پس مجبورم صبر کنمفرقشون در امکانات جانبی، کیفیت مدار تغذیه و نورپردازی هست. باید مادربرد رو بر اساس بودجه و متناسب با پردازنده انتخاب کنید.
کارت RTX 3060Ti هم که فعلا موجود نیست، بنابراین تا موجودی بیشتر نشه، قیمتش هم پایین نخواهد اومد.
2060S و 2070 از نظر راندمان همرده هستند.
مرسیبخاطر توضیحاتت
یه برچسبی روی نمایشگر لپ تاپ بود که نوشته adaptive sync
این یعنی از g sync پشتیبانی میکنه؟
و اگر پشتیبانی میکنه پس کانفیگ gtx 1650 / 144hz بهتره؟
سلام به آقا فرشید نازنین
من مادر بردم GigaByte Z370 HD3 هست و سی پی یو 9600K.
به این مادر برد من 9900K میخوره ؟ چه قیمت هست ؟
من اور کلاک نمی کنم یک فن بادی معمولی و مناسب برای این سی پی یو چی هست ؟ چه قیمت ؟
سی پی یو خودم را چه قیمت میتونم بفروشم ؟
پس مجبورم صبر کنم
به نظرتون الان بقیه قطعات رو بخرم یا بزارم همه رو با هم بخرم
تو بحث مادربرد هم بودجه به b460 میرسه در صورتی که کاراییش بیشتر باشه یا مثلا فرکانس رم بیشتر ساپورت کنه زیاد سر در نمیارم
و اینکه من الان 3 تا فن رو کیسم دارم این b460 ساپورت میکنه؟
منظورم بقیه قطعاته به غیر از کارت گرافیکبقیه ی کدوم قطعات؟
فرکانس بالاتر رم فقط با Z490 پشتیبانی میشه و فقط در صورتی کارایی داره که پردازنده هم مدل رده بالایی باشه و گرافیک هم رده بالا.
قبلا هم گفتم این انتخاب قطعات باید با توجه به قطعات دیگه باشه، شما نباید برای انتخاب تک تک قطعاتت مشخصات و امکاناتش رو به صورت مستقل در نظر بگیری و تمرکز کنی. هر ترکیبی کارشناس میگه همون رو در نظر بگیرید.
برای فن ها همم مشکلی نیست.
ببخشید با بودجه حدود 23 تومن کدوم یکی از لپ تاپ های زیر رو پیشنهاد میکنید؟ (کار در حد مهندسی اتوکد سبک و فوتوشاپ و کورل سبک)
یه مقایسه هم در خصوص اینها بهم میگین؟ (کدوم بهتره)
Ryzen 7 3700u vs i5 1035G1
i5 1035G1 vs i5 10210U
mx 130 vs radeon 630
منظورم بقیه قطعاته به غیر از کارت گرافیک
نمیدونم چیکار کنم گرون میشن، همین طور میمونه
بحث تستش هم هست
پس مادربرد هم طبق نظر شما
بازم ممنون اقا فرشید سیستم قبلیم رو هم شما بهم پیشنهاد دادین که هنوز داره مثل چی جواب میده
ممنونم از شما یعنی رایزن 3700u بهتر از i5 1035G هست؟خب این بودجه برای ار شما هنوز خیلی محدوده. خط قرمزتون نداشتن SSD باشه و حتی المقدور مدلهای U از اینتل که توان مناسبی برای کار شما ندارن.
HP DB1200-B مناسبه با پردازنده 3700U و ذخیرساز ترکیبی با SSD
برای گرافیک هم هر دو مدل رده پایین هستن، فرقی توی سرعتشون نداره. اما MX130 سازگاری بهتری با برنامه های حرفه ای تولید محتوا داره.
ممنونم از شما یعنی رایزن 3700u بهتر از i5 1035G هست؟
این قسمت خط قرمز منظورتون رو نفهمیدم ... یعنی حتما اس اس دی داشته باشه؟ نمیشه الان بدون اس اس دی بخرم بعدا بهش اضافه کنم؟
یه مدل لنوو پیدا کردم با این بودجه i7 هست ولی اس اس دی نداره و گرافیکش 620 است گفتم اینو بگیرم بعدا اس اس دی اضافه کنم بهتر نیست؟ هزینه اس اس دی 256 حدودا چقدر هست؟3700u در برنامههای تولید و پردازش اندکی بهتر عمل کرده، هر چند باز هم برای کار شما ضعیفه، اما در این رده بودجه ای انتخاب بالاتری نمیشه داشت.
خط قرمز هم بله، منظورم اینه که حتما SSD داشته باشه. میشه بعدا اضافه کرد اما اصلا ارزش زحمتش رو نداره و گارانتیش رو هم باطل میکنه.
یه مدل لنوو پیدا کردم با این بودجه i7 هست ولی اس اس دی نداره و گرافیکش 620 است گفتم اینو بگیرم بعدا اس اس دی اضافه کنم بهتر نیست؟ هزینه اس اس دی 256 حدودا چقدر هست؟
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل ThinkBook 15 - A | دیجیکالا (digikala.com)
با این قیمتایی که مغازه دارا میدن اینترنتی خرید کنم به صرفه ترهمیتونید بقیه قطعات رو بخرید و بدید فروشنده جلوی خودتون تست کنه، کارت گرافیک رو بعدا بخرید.
فهرست قطعات و بودجه رو دوباره کامل بگید تا مادربرد رو هم گزینش کنیم.
با این قیمتایی که مغازه دارا میدن اینترنتی خرید کنم به صرفه تره
اصفهان جایی سراغ ندارین ؟
i5 10400f
mb:h410-a
ram: aegis 8*2 3000
monitor:s22f350
فرق بین s22r350 چیه؟
کارت گرافیک هم معلوم نیست
از پاور و کیس خودم استفاده میکنم
اگه بقیه قطعاتم رو 10 تومن بفروشم کل بودجه میاد رو 32 تومن
سلام آقا فرشید
من حدود ۵ سال پیش سیستمی که پیشنهاد دادی رو تهیه کردم و تا امروز خیلی راضی بودم،
حالا برای نسل جدید با توجه به قیمت ها و وضعیت اقتصادی میخواستم بدونم اگر فقط گرافیک سیستم پایین رو ارتقا بدم خوبه یا بهتره به طور کامل سیستم
رو تغییر بدم؟
امکان گلوگاه شدن هست با توجه به پردازنده قدیمیم؟
گرافیک مدنظرم 2070S هست.
Cpu :i7 4790
MB: Asus h97
VGA: Zotac 970 amp
Ram: 2*8gb ddr3
با تشکر
سیستم فعلی خودم رو چقدر میتونم بفروشم ؟خب با ارتقای تنهای کارت گرافیک به RTX 2070S و یا بهتر 30060Ti به میزان قابل توجهی به راندمانتون در بازیها اضافه میشه. اما پردازنده ی شما هم در بازیها گلوگاه خواهد شد، در برخی بازیها کمتر و در برخی بیشتر.
اولویت با کارت گرافیک هست، که بهترین مدل رو با توجه به بودجه بخرید. بعدا اگر باز پولتون رسید ارتقای همزمان پردازنده، مادربرد و رم به نسل آخر مثل Core i5 10600K یا بهتر.