من بالاخره با 750 تومن میخوام اینارو جمع بکنم چطوره ؟
Mother Board : P35 Ds3l Giga ( 120 toman
cpu : 8400 core 2 dual (195 toman
ram : 2gb bios 800 Gail (74 toman
hard 320 sata (55 toman
و اما اصل کاری (میدونم بهم Ati پیشنهاد کردی ولی من ازش خاطره خوشی ندارم برا همین geforce میخوام بردارم )
Graphic Card : GeForce 8800 GTS 512mb (:(( 345 toman
راستی 8800 gts تو تهران چنده ؟ البته من اینارو از نمایندگی آواژنگ(گیگا بایت) تو شیراز میخوام بگیرم.
بعد یه چیز دیگه پاور گرین 430 وات جوابگوی این سیستم هست دیگه ؟ اخه 6ماه پیش پاور 430 خریدم
اخریشم اگه جواب بدی ممنون میشم
من این سیستمو برا بازی نمیخواممن یه گرافیست هستم میخوام بدون آیا برای طراحی و گرافیک همچین کارت گرافیکی واقعاً لازمه ؟ بعدش اینکه این گرافیک بهتر از 9600 یک گیگ هست دیگه ؟ و نظرت در مورد 8800 gt چیه ؟
سیستم خوبیه میتونی جای asus p5k , giga رو در نظر بگیری.
راجب کارت هم تو تاپیک مشاوره کارت به سوالت جواب دادم ولی خوب 8800gts سه مدل داره شما کدومش رو میگی ؟
من gts ها رو پیشنهاد نمیکنم اگه تاکید رو کارت nvidia داری من 8800gt رو پیشنهاد میکنم فرقش با بهترین مدل 8800gts یعنی 512mb حدودا 7 یا 8 فریم هست دیگه بیشتر از این خرج کردن اشتباهه.
ولی بازم میگم 4850 کارت خوب و قدرتمندیه.
سلام من یه مادربورد gigabyte مدل ga-945pl-s3 rev3.3 سری s دارم مشخصات کاملشم اینه:
خوب مین شما (اگه rev 3.3 هستش) نهایت میتونه از باس 1333 پشتیبانی کنه ولی فقط از 65nm ها پشتیبانی میکنه و همشون هم در اصل با fsb 800 کار میکنن یا همون ران میشن. (افت کارایی)
رم هم نهایت میتونه 2gb ddr2 با باس 533 رو پشتیبانی کنه.

با سلام خدمت همه ی دوستان گل و با صفای بازی سنتر
جونم براتون بگه که بعد از ساعت ها تلاش (ندونید بهتره )توانستم از ددی :cheesygri پول بگیرم .
حالا من 1.5 پول دارم ولی نمی خوام بیگدار به آب بزنم برای همینم میام اینجا زیگیل بازی در میارم تا شما دوستان مهربان جواب منرو بدید .
من در اینجا از یوزرهای Intel و Supra و اون دوست عزیزمون که امضاش ATI یه :cheesygri (شرمنده چون اسماتونو نمی دونم:blushing:) کماله تشکر رو دارم که واقعا به دوستان صمیمانه کمک می کنن .
خوب دوستان این مقدمه ای بود تا دوباره بیام و شروع کنم به سوال پرسیدن :blushing::cheesygri.
من در حال حاضر 1.5 میلیون پول دارم و می خوام یه سیستم خفن ببندم . فقط به سوالات زیر پاسخ بدید من ممنونتون میشم .
1 . من میخوام یه مین برد عالی بگیرم تا سقف 200 هزار تومان . خودم p5k-c از asus رو مد نظر دارم ولی اگه با این پول میتونم بهتر از اون رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید . حداکثر 200هزار تومان ؟؟
2 . مانیتور خوب چی بگیرم تا سقف حداکر 300 هزار تومان با توجه به رزولوشن بازیهای امروزی ؟؟
3 . کیس تا 100 هزار تومان چی بگیرم خوب باشه ؟؟؟ (برام کولینگ خیلی مهمه )
4 . پاور تا 100 هزار تومان چی بگیرم مخصوص گیم و اورکلاک ؟؟( من کارت گرافیک رو می خوام 4870 بگیرم . )
5 . پاور های red max خوبه ؟؟؟ تا بحال این مارک رودیدید یا امتحان کردید ؟؟
6 . برای کارت گرافیک 4870 سیستم کولینگ نیاز دارم ؟؟؟ (منظورم خرید فنهای خنک کننده مانند cooler master ـه ) ؟؟
7 . با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز
در ضمن هرکسی که نظری داره بگه من خوش حال میشم
بازم ممنونم :love::cheesygri

جونم براتون بگه که بعد از ساعت ها تلاش (ندونید بهتره )توانستم از ددی :cheesygri پول بگیرم .
حالا من 1.5 پول دارم ولی نمی خوام بیگدار به آب بزنم برای همینم میام اینجا زیگیل بازی در میارم تا شما دوستان مهربان جواب منرو بدید .
من در اینجا از یوزرهای Intel و Supra و اون دوست عزیزمون که امضاش ATI یه :cheesygri (شرمنده چون اسماتونو نمی دونم:blushing:) کماله تشکر رو دارم که واقعا به دوستان صمیمانه کمک می کنن .
خوب دوستان این مقدمه ای بود تا دوباره بیام و شروع کنم به سوال پرسیدن :blushing::cheesygri.
من در حال حاضر 1.5 میلیون پول دارم و می خوام یه سیستم خفن ببندم . فقط به سوالات زیر پاسخ بدید من ممنونتون میشم .
1 . من میخوام یه مین برد عالی بگیرم تا سقف 200 هزار تومان . خودم p5k-c از asus رو مد نظر دارم ولی اگه با این پول میتونم بهتر از اون رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید . حداکثر 200هزار تومان ؟؟
2 . مانیتور خوب چی بگیرم تا سقف حداکر 300 هزار تومان با توجه به رزولوشن بازیهای امروزی ؟؟
4 . پاور تا 100 هزار تومان چی بگیرم مخصوص گیم و اورکلاک ؟؟( من کارت گرافیک رو می خوام 4870 بگیرم . )
6 . برای کارت گرافیک 4870 سیستم کولینگ نیاز دارم ؟؟؟ (منظورم خرید فنهای خنک کننده مانند cooler master ـه ) ؟؟
1- تا سقف 200 تومن Asus P5QC انتخاب خیلی خوبیه. البته یه مدت باید صبر کنی تا بیاد.
2- مانیتور رو من از قیمت ها اطلاع ندارم.
3- اگر برات کولینگ خیلی مهمه Tempest رو بگیر 150 تومنه . باید یه مدت واستی بیاد. خیل یخنکه.
4- پاور رو هم Green 580b eps یا Green 630w پیشنهاد میکنم.
5- Redmax هم پاور های خوبی داره منتها Green چون مشکلاتش با برق ایران کمتر هست و مرغوبیت خوبی داره پیشنهاد میهش......
6- کارت 4870 کولینگ مناسبی داره. چون گرما رو به داخل کیس هدایت میکنه بهتره کیس خنک داشته باشی که Tempest هم خیلی خوبه...

1- مين عالي ميخواي تو اين قيمت ها DFI LanParty LT X38 T2R با قيمت 250 تومن

2- Samsung 2032BW

3 ـ Lexa Blackline

4ـ Green 630Watt

5 ـ گرين بهتره

6- خير

لطفا قیمت 9600 GT و Intel Core 2 Q6600 رو بگین.
9600gt الان از 170 175 تومن داره تا 255 260 تومن q6600 هم حدودا 205 210 تومن هستش.
. من میخوام یه مین برد عالی بگیرم تا سقف 200 هزار تومان . خودم p5k-c از asus رو مد نظر دارم ولی اگه با این پول میتونم بهتر از اون رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید . حداکثر 200هزار تومان ؟؟
1-تا 200 من asus p5q یا giga ga-ep45-ds3 رو پیشنهاد میکنم.
2-میتونی samsung BW1932 پلاس یا GW1932 پلاس رو در نظر بگیری.
3-میتونی GREEN TUNIQ رو در نظر بگیری از نظر ظاهری ساده س ولی کولینگ ردیفی داره.
4-پاور هم من green 580b رو پیشنهاد میکنم.
5-اطلاعی ندارم.
6-4870 کولینگ خودش ردیفه.

میخواستم بدونم کارت 9600Gt چه مارکیش بهتره و قیمتش چنده و همین مارک طور یک مادر بورد خوب در حدود 250 تومن می خواستم :cheesygri
ZOTAC , XFX , EVGA , BFG هر كدوم شد!

مادربورد هم به ترتيب از چپ ASUS Maximus Formula , ASUS P5E , DFI LanParty LT X38 T2R هر كدوم شد بگير:biggrin1:

سلامن من برای یه بنده خدایی یه کیس خالی می خوام برای بازی و کارای معمولی 250 تا 300 قطعاتشم راحت تو بازار پیدا بشه ممنون
Cpu: Intel Core 2 E2140
M.b: Elite-G33T-M2
Ram: Patriot 2*1gb ddr2 bus 800
Vga: Zotac 8600 GT
Hard: Samsung 160gb sata
Power: Green 480w

رو هم حدود 330 تومن در میاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or