اون ddr 4 که مین کنترل میکنه ddr 5 روی خود رم قرار دارد و کل داستان فرق میکنه.
ddr5 شروع باسش از 4800 به بالاست و با ddr4 فرق مبکنه
ddr4 از 2133 شروع میشه تا مثلا 4800 اما ddr5 از 4800 شروع میشه تا ...
همین سیستم ddr4 الان باسش 4000 و هیچ مشکلی نداره در کل اون دوره گذشت که نگران عمر مفید قطعات باشید. طراحی و ساخت 90% چیپ های امروزی بشکلیه که 11 سال کار 24/7/365 رو تضمین میکنه
360 aio ها برای مبتدی هاست وگرنه طراحی و خنک کنندگی واقعی رو
این خدایگان مهندسی ارائه میدن بدون ادعا
این پردازنده با این کولر دما کار استاک 77-80 بوده + thermal grizzly kryonaut و همه هسته ها 5.1 برابر با 85 و بایسو اور رو زدن روی مین برام و بعد ارسال کردن.
بحث تاپیک منحرف نشه ریپلای اینو در بخش سخت افزار
دی 15 که من داشتم با خمیر گریزلی با ولتاژ 1.25 که عالیه بازم بالای 90 درجه بود تازه بدون کارکرد گرافیک با کیس باز
الان AIO 360 استریکس دارم و کنار نصبش کردم دما 15 درجه کمتر شد و خیلی خوب شد تازه من فن و پمپ گذاشتم نصف توان حداکثر یعنی مکسش نصف حداکثرش هست که نویز زیاد نشه هیچ وقت
من نواکتوا می گم هایپ الکی کارش خیلی درسته و خیلی برندهای دیگه از جمله THERMALRIGHT دقیقا همون کارایی با پرفورمنس دارن حتی دیپ کول هم با اساسین 3 همون کار رو کرد
فن هاشم واقعا هیچ نکته ی خاصی نداره توی یک RMP یکسان با بقیه ی برندهای معتبر همون نویز تولید می کنه همون میزان هوا هم جا به جا می کنه زمانی می شه به این شرکت گفت خفن که کاری کرده باشه که دیگران نتوسته باشن نه اینکه الکی هایپ و باشه صدا
همین کارت گرافیک نوکتوا هم نقدهاش گذاشتم با 4 اسلات فضا گرفتن تازه شده بود در حد تاف 2.7 اسلات قابلیت برد با اورکلاکشم که هیچ فرقی نمی کرد یعنی عملا استریکس از هر لحاظ ازش سر تر بود
همین کولر استریکس هم هی می گن با فن نوکتواش بهتره اما چیزی که من دیدم فن های ساخت اون یکی شرکت هم بهتره هم صداش بم تره و کمتر حس می شه
اما اگر بگیم همیشه بهترین ها رو تولید می کنن با زشت ترین طراحی ممکن درسته
معماری DDR 4 هم با 5 فرق داره ولتاژ کاریشونم فرق داره ضمن اینکه کنترلر مموری خیلی وقته داخل پردازنده قرار داره برای همینم اگر فشار بیارید ممکنه به پردازنده اسیب بزنید رم به این راحتی اسیب نمی بینه هر چند در اثر دمای بالا یا مشکلات دیگه اونم کم خرابی نداشته
این حرف اخرتونم اساسا اشتباه هست اتفاقا جدیدا کیفیت ها کاهش پیدا کرده و همچنین پیچیدگی طراحی زیاد شده میزان خرابی به شدت بالاتر از قبل رفته بد نیست نگاهی به امار داشته باشید اگر اینقدر خرابی نداشتن برای ماینرها گارانتی باطل نمی کردن اونم گارانتی های 3 ساله رو تازه ماین اکثرا فشار خیلی کمتری به سیستم میاره تا گیم مگه طرف خیلی ناشی باشه دیگه
الان حتی استریکس ایسوس هم خرابی کارت هاش زیاد شده بعضا برخی موارد بالای 400 صفحه شده گیگا که گل کاشته کلا این نسل بقیه هم به همین شکل
اینتل هم به خاطر خرابی زیادش به خاطر دمای بالاش شرایط گارانتیش کلا عوض کرده و خیلی محدود ترش کرد
مادربرد ها هم به همین شکل حتی ایسوس هیرو که سلطان کیفیت بود سری اولاش همه سوختن به خاطر طراحی مشکل دارش
پاورهای سری گلد EVGA که سلطان کیفیت بودن چنتا از سری های به شدت مشکل طراحی داشتن 100 ها صفحه مشکل اعلام شد که مجبور شدن همش رو عوض کنن گیگا که پاورهاش اتیش می گرفت یا منفجر می شد بماند دیگه
من خودم اخرین بار از کورسیر LED STRIP خریدم چنتا LED ش مشکل داشت از همون اول که بردم عوضش کردم یعنی کورسیر با اون کیفیت حتی LED هاش امار خرابیش بالاست
از ریزر بگم که چقدر محصولات جدیدش باگ و مشکل داره و کیفیت هاش به شدت کم شده
تا بخواید از این مثال ها دارم که کاملا حرف شما رو نقض می کنه
برند K-Net رو من وارد کنندش رو می شناسم.
یک سری شرکت بنجل توی چین هستن که بهشون سفارش می دی بعد هر مارکی خواستی روی محصول برات می چسبونن.
K-Net دقیقا همینه. وارد کنندش رفته یه شرکت چینی فله زن فاجعه رو پیدا کرده بهش محصول سفارش داده و گفته روشم K-Net بزن.
من والا کابل HMDI 2.0 خریدم البته 2 که غلطه 18 گیگابیت هیچ مشکلی نداشت دقیق تا 18 تاش می داد بدون پرش جنسشم خوب بود انصافا از لحاظ لمسی
اما فکر نمی کنم از پس 8K کامل بر بیاد برای 8K رفتم سمت یک شرکت که توی دوبی بود هر چند در نهایت اونم چینی هست اما کلا دوبی کسی جرات نداره جنس الکی دست مشتری بده
من UGREEN هم کابل USB 3.0 بلندش داشتم هیچ مشکلی نداشت
BASEUS هم که حرف نداره محصولاتش عالیه
چندین برند چینی دیگه هم هست که الان اسمش یادم نمیاد اما الان چینی های خیلی با کیفیت داریم که اعتبارم دارن همین شیائومی من یک سری چیزاش خریدم در کنار سامسونگ ها چند تا از وسایل سامسونگ مشکل دار شدن که شیائومی یکیشم تا حالا مشکل دار نشده تا الان دروغی توی محصولاتش ندیدم می گه بر فرض کابل فلانه یا فلان استاندارد داره واقعا داره