emaad.mir
کاربر سایت
ممنون میشم یه لپ تاپ تو رنج 30-35 تومن برای کار با 3dmax معرفی کنید
ممنون از راهنمایی شما ممنون میشم یه لینک ازش بهم بدین یا مشخصات سخت افزاریش رو برام بنویسید چون میترسم یه وقت اشتباه پیداش کنم تو نتمدلی مثل Asus TUF A15 FA506IE - A میتونه یه کاندید برای خرید در این رده بودجه ای باشه.
ممنون از راهنمایی شما ممنون میشم یه لینک ازش بهم بدین یا مشخصات سخت افزاریش رو برام بنویسید چون میترسم یه وقت اشتباه پیداش کنم تو نت
یه سوال دیگه؟ برای کار با 3d max سی پی یو اینتل یا ای ام دی راندمان های متفاوتی دارن؟
مدل دستگاه | Asus TUF Gaming A15 FA506IE - A |
---|---|
پردازنده | AMD Ryzen 7 4800H |
ظرفیت حافظه اصلی (رم) | 16GB |
ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) | 1TB SSD |
مدل گرافیک | Nvidia GeForce RTX 3050 Ti |
ظرفیت حافظه گرافیکی | 4GB |
اندازه صفحه نمایش | 15.6inch |
نوع و دقت صفحه نمایش | FULL HD|1920×1080-144Hz IPS-Level |
وزن | 2.3Kg |
سلام این سیستم رو یکی از از دوستانم میخواد ببنده میخواستم ببینم مچ میشن و اینکه یک پاور مناسب براش میخواد... ممنون
Biostar radeon rx 6600 xt
Core i3 10100
Tuf gaming b560-plus wifiH
yperx fury rgb 3200 2×8=16gb
Hard hdd 2tb
Hard ssd 500 gb
Case:atron mesh
از مارک Biostar این کارت گرافیک خیلی خیلی بد میگن. با وجود دور زیاد فن (صدای زیادی که بوجود میاره) اصلا دما رو نمیتونه کنترل کنه و Performance پایینی هم نسبت به مارک های دیگه داره. به نظر من سمتش نرو و حداقل MSI بگیرسلام این سیستم رو یکی از از دوستانم میخواد ببنده میخواستم ببینم مچ میشن و اینکه یک پاور مناسب براش میخواد... ممنون
Biostar radeon rx 6600 xt
Core i3 10100
Tuf gaming b560-plus wifiH
yperx fury rgb 3200 2×8=16gb
Hard hdd 2tb
Hard ssd 500 gb
Case:atron mesh
اقا فرشید با بودجه 5 میلیون تومن گرافیک دست دومم میشه پیشنهاد بدید ؟
برای پردازنده 12500 با کمترین قیمت ممکن اگه میشه رم و MB و Cooler پیشنهاد بدید. بودجم برای این 4 قطعه (یعنی سی پی یو, MB, Cooler و رم) 13 تومنه کم و بیش.
کیس فعلیم هم CoolerMaster Elite 334u که خب بعید میدونم با یه کولر معمولی با ارتفاع متوسط مشکل داشته باشه.
و خب من یه پاور ترمال تیک 620 وات دارم با کارت 1070 مینی که فکر میکنم کافی باشه برای این سی پی یو ولی گفتم بپرسم بازم.
(در جریانم که سی پی یو خیلی قویه برای این گرافیک ولی خب سی پی یو "قوی" نیاز دارم برای شبیه سازی Comsol.)
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME B660M-K D4 | MotherBoard |
دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3200-16GB | RAM |
اینا عموما بالای 100 150 دلاره. حدود 1 1.5 متر هم برای پشت مانیتور بیشتر نداره. قیمت های داخلی که دیدم تو رنج 3 3.5 هستن مثلا مدل کورسیر iCUE LS100 Smart Lighting.دوستان گیم باز ، یه سرس RGB هست که پشت مانیتور نصب میشه و دانگل HDMI ورودی و خروجی داره . و متناسب با نور و رنگ مانیتور رنگ بندی میندازه . این رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
یه همچین چیزی هست :
از این معمولیا که اره داریم خودمون. مهم اون سینک شدنه اساینا عموما بالای 100 150 دلاره. حدود 1 1.5 متر هم برای پشت مانیتور بیشتر نداره. قیمت های داخلی که دیدم تو رنج 3 3.5 هستن مثلا مدل کورسیر iCUE LS100 Smart Lighting.
اگر برای pc میخواین لزوما نیازی به ورژن hdmi دار نیست. این مدل با usb هم میتونه با نور مانیتور مچ بشه.
ولی بنظرم برای یه ambient light اونم فقط پشت مانیتور مبلغ زیادی هست. من با حدود 300 تومن یه 5 متری Argb و 120 تومن یه درایور براش گرفتم. زیر کل میز و پشت مانیتور رو کامل جواب میده.
البته ضعفش اینه که با سیستم سینک نیست و باید با کنترل خودش کار کنی.
View attachment 260475