4850 یکی از کارتهای جدید Ati هستش که از تراشه RV770 بهره میبره. این کارت گرافیک با برند های زیادی عرضه شده منتها تو ایارن این برند ها محدود شدن. من برند Connect3d رو برای این کارت بهت پیشنهاد میکنم. قیمتشم 265 تومنه و 2 سال گارانتی تعویض + 3 سال خدمات پس از فروش داره...سلام
میشه در مورد hd4850 بیشتر توضیح بدی که اصلاً مال چه مارکی هست؟
در مورد کارت گرافیک بیشتر راهنمائیم کنی؟ ممنون
پاور 480 گرین از قبل دارم .
رم هم همون مارکه gail هست.
فقط برا گرافیک تو مایه قیمت 270 بیشتر کمکم کنید.
سلام یک کیس با محتویات درونش دوستم میخواد ببنده بودجه هم 600 تومن پیشنهادتون چیه ممنون میشم جواب بدید؟
=======================================
برای خودم هم اگه میشه یک کارت tv خوب هم با قابلیت ضبط معرفی کنید قیمتش نمیخوام بالا باشه از همین معمولی ها ولی خوبش
پاور رو من green gp480a یا gp530ab پیشنهاد میکنم هر دو هم زیر 50 تومن هستن.پاور رو که جدا خریدم اونم 15 تومن.کابل 6 پین هم نیومده بیرون.مارکشم که گفتم viera هست.پس باید یه پاور دیگه بگیرم.شما چی پیشنهاد میدید.ارزون باشه ها:laughing:
مدل مین هم که px945pl از آلباترون هست.
1-بین اونا من p5k-c رو پیشنهاد میکنم ولی شما که میخوای پول p5k-c بدی یه 10 تومن دیگه بزار روش یه p5q بگیر.با سلام خدمت همه ی دوستان بازی سنتر
1 . به نظر شما من از بین مادربردهای زیر کدومو انتخاب کنم ؟؟:confused:
2 . این رمهایی که می خوام بخرم خوب هستن ؟؟
( از لحاظ بازی و اور ) ؟؟:confused:
MB : GIGABYTE GA-EP35-DS3L Or Asus p5k-c Or GIGABYTE GA-P35-S3L
Ram : OCZ 4 Gig Dual Gold Bus 800
باتشکر از همه ی شما عزیزان .
فقط دوستان یه تحقیق کنیدبعد بهم بگید که کدوم یکی رو بگیرم .
3 . راستی این رمها dual هستن یعنی اگر 4 گیگ رو بزارم باسش کلا میشه 1600 ؟؟
با تشکر از همتون![]()
4850 از چیپهای جدید ati هستش و با توجه به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره در مورد راهنمایی هم اگه منظورت برند هستش که الان اینا تو بازار هستن his , club , sapphire و ..... که من his رو پیشنهاد میکنم.سلام
میشه در مورد hd4850 بیشتر توضیح بدی که اصلاً مال چه مارکی هست؟
در مورد کارت گرافیک بیشتر راهنمائیم کنی؟ ممنون
پاور 480 گرین از قبل دارم .
رم هم همون مارکه gail هست.
فقط برا گرافیک تو مایه قیمت 270 بیشتر کمکم کنید.
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام یک کیس با محتویات درونش دوستم میخواد ببنده بودجه هم 600 تومن پیشنهادتون چیه ممنون میشم جواب بدید؟
P5QC قيمتش حدوداي 150 تومن هست ولي هنوز نيومده ممكنه قيمتش بالاتر از 150 بشه!با عرض سلام
می خواستم بدونم قیمت
asus p5qc
و
giga ga-ep45-ds3
و
asus p5q
الان چنده؟
یه سوال دیگه الان گارانتی معتبر Asus کدوم شرکته؟
ممنون
سلام بچه ها
کسی از مین abit ax78 چیزی می دونه؟
چطور مینیه؟
من شنیدم یکی از بهترین های امسال بود:confused:
قیمتشم اگه بگید ممنون میشم
ax78 پرسیدی 87 تومان آقای b.crazy ؟![]()