مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دانگل اینترنت که وای فای هست، دانگل بلوتوث میخوای فقط ورژن 4 به بالا بگیر که به مشکل نخوره، بدرد کنترلر ایکس باکس و ... هم میخوره.
وقتی وصل کنی قسمت بلوتوث ویندوز فعال میشه از اونجا هم سرچو بزنی پیداش میکنه و کانکت میشه، دفعه بعدی هم که روشن کنی خودش خود به خود کانکت میشه نیاز نیست دستی کانکت بشی.
دانگل داریم که همزمان بولوتوث و وایفای باشه؟
چون همین الان 3 تا پورتم پره
و میخوام سیستم ارتقا بدم فکر کنم داستان شه در اینده

• Like
Reactions: majidred2011
اگه مادربرد بخری که آنتن وایفای داشته باشه آره همزمان هم بلوتوث میشه استفاده کرد هم وایفای

بچه ها گفتن 4 به بالا بگیر. ولی من میگم فقط 5 بگیر که بتونی دو تا دستگاه وصل کنی. اگر خواستی بتونی همزمان کنترلر و هدست وصل کنی.

سلام و عرض ادب.
یه سیستم میخواستم که بازی های روز رو بتونه با کیفیت متوسط اجرا کنه. رزولوشن مونیتورم پایین تر از ۱۰۸۰ هست.
در حد ۲۵ تومن در بیاد و اینکه اگه خواستم ۶ ماه یه سال بعد مثلا پردازنده یا گرافیک و رم رو ارتقا بدم حداقل مادربورد محدودیت ایجاد نکن
پیشاپیش تشکر.

سلام و عرض ادب.
یه سیستم میخواستم که بازی های روز رو بتونه با کیفیت متوسط اجرا کنه. رزولوشن مونیتورم پایین تر از ۱۰۸۰ هست.
در حد ۲۵ تومن در بیاد و اینکه اگه خواستم ۶ ماه یه سال بعد مثلا پردازنده یا گرافیک و رم رو ارتقا بدم حداقل مادربورد محدودیت ایجاد نکن
پیشاپیش تشکر.

پایینتر از 1080p یعنی چی دقیقا؟ یعنی 720p؟ اگه اینجوره که این رزولوشن مناسب بازی نیست.
اما سیستم پیشنهادی طبق درخواست شما که رده پایین محسوب میشه، اما با قابلیت ارتقا به آخرین مدلها:

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومانIntel Core i3 12100F BOXCPU
چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومانASUS PRIME H610M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
هفت میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
(ده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS PH GTX 1650 OC 4GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200RpmHDD
یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانWD Green SN350 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGREEN GP600A-GEDPower
دو میلیون و ۱۱۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
بیست و هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سایت جامع قطعات کامپیوتر با فیلتر داریم تو ایران؟
بشه فیلتر کرد که
فرم فاکتور MICRO ATX باشه
مثلا میخوام ببینم H770 MICRO ATX وایفای دار سفید چی داریم یا B660 MICRO ATX سفید وای فای دار
یا رم مثلا سفید رنگ و........

سایت جامع قطعات کامپیوتر با فیلتر داریم تو ایران؟
بشه فیلتر کرد که
فرم فاکتور MICRO ATX باشه
مثلا میخوام ببینم H770 MICRO ATX وایفای دار سفید چی داریم یا B660 MICRO ATX سفید وای فای دار
یا رم مثلا سفید رنگ و........

خارج از ایران همچین سایتی داریم؟
سایتهای فروش معروف و بزرگ این قبیل امکانات با قابلیت فیلتر کردن بر اساس خصوصیت خاص رو دارن. بهترین کار این هست که شما اول ببینی کلا چه مدل مادربردهای سفیدرنگی از H770 تولید شده، بعد با سرچ کردن ببینی از کل مدلهای سفید رنگ تولید شده کدومشون در بازار ایران موجوده.
من فکر نکنم کلا همچین مدلی با فرم Micro ATX تولید شده باشه، چون کیسی که کوچیک باشه کلا فضایی نداره که رنگ مادربرد رو بشه تشخیص داد. باز بهتره خودتون سرچ کنید. سرچ کردن رو هم به نتیجه قطعی برسونید.

فروشنده ها همچنان با دلار 60 تومن دارن قطعه میفروشن :D
تازه حس میکنم یکم گرونتر از هفته پیش شده
اون موقعه که دلار از 40 رفت 60 گفتند دلار دلار 60 تومنه
الان که شده 45 میگن با دلار 60 تومن خریدیم
نمیدونم برای شب عیده یا نه

الان موضوع شب عید هست. قیمت دلار دیگه تا آخر فروردین مطرح نیست. چون تا اون زمان دیگه بار جدید به بازار عرضه نمیشه.

3080ti یا 4070ti ?

البته پیشنهاد بهتری در این رده قیمتی دارید بفرمایید ممنون میشم.

همون RTX 4070Ti از RTX 3080Ti سریعتر هست و انتخاب برتر. مگر این که RTX 3090 که همرده راندمان 4070Ti هست رو با قیمت پایینتر بتونید پیدا کنید. مزیتش برای تولیدکنندگان محتوا رم ۲۴ گیگابایتی هست.

هر دو نسل 4 هستند.
جایی رو باید نقل قول میکردید احتمالا فراموش شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or