مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کدوم برنامه بدونش هم مهمه، همه ی نرم افزارهای شرکت که الگوی پردازش یکسان ندارن، فتوشاپ با پرمیر فرق داره مثلا.
ام اگر پردازش با GPU در پرمیر رو در نظر بگیریم، راندمان RTX 3060 Ti بیشتر موارد از RX 6800 هم بالاتر هست.
برای فتوشاپ،پریمیر و افترافکت
و از طرفی مانیتور 4k هم میخوام بخرم بین این دو مدل گرافیک موندم
برای گیم و ادیت میخوام تا چند سالی اوکی باشه و اذیت نکنه

بقیه قطعاتم این هستش

I5 11400
16gb 3200

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام دوستان دوتا لپ تاپ میخوام
یکی در بازه قیمتی 10 الی 15 نهایت. این لپ تاپ قرار فقط وب گردی و فیلم دیدن باشه و هیچ گیم و کار گرافیکی قرار نیس انجام بشه
برای همین هرقیمت کمتر مهمتره

دومی لپ تاپ برای برنامه نویسی و گاها بازی
بودجه بین 30 الی 40 تومن

خودم فعلا برند ایسوس مدل fx553 دارم ولی بنابه دلایلی میخوام بفروشمش و یه جدیدشو بگیرم

• Like
سلام دوستان دوتا لپ تاپ میخوام
یکی در بازه قیمتی 10 الی 15 نهایت. این لپ تاپ قرار فقط وب گردی و فیلم دیدن باشه و هیچ گیم و کار گرافیکی قرار نیس انجام بشه
برای همین هرقیمت کمتر مهمتره

دومی لپ تاپ برای برنامه نویسی و گاها بازی
بودجه بین 30 الی 40 تومن

خودم فعلا برند ایسوس مدل fx553 دارم ولی بنابه دلایلی میخوام بفروشمش و یه جدیدشو بگیرم
اولی با این قیمت صفحه نمایش خوب نمیشه پیدا کرد. بودجه رو بیارید بالاتر و msi modern 15 i3 بگیرید. حدودا ۱۶ تا ۱۷ تومن.

دومی ideapad 5 pro 5800h با حدودا ۳۰ تومن قیمت.

اولی با این قیمت صفحه نمایش خوب نمیشه پیدا کرد. بودجه رو بیارید بالاتر و msi modern 15 i3 بگیرید. حدودا ۱۶ تا ۱۷ تومن.

دومی ideapad 5 pro 5800h با حدودا ۳۰ تومن قیمت.
ممنون. این دو مدل چک میکنم اکی بودن مشکل یکی دو تومن نیس میخریم

قیمتمدلنام قطعه
سیزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
(نه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
(Intel Core i7 11700K)
CPU
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومانCooler Master HYPER 212 Turbo ARGBCOOLING
هفت میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان)
(پنج میلیون و ۵۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS TUF GAMING B550-PLUS AM4)
(ASUS PRIME Z590-P)
MotherBoard
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
سی و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(چهل و دو میلیون تومان)
MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
(ASUS TUF RTX 3080 O10G 10GB GDDR6X)
VGA
یک میلیون و ۵۰ هزار تومانWD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
--ODD
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVOPower
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGREEN Z5Case
شصت و هفت میلیون و ۳۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

برای بودجه محدود SAMSUNG 980 رو توصیه میکنیم، برای مدل بهتر هم WD SN850
مدلی که شما در نظر دارید هم بد نیست، ولی بعد از مدلهای بالا.
برای خرید SSD نباید مثل برخی قطعات دیگه بودجه محدود قرار داد و صرفه جویی کرد.

DELL Vostro 3510 با پردازنده Core i7 نسل 11 میتونه گزینه خوبی برای شما باشه.
ممنون آقا فرشید بابت سیستم پیشنهادی

بنظرتون ارتقا به DDR5 ارزشش رو داره ؟

• Like
من دنبال مادربردی هستم ک ddr5 رو ساپورت کنه و ی سری رم های DDR5 16gig قیمت مناسب هم اومده جدیدا میخواسم بدونم کلا این کار ارزشش رو داره ؟
و ی سوال دگ ی سیستم مخصوص گیم بدون گرافیک بودجه تا 40 تومن چی خوبه به Hdd هم نیازی ندارم فقط ssd m.2 ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان

• Like
ممنون آقا فرشید بابت سیستم پیشنهادی

بنظرتون ارتقا به DDR5 ارزشش رو داره ؟

اگر برای بازی بوده که در 99 درصد موارد خیر، در این رده قیمتی ارزشش رو نداره، اگر داشت از اول توصیه میشد.

من دنبال مادربردی هستم ک ddr5 رو ساپورت کنه و ی سری رم های DDR5 16gig قیمت مناسب هم اومده جدیدا میخواسم بدونم کلا این کار ارزشش رو داره ؟
و ی سوال دگ ی سیستم مخصوص گیم بدون گرافیک بودجه تا 40 تومن چی خوبه به Hdd هم نیازی ندارم فقط ssd m.2 ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان

شما اول دنبال سیستمی باشید که مناسب کارتون باشه. دنبال مادربرد DDR5 بودن به تنهایی مفهومی نداره، مثل اینه که مدل چرخ خاص داشته باشید و دنبال ماشین برای اون چرخ بگردید. بودجه کلی و کاربری مهم هست که بر اساس اون تمام قطعات انتخاب بشن، نه برعکس. حافظه های DDR5 جدید ارزونتر هستن، اما هنوز تاییدیه سازگاری 100درصد با مادربردهای فعلی رو ندارن و اگر هم بخرید ممکنه کار کنه و ممکنه مشکلاتی داشته باشه. هنوز بازخورد DDR5 ها قطعی نیست و به بلوغ نرسیدن.

این سیستم بدون هارد و گرافیک:

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
(نه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
(Intel Core i7 11700K)
CPU
چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID ML240 IllusionCOOLING
هفت میلیون و ۵۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME Z590-P)
MotherBoard
دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
سه میلیون و ۵۴۰ هزار تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase

برند خوب Thermal paste چی هست؟ برا لپتاپم میخوام ممنون.

و اینکه اگه راهنمایی خوبی برا Undervolt کردن گرافیک میشناسید بگید خودم یبار انجام دادم هیچ تاثیری روی دما نذاشت

ببخشید فکر کنم جا افتاد.
بهترین خمیرها از مدلهای Thermal Grizzly هستن و بعد هم خمیرسیلیکون های معروف مثل Arctic MX4/MX5 که در بازار داخلی هم موجود هستن.

Undervolt کردن تراشه ها هم فقط روی برخی مدلها و برخی دستگاهها ممکنه جواب بده و یک ترفند آزمایش هست تا راهکار قطعی. باید ملزومات اولیه یعنی شیوه کار تراشه ها و مشخصات فنی هر تراشه رو دقیق بدونید و بر اساسش آزمایش کنید. کلا توصیه نمیشه همیشه.

در مورد سوییچ‌های ریزر اطلاع زیادی ندارم که بخوام در مورد انتخابشون نظر بدم. بهتره هم خودتون قبلش در مورد مشخصات کلیدهای اپتیک - مکانیکی ریزر تحقیق کنید و ویدیو بررسی هاشون رو ببینید و هم اگه کاربران دیگه تجربه ای داشتن بهتون منتقل کنن.
در مورد انتخاب کیبورد جدید بله، بهتر هست از برند مشابه بگیرید که تنها با یک نرم افزار تنظیمات کلیدها و نورپردازی قابل انجام باشه.
با تشکر از راهنمایی. همون Yellow Switch رو گرفتم.

208A461A-7806-4750-8F45-A6110817D651.jpeg

راجع به تفاوت هاش هم تا جایی که تحقیق کردم ارگونومیک ساخت سوئیچ ها با هم متفاوته.

مدل سبز دو تیکه ست و یه اهرم فشاری و یه فضای خالی بین دو تیکه وجود داره که باعث ایجاد صدای تقریبا زیادی میشه

razer-green-switch.gif

مدل نارنجی بر خلاف مدل سبز خلاء نداره و صدای کمتری رو تولید میکنه. ریسپانس تایم تقریبا کمتری هم داره

razer-orange-switch.gif

مدل زرد هم ساختاری شبیه به نارنجی داره با این تفاوت که اون بیلبیلکی ( :D ) که نقش نگه دارنده اون فنر کناری رو داره صافه و شیب نداره که عملکرد رو تحت تاثیر قرار میده و همینطور صداش هم نسبت به نارنجی کمتره

razer-yellow-switch.gif

برای فتوشاپ،پریمیر و افترافکت
و از طرفی مانیتور 4k هم میخوام بخرم بین این دو مدل گرافیک موندم
برای گیم و ادیت میخوام تا چند سالی اوکی باشه و اذیت نکنه

بقیه قطعاتم این هستش

I5 11400
16gb 3200

خب برای شما هم جا افتاده بود چن تا سوال رو کلا جا انداخته بودم.
اگر بخواید روی مانیتور 4K بازی کنید که این کارتهای گرافیک ضعیفن، یا باید مانیتور 2K بخرید که گرافیکتون هم جوابگو باشه، یا این که اگر 4K میخرید حتما کارت گرافیک 3090 بردارید.
برای ادیت اما مانیتور 4K مشکلی نیست و می‌تونید از توان سیستم برای کار پردازش استفاده کنید.

پردازنده و رم شما تا حد زیادی برای هر دو کار مناسب هستن و مشکلی نیست، اما باید در مورد انتخاب مانیتور با رزولوشن کمتر یا ارتقای گرافیک یک راه رو انتخاب کنید که در بازی به مشکل نخورید.

اگر برای بازی بوده که در 99 درصد موارد خیر، در این رده قیمتی ارزشش رو نداره، اگر داشت از اول توصیه میشد.

شما اول دنبال سیستمی باشید که مناسب کارتون باشه. دنبال مادربرد DDR5 بودن به تنهایی مفهومی نداره، مثل اینه که مدل چرخ خاص داشته باشید و دنبال ماشین برای اون چرخ بگردید. بودجه کلی و کاربری مهم هست که بر اساس اون تمام قطعات انتخاب بشن، نه برعکس. حافظه های DDR5 جدید ارزونتر هستن، اما هنوز تاییدیه سازگاری 100درصد با مادربردهای فعلی رو ندارن و اگر هم بخرید ممکنه کار کنه و ممکنه مشکلاتی داشته باشه. هنوز بازخورد DDR5 ها قطعی نیست و به بلوغ نرسیدن.

این سیستم بدون هارد و گرافیک:

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
(نه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 12700K
(AMD Ryzen 7 5800X)
(Intel Core i7 11700K)
CPU
چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCOOLER MASTER MASTERLIQUID ML240 IllusionCOOLING
هفت میلیون و ۵۰ هزار تومان
(پنج میلیون و ۲۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z690-P D4
(ASUS PRIME Z590-P)
MotherBoard
دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
سه میلیون و ۵۴۰ هزار تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
ممنون از پاسختون فقط واسه کولینگ خنک کننده های بادی پیشنهاد میدین یا نه واترکولینگ ؟دنبال ار جی بی اینا نیستم ی خنک کننده معقول باشه

• Like
سلام وقت بخیر
من قصد خرید کارت گرافیک 3060 داشتم با برند INNO3D مواجه شدم برند قابل اعتمادیه ؟ چون از برند های معروفی مثل ASUS , MSI تقریبا 1میلیون ارزون تره ، ارزشش رو داره ؟

و اینکه برای این سیستم پاور چند وات خوبه ؟
Cpu: intel core i5 12400
GPU: RTX 3060
Ram: دو تا 8gb با فرکانسشم 3200
مادربرد : B660 wifi
و سیستم خوبی هست برای تهیه ؟

• Like
ممنون از پاسختون فقط واسه کولینگ خنک کننده های بادی پیشنهاد میدین یا نه واترکولینگ ؟دنبال ار جی بی اینا نیستم ی خنک کننده معقول باشه

اگر سیستم گیمینگ هست که ایرکولر قوی یا واتر 240. اگر اولویت سیستم با رندر و پردازش هست که واتر 360 فقط.

دوستان تا قیمت ۲۵۰۰ پاور ۷۵۰ کدام مدل پیشنهاد میکنید؟

خرید قطعه مهم رو به قیمت خاص محدود نمیکنن، چون انتخاب رو ناقص میکنه. وقتی قیمت مدل های معتبر بالاتر از سقف بودجه هست نباید به سراغ جنس بی کیفیت رفت.
مدل GREEN GP800B-HP EVO GOLD یا 700 واتش توصیه میشه که بالای 3 تومن هست.

خرید قطعه مهم رو به قیمت خاص محدود نمیکنن، چون انتخاب رو ناقص میکنه. وقتی قیمت مدل های معتبر بالاتر از سقف بودجه هست نباید به سراغ جنس بی کیفیت رفت.
مدل GREEN GP800B-HP EVO GOLD یا 700 واتش توصیه میشه که بالای 3 تومن هست.
تشکر آقا فرشید
از برند کولر مستری پیشنهادی دارید؟
6 سال میشه دارمش خیلی خوب بوده ولی واتش دیگه جواب گو نیست برام

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or