اگر امکانش هست یه اس اس دی NVME 512 تا 2 تومن پیشنهاد بدید.
سرعتش فقط برام مهمه اگر با سرعت خوب نمیشه گرفت با این مقدار 256 پیشنهاد بدید. (یا اگر با هزینه کمی بیشتر میشه مشکلی نداره)
یدونه هم 120 گیگ ساتا ارزون پیشنهاد بدید.
بودجمو میبرم بالاتر پس. ممنون.اگه سرعتش براتون مهمه که نباید پیش شرط قیمت رو براش بزارید.
سریعترین های بازار الان WD 850X و SAMSUNG 990PRO/980 Pro هستن که زیر 500 گیگابایتی هم ارزش خرید نداره کلا برای راندمان بهینه داشتن. 500 گیگی 980PRO الان حدود 4 تومن هست و 990 هم فقط یک ترابایتی و بالاتر داره.
120 گیگی ساتا هم فقط متفرقه هست و ارزش خرید ندارن، اما 240 گیگی میشه WD Green رو انتخاب کرد.
بودجمو میبرم بالاتر پس. ممنون.
این ساتا رو برای سیستم شرکت میخوام که ویندوز فقط روش نصب شه سریعتر بشه همون استارت اپش, استفاده خاصی نداره سر همین کلا نمیخوام زیاد هزینه کنم.
این Kingstone ها چطوره؟
دوستان بین MSI RTX 4080 Gaming X Trio و ASUS RTX 4080 TUF Gaming کدوم و پیشنهاد میکنین؟ و چرا؟
فرشید جان من برای مادربورد z370p prime میخاستم یک هارد ssd بخرم
چه هاردیو پیشنهاد میکنین؟
در ضمن الان برندهای خوب ssd کدوما هستن؟
سلام امکانش هست یه سیستم تا ۶۵ میلیون بودجه برا گیم معرفی کنید؟
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
پانزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 12600K (AMD Ryzen 5 5600X) (AMD Ryzen 5 7600X) | CPU |
دو میلیون و ۳۷۰ هزار تومان | GREEN GLACIER GLC120-ARGB | COOLING |
هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومان) (دوازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z690-P D4 (ASUS PRIME B550-PLUS AM4) (ASUS PRIME X670-P AM5) | MotherBoard |
سه میلیون و ۸۹۰ هزار تومان (هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB (Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB) | RAM |
سی و یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (بیست و چهار میلیون و ۴۶۰ هزار تومان) | ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 | VGA |
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 M.2 500GB | SSD |
- | - | ODD |
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GREEN GP700B-HP EVO GOLD | Power |
سه میلیون و ۳۴۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G6 | Case |
هفتاد و سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
آقا فرشید برای اینکه ۲ تا سیستم + ۲ تا مانیتور + ۱ PS5 رو همزمان به یه چندراهی ۸خانه وصل کرد و همزمان استفاده کرد مشکلی پیش میاد؟ لازمه حتما محافظ باشه؟
یه دانگل بلوتوث USB بگیر.آقا چند وقت پیش یدونه از این ایپادا گرفتم برای این که شب فیلم میبینم
الان یه مسئله دارم که چون بلوتوثیه به تیوی وصل میشه راهی نیست به PC وصل شه؟
مثلا دانگلی ، کارت صدایی و...
یه دانگل USB دارم برای اینترنت ولی هرکاری کردم شناسای نکردیه دانگل بلوتوث USB بگیر.
دانگل اینترنت که وای فای هست، دانگل بلوتوث میخوای فقط ورژن 4 به بالا بگیر که به مشکل نخوره، بدرد کنترلر ایکس باکس و ... هم میخوره.یه دانگل USB دارم برای اینترنت ولی هرکاری کردم شناسای نکرد
مدل خاصی داره؟
باید دانگل بلوتوث بگیری. اونی که داری احتمالا وایفای باشه.یه دانگل USB دارم برای اینترنت ولی هرکاری کردم شناسای نکرد
مدل خاصی داره؟