*Black Roze*
کاربر سایت
سلام وقت بخیر
گرافیک GTX 1650 Max-Q حالا شایدم Q-Max دقیقا یادم نیست معماری این کارت به درد چه کاری میخوره؟
گرافیک GTX 1650 Max-Q حالا شایدم Q-Max دقیقا یادم نیست معماری این کارت به درد چه کاری میخوره؟
سلام
هارد 2 ترا با بودجه 2 الی 2500 چی پیشنهاد میکنید واسه برای بازی
سپاس
سلام وقت بخیر
فکر کردم معماری این کارت برای بازی نیست، مگه یه سری کارت های گرافیکی با حافظه های مثلا 4 یا 6 گیگی نداریم اما برای بازی نیست؟ اصلا این چیزی که میگم درسته یا من اشتباه متوجه شدم همه گرافیک ها برای همه کار ها هست؟معماریش به درد بازی میخوره مشخصا. منظورتون چیه دقیق؟
یه سری کارت هست فقط برای ماینینگ تولید میشه(مثل rx 470 mining) و یکسری دیگه هم هست که برای رندر و کار های از این دست مورد استفاده قرار میگیره.فکر کردم معماری این کارت برای بازی نیست، مگه یه سری کارت های گرافیکی با حافظه های مثلا 4 یا 6 گیگی نداریم اما برای بازی نیست؟ اصلا این چیزی که میگم درسته یا من اشتباه متوجه شدم همه گرافیک ها برای همه کار ها هست؟
فکر کردم معماری این کارت برای بازی نیست، مگه یه سری کارت های گرافیکی با حافظه های مثلا 4 یا 6 گیگی نداریم اما برای بازی نیست؟ اصلا این چیزی که میگم درسته یا من اشتباه متوجه شدم همه گرافیک ها برای همه کار ها هست؟
دوستان من واقعا گیج شدم ممنون میشم کمکم کنید
میخوام لپ تاپ بخرم تو رنج 22-23 تومن دوتا گزینه پیدا کردم از ایسوس:
i7 10510U - 8gig ram - 1T HHD - MX330
i5 1035G1 - 8gig ram - 1T hhd+128 ssd - MX330
با این فرض که رم و اس اس دی رو بعدا میتونم به لپ تاپ اضافه کنم و الان برام سی پی یو و گرافیک مهمه که نمیشه بعدا تغییرش داد ولی تو اینترنت مقایسه دوتا سی پی یو که میدیدم ظاهرا با هم فرقی ندارن و تازه تو اکثر سایت ها برتری با i5 بود
میشه توضیح بدین کدوم لپ تاپ رو پیشنهاد میکنید و علت اینکه i5 همسطح یا حتی بهتر از i7 داره کار میکنه چیه؟
طبیعیه که توی این رده قیمتی هر مدلی رو بخواید مقایسه کنید رده پایین و نسبتا کند باشه، مثل همین دو مدل رده پایینی که در نظر گرفتید، کلا پردازندههای سری U حتی اگر از Core i7 هم باشن هم TDP و توان مصرفی کمی دارن و هم بهتبع راندمان پایین. حتی ممکنه یه مدل Core i5 از نسل جدیدتر چون معماری بهینهتر و IPC بالاتری داره راندمانش از Core i7 رده پایین و کم مصرف نسل قبلی بیشتر باشه، اما باز هم در ردهی پایین دستهبندی خواهد شد.
اگر راندمان بالاتر مدنظر دارید بودجه رو افزایش بدید یا کلا با همین بودجه پیسی بخرید.
گرافیک های سری Max-Q توان مصرف پایین تری از مدل های عادی دارند و به همون صورت پتانسیل پایین تری در بازی ها از خودشون نشون میدهند.سلام وقت بخیر
ببخشید این مشخصات کیس قدیمی بنده هست یکی از آشناها میخواد ببره برای شرکتش به نظر شما چقدر میرزه؟
cpu : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93 GHz
ram: 4 GHz
HDD: 500 GB
GPU: NVIDIA Geforce GTS 250
با کیس و پاورش و کیبورد و ماوس. بدون مانیتور
سلام من قطعاتم اینه
مینبرد: asus x570 prime pro
ryzen 5 3600x
gigabyte 2060super
ram 32 3200mhz
ssd: nvme m2 256gb samsung
power 750 gold
ولی بازیهام روی هارد دو ترای ابی رنگ وسترن نصبه ولی سرعتش 5400rpm عه. بعضی مواقع بازی تیک میزنه وقتی کاراکتر میخواد به یه جای دیگه بیره
میتونه مشکل از همین هارد باشه؟
من نمیدونستم هارد روی بازی هم تاثیر داره، فروشنده اینو گزاشته.. هارد ssd چی بگیرم یه ترا؟و در ضمن این مادربرد دو تا هارد nvme m2 رو همزمان بدون مشکل ساپورت میکنه؟View attachment 202987
تست سرعتم گذاشتم الان بنظرتون با این نتایج برای کاربری گیمینگ احتیاج به اپگرید هست یا نه؟
@Farshidstar2012
سلام. من هنوز هارد اکسترنالی که میخواستم تهیه نکردم. قیمت ها رو که دیدم برای adata 710 دو ترا حدود 2500 باید هزینه کرد و با همین حدود قیمت میشه my passport وسترن خرید 4 ترابایت. ولی همون طور که در جریان هستین بدون ضربه گیر و غیره هست .
قبلا هم یه دونه از همین مدل ها داشتم 4 ترا ولی با اینکه مواظبش بودم بازم بد سکتور شد و مشکل پیدا کرد.
حالا خواستم بدونم فقط از بابت ضد ضربه نبودن با adata فرق دارن و باید بیشتر مراقبت کرد و یا جنس هارد داخلی هم فرق داره و کیفیتش متفاوته.
در مجموع با در نظر گرفتن هزینه ها کدومش رو پیشنهاد میدین؟
@Farshidstar2012
با سلام، یک کیس در حد 25 میلیون چی پیشنهاد میدید؟ مانیتور این چیزا نیاز نیست فقط کیس
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 10100F BOX | CPU |
چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME B460M-K | MotherBoard |
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GB | RAM |
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | ASUS PH GTX 1650 OC 4GB GDDR6 | VGA |
یک میلیون و ۵۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۵۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۴۳۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | GREEN GP480A-EUD | Power |
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 | Case |
بیست و پنج میلیون و ۵۸۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |