مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگر امکانش هست یه اس اس دی NVME 512 تا 2 تومن پیشنهاد بدید.
سرعتش فقط برام مهمه اگر با سرعت خوب نمیشه گرفت با این مقدار 256 پیشنهاد بدید. (یا اگر با هزینه کمی بیشتر میشه مشکلی نداره)
یدونه هم 120 گیگ ساتا ارزون پیشنهاد بدید.

اگر امکانش هست یه اس اس دی NVME 512 تا 2 تومن پیشنهاد بدید.
سرعتش فقط برام مهمه اگر با سرعت خوب نمیشه گرفت با این مقدار 256 پیشنهاد بدید. (یا اگر با هزینه کمی بیشتر میشه مشکلی نداره)
یدونه هم 120 گیگ ساتا ارزون پیشنهاد بدید.

اگه سرعتش براتون مهمه که نباید پیش شرط قیمت رو براش بزارید.
سریعترین های بازار الان WD 850X و SAMSUNG 990PRO/980 Pro هستن که زیر 500 گیگابایتی هم ارزش خرید نداره کلا برای راندمان بهینه داشتن. 500 گیگی 980PRO الان حدود 4 تومن هست و 990 هم فقط یک ترابایتی و بالاتر داره.
120 گیگی ساتا هم فقط متفرقه هست و ارزش خرید ندارن، اما 240 گیگی میشه WD Green رو انتخاب کرد.

اگه سرعتش براتون مهمه که نباید پیش شرط قیمت رو براش بزارید.
سریعترین های بازار الان WD 850X و SAMSUNG 990PRO/980 Pro هستن که زیر 500 گیگابایتی هم ارزش خرید نداره کلا برای راندمان بهینه داشتن. 500 گیگی 980PRO الان حدود 4 تومن هست و 990 هم فقط یک ترابایتی و بالاتر داره.
120 گیگی ساتا هم فقط متفرقه هست و ارزش خرید ندارن، اما 240 گیگی میشه WD Green رو انتخاب کرد.
بودجمو میبرم بالاتر پس. ممنون.
این ساتا رو برای سیستم شرکت میخوام که ویندوز فقط روش نصب شه سریعتر بشه همون استارت اپش, استفاده خاصی نداره سر همین کلا نمیخوام زیاد هزینه کنم.
این Kingstone ها چطوره؟

بودجمو میبرم بالاتر پس. ممنون.
این ساتا رو برای سیستم شرکت میخوام که ویندوز فقط روش نصب شه سریعتر بشه همون استارت اپش, استفاده خاصی نداره سر همین کلا نمیخوام زیاد هزینه کنم.
این Kingstone ها چطوره؟

مدلهای کینگستون هم خوبه اگه گارانتی دار بخرید بهتر هم هست.

دوستان بین MSI RTX 4080 Gaming X Trio و ASUS RTX 4080 TUF Gaming کدوم و پیشنهاد میکنین؟ و چرا؟

هر دوتا در رده عالی دسته بندی میشن و فرق محسوسی در کیفیت و راندمان بین این دو مدل نیست. هر دوتا کم صدا هستن و حرارت پایینی هم دارن. گارانتی اصلی بخرید بهتر هست.

فرشید جان من برای مادربورد z370p prime میخاستم یک هارد ssd بخرم
چه هاردیو پیشنهاد میکنین؟
در ضمن الان برندهای خوب ssd کدوما هستن؟

بستگی داره برای چه کاری نیاز داشته باشید، ولی هر مدل M.2 روی مادربردتون نصب کنید سازگار هست، حتی اگر PCIe 4.0 هم باشه، فقط در بالاترین سرعت کار نمیکنه و به PCIe 3.0 محدوده به خاطر مادربرد که اونم خیلی محسوس نیست.
اگر ظرفیت بالا و برای نصب بازی میخواید از مدلهای ارزونتر مثل SAMSUNG 970 EVO یا WD SN770 انتخاب کنید یا حتی SN750.
اگر برای سیستم عامل میخواید از مدلهای SAMSUNG 980/990Pro یا WD SN850 انتخاب کنید با ظرفیت 500 گیگ یا یک ترابایت.
از Corsair و Crucial هم مدلهای خوش قیمتی رو الان میشه خرید.

• Like
Reactions: nash and Arash-S212
آقا فرشید برای اینکه ۲ تا سیستم + ۲ تا مانیتور +‌ ۱ PS5 رو همزمان به یه چندراهی ۸خانه وصل کرد و همزمان استفاده کرد مشکلی پیش میاد؟ لازمه حتما محافظ باشه؟

سلام امکانش هست یه سیستم تا ۶۵ میلیون بودجه برا گیم معرفی کنید؟

قیمتمدلنام قطعه
پانزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
(سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
Intel Core i5 12600K
(AMD Ryzen 5 5600X)
(AMD Ryzen 5 7600X)
CPU
دو میلیون و ۳۷۰ هزار تومانGREEN GLACIER GLC120-ARGBCOOLING
هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومان)
(دوازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME B550-PLUS AM4)
(ASUS PRIME X670-P AM5)

MotherBoard
سه میلیون و ۸۹۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB
(Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB)
RAM
سی و یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(بیست و چهار میلیون و ۴۶۰ هزار تومان)
ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X
ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6
VGA
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
--ODD
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVO GOLDPower
سه میلیون و ۳۴۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G6Case
هفتاد و سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

آقا فرشید برای اینکه ۲ تا سیستم + ۲ تا مانیتور +‌ ۱ PS5 رو همزمان به یه چندراهی ۸خانه وصل کرد و همزمان استفاده کرد مشکلی پیش میاد؟ لازمه حتما محافظ باشه؟

مشکل اون چند راهی برق نیست، مشکل اینه که اینجوری از یه تک پریز برق میخواید آمپر AC مورد نیاز چندین دستگاه رو تامین کنید که منطقی نیست، بهتره از دو پریز برق و دو تا چند راهی برق مجزا براشون استفاده کنید.
حتما هم باید محافظ دار مخصوص کامپیوتر باشه، چون تاخیر و نوسان برق مورد نیاز کامپیوتر با دستگاههای دیگه فرق داره.

بهترین کار استفاده از UPS متناسب با مجموع بیشترین توان مصرفی این دستگاههاست.

آقا چند وقت پیش یدونه از این ایپادا گرفتم برای این که شب فیلم میبینم
الان یه مسئله دارم که چون بلوتوثیه به تیوی وصل میشه راهی نیست به PC وصل شه؟
مثلا دانگلی ، کارت صدایی و...

• Like
Reactions: Arash-S212
آقا چند وقت پیش یدونه از این ایپادا گرفتم برای این که شب فیلم میبینم
الان یه مسئله دارم که چون بلوتوثیه به تیوی وصل میشه راهی نیست به PC وصل شه؟
مثلا دانگلی ، کارت صدایی و...
یه دانگل بلوتوث USB بگیر.

یه دانگل USB دارم برای اینترنت ولی هرکاری کردم شناسای نکرد
مدل خاصی داره؟
دانگل اینترنت که وای فای هست، دانگل بلوتوث میخوای فقط ورژن 4 به بالا بگیر که به مشکل نخوره، بدرد کنترلر ایکس باکس و ... هم میخوره.
وقتی وصل کنی قسمت بلوتوث ویندوز فعال میشه از اونجا هم سرچو بزنی پیداش میکنه و کانکت میشه، دفعه بعدی هم که روشن کنی خودش خود به خود کانکت میشه نیاز نیست دستی کانکت بشی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or