سلام.یک سوال در مورد این سرور های مجازی که بیشترشون پردازنده های سری Xeon دارن.میشه با اینا برای گیمینگ و ربات و اینا استفاده کرد یا به درد گیمینگ نمیخورن؟من میخوام یه سرور مجازی بگیرم روش بازی با این مشخصات نصب کنم که بشه فارم کرد.
Processor: Intel Pentium, Intel Celeron, Intel Core, Intel Mobile or AMD Mobile series/single and Dual core.
Graphics: SiS, Matrox, Intel GMA series, Intel HD series, Via Chrome, GeForce 4, ATi Radeon 9000 Series
Memory: 1GB DDR
Video Settings: Safe Mode
Renderer: Safe Mode (runs directly off CPU)
منتها قبلا یه تستی زدم روی سروری که کارت گرافیک نداره و رم 6 گیگ و پردازنده این مدلی Intel Xeon E۵-۲۶۲۰ v۲ با 6 هسته،ویندوز سرور 2012 فقط و فقط یه کلاینت از بازی که باز کردم حدود 80% پردازنده با 1600 مگابایت از رم مصرف میشد روی حالت safe mod که کمترین تنظیمات هست.روی کامپیوتر خودم با گرافیک GTX1070 16 گیگ رم و intel core i5 فقط 3 درصد از cpu 673/3 مگابایت از رم مصرف میشد.میشه یه نفر راهنمایی کنه چرا انقدر تفاوت هست؟به خاطر نبود کارت گرافیک روی سرور مجازیه؟چون بازیشم تحت وبه خیلی نیازی به گرافیک نداره.کلا تو این زمینه ها سررشته ای ندارم.میشه نبود کارت گرافیکو دور زد که با فریم درست و حسابی کار کرد یا نه؟!میخوام 12 تا کلاینت ازش باز کنم که بشه کار کرد.حالا اون یدونش انقدر منابع مصرف میکرد برای 12 تا چه منابعی باید گرفت؟
این سیستمی که نوشتم با مشخصات سیستم خودم میشه روی کامپیوتر خودم ویندوز مجازی نصب کرد و این جوری دوبل فارم کرد به جای این که سرور مجازی بگیرم یا سیستمم نمیکشه و ویندوز مجازی زیاد به درد نمیخوره؟