مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پاسخ سوال شما سخته، یعنی باید چجوری باشه که صرفه ی اقتصادی داشته باشه؟
همه ی قطعات فعلا قیمتهای بالایی دارن و از این جنبه هیچ قطعه ای صرفه نداره.
سلام اقا فرشید گل. خسته نباشید.
اقا فرشید سیستم اداری معرفی میکنیدکه قیمتش هم مناسب(پایین)برای شروع کار باشه.
موارد مصرف هم برای اجرا نرم افزار های حساب داری، وبگردی، انجام کاری بازرگانی، و به شبکه لوکال داخلی وصل بودن.
همه اجزا باشه به علاوه موس و کیبورد و مانیتور... به غیر از سی دی رام.
و امکانش هست رو یکی از سیستم هایی که میگیرم یه ssd بعدا اضافه کنم برای سریع تر شدن انجام کار.
و به نظرتون از کدوم بازار تهیه کنم که قیمت کف باشه؟ مثلا مرکز پاساژ کامپیتور؟! یا جاهای دیگه
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید گل. خسته نباشید.
اقا فرشید سیستم اداری معرفی میکنیدکه قیمتش هم مناسب(پایین)برای شروع کار باشه.
موارد مصرف هم برای اجرا نرم افزار های حساب داری، وبگردی، انجام کاری بازرگانی، و به شبکه لوکال داخلی وصل بودن.
همه اجزا باشه به علاوه موس و کیبورد و مانیتور... به غیر از سی دی رام.
و امکانش هست رو یکی از سیستم هایی که میگیرم یه ssd بعدا اضافه کنم برای سریع تر شدن انجام کار.
و به نظرتون از کدوم بازار تهیه کنم که قیمت کف باشه؟ مثلا مرکز پاساژ کامپیتور؟! یا جاهای دیگه
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی

قیمتمدلنام قطعه
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومانIntel Core i3 9100F BOXCPU
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانASUS PRIME H310M-KMotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000-16GBRAM
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGT 710VGA
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومانWD Blue 250GBSSD
۴۳۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۳۳۰ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGREEN Z1Case
پانزده میلیون و ٨۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

SSD رو بعدا هم میتونید اضافه کنید و ODD رو هم حذف کنید
از بورس کامپیوتر ولی عصر قیمت بگیرید و خرید کنید.

سلام و عرض ادب خدمت آقا فرشید.
لطفا یه سیستم برای گیم و رندرینگ و نرم افزار های ویرایش عکس و فیلم معرفی کنید.
برای قسمت گیم بتونه بازی هارو با کیفیت FHD ، 60-45FPS تا 5 سال آینده روی تنظیمات HIGH اجرا کنه. (RDR2 رو هم بتونه با این تنظیمات به خوبی اجرا کنه)
برای قسمت رندرینگ و نرم افزار های ویرایشی (مایا - پریمیر پرو - افتر افکت - فتوشاپ) مد نظرم هست. همه اینارو در سطح مبتدی کار میکنم. یعنی ویرایش عکس و فیلم در سطح FHD هستن و رندرها سبکن.
RGB و اورکلاک اصلا مهم نیست اینارو در نظر نگیرید. در مورد قطعات هم، ارزون ترین وبهترین قطعات رو در انتخاب کنید. مثلا بین سری rog strix و phoenix همون phoenix رو در نظر بگیرید.
مادربورد wifi و بلوتوث داشته باشه و از pcie 4.0 پشتیبانی کنه.
هارد 1 ترا باشه و ssd هم 250G
اگر هم به نظرتون استفاده از CPU ها و GPU های جدید انویدیا و amd لازمه (حتی اگه تو بازار نیست) همون قطعات رو بگید چون همین الان قصد خرید ندارم.
قیمت رو هم تا حد امکان پایین نگه دارید.
چند تا سوال هم داشتم. استفاده از Ray Tracing تو بازی ها حتما به کارت های RTX نیازه؟ چون شنیدم RT یه قابلیت نرم‌افزاری هست و حتما نیازی به هسته های پردازشی مخصوص نداره.
بهترین زمان برای خرید این سیستم چه موقعی هست. ممکنه با ورود محصولات جدید انویدیا و AMD قیمت ها بیاد پایین؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

خیر..240 زیر تست بالای 75 میره کلا i7 , i9 سری 9 و 10 زیر 240 اشتباهه..مشکل جا و جیب ندارید 360 بگیرید...سمت گرین هم نرید
من هم شنیدم گرین از وقتی که واردات محصولات مشابه خارجی ممنوع شده و بی رقیب شده، کیفیتش افت کرده. حالا نمیدونم این چیزی که من شنیدم تا چه حد موثقه، ولی معمولا همینطوره و این قانون بازاره، وقتی رقابت سالم وجود نداشته باشه کیفیت هم افت میکنه.

سلام و عرض ادب خدمت آقا فرشید.
لطفا یه سیستم برای گیم و رندرینگ و نرم افزار های ویرایش عکس و فیلم معرفی کنید.
برای قسمت گیم بتونه بازی هارو با کیفیت FHD ، 60-45FPS تا 5 سال آینده روی تنظیمات HIGH اجرا کنه. (RDR2 رو هم بتونه با این تنظیمات به خوبی اجرا کنه)
برای قسمت رندرینگ و نرم افزار های ویرایشی (مایا - پریمیر پرو - افتر افکت - فتوشاپ) مد نظرم هست. همه اینارو در سطح مبتدی کار میکنم. یعنی ویرایش عکس و فیلم در سطح FHD هستن و رندرها سبکن.
RGB و اورکلاک اصلا مهم نیست اینارو در نظر نگیرید. در مورد قطعات هم، ارزون ترین وبهترین قطعات رو در انتخاب کنید. مثلا بین سری rog strix و phoenix همون phoenix رو در نظر بگیرید.
مادربورد wifi و بلوتوث داشته باشه و از pcie 4.0 پشتیبانی کنه.
هارد 1 ترا باشه و ssd هم 250G
اگر هم به نظرتون استفاده از CPU ها و GPU های جدید انویدیا و amd لازمه (حتی اگه تو بازار نیست) همون قطعات رو بگید چون همین الان قصد خرید ندارم.
قیمت رو هم تا حد امکان پایین نگه دارید.
چند تا سوال هم داشتم. استفاده از Ray Tracing تو بازی ها حتما به کارت های RTX نیازه؟ چون شنیدم RT یه قابلیت نرم‌افزاری هست و حتما نیازی به هسته های پردازشی مخصوص نداره.
بهترین زمان برای خرید این سیستم چه موقعی هست. ممکنه با ورود محصولات جدید انویدیا و AMD قیمت ها بیاد پایین؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

قیمتمدلنام قطعه
شانزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
-
Intel Core i7 10700
(AMD Ryzen 7 5800X)
CPU
هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۷۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z490-P
(ASUS PRIME B450M-A AM4)
MotherBoard
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
بیست و هشت میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
-
ASUS ROG STRIX RTX 2070S 8G GAMING 8GB GDDR6
( ASUS ROG STRIX RX 5700XT GAMING OC 8GB GDDR6)
VGA
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان WD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۸۴۰ هزار تومان)
SAMSUNG PM981a M.2 256GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
۴۳۰ هزار تومانSamsung 24X SATAODD
سه میلیون و ۲۸۰ هزار تومانGREEN GP650A-UK Plus GamingPower
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGREEN Z4Case
شصت و سه میلیون و ۹۱۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

در مورد سوالات
داشتن Ray tracing حتما نیاز به کارت RTX یا سری 6000 از کارتهای AMD داره، نرم افزاری فقط نمایشی هست.
بهترین زمان وقتیه که ارز ارزونترین حالت باشه که قابل پیش بینی نیست.

من هم شنیدم گرین از وقتی که واردات محصولات مشابه خارجی ممنوع شده و بی رقیب شده، کیفیتش افت کرده. حالا نمیدونم این چیزی که من شنیدم تا چه حد موثقه، ولی معمولا همینطوره و این قانون بازاره، وقتی رقابت سالم وجود نداشته باشه کیفیت هم افت میکنه.

محصولات گرین بی رقیب نیست، فقط رقبا قیمت خیلی بیشتری دارن در بازار داخلی.
خنک کننده‌های گرین هم کم کیفیت نیستن و در مدلهای 240 و 360 توصیه هم میشن، اما حرفه ای هایی که به نورپردازی RGB یا پمپ با قدرت بیشتر و ارتعاش کمتر اهمیت میدن باید برندهای دیگه رو امتحان کنن.

سلام، SSD Nvme ـه 480-500 گیگ در حد 2 تومن چه گزینه هایی هست؟
نظر خودم رو NM610 M.2 2280 لکسار هست که تستاشم دیدم سرعتش نسبت به قیمتش خیلی خوبه، گزینه دیگه هم هست تو این رنج که ندیده باشم؟ Samsung 970Evo ـم که بالا 3 تومنه.
بعد برا منی که مادربردم مینی هست (MSI B350m Gaming Pro) میوفته پایین چسبیده به گرافیک دماش برا خودش یا گرافیک مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام، SSD Nvme ـه 480-500 گیگ در حد 2 تومن چه گزینه هایی هست؟
نظر خودم رو NM610 M.2 2280 لکسار هست که تستاشم دیدم سرعتش نسبت به قیمتش خیلی خوبه، گزینه دیگه هم هست تو این رنج که ندیده باشم؟ Samsung 970Evo ـم که بالا 3 تومنه.
بعد برا منی که مادربردم مینی هست (MSI B350m Gaming Pro) میوفته پایین چسبیده به گرافیک دماش برا خودش یا گرافیک مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون
یکمی بزاری روی این قیمت sx8200 pro بگیر. حدودا 2.6 قیمتشه ورژن 512 گیگ.

سلام
ماه بعد می خوام گرافیک ام رو اپگرید کنم ولی موندم RTX 2070 SUPER بخرم یا صبر کنم برای RTX3070. بودجه هم در حدود 20-22 تومن حداکثر.این gtx 1060 3gb که 2ساله دارم خیلی تو گیم اینا اذیت ام کرد می خوام یه چیزی بخرم حداقل یه 4 سالی رو عالی جواب بده ولی ادم وسوسه میشه یه 1-2 ماهی صبر کنه برای RTX3070 که در حده یه 2080ti هست

یکمی بزاری روی این قیمت sx8200 pro بگیر. حدودا 2.6 قیمتشه ورژن 512 گیگ.
دمت گرم، این خیلی خوبه :دی چند تا تست دیدم ازش با اینکه عملکرد نزدیک سامسونگ داره اما قیمتش خیلی بهتره، تعریفم زیاد میکردن.
فقط همون سوالم موند الان این همراه با هیت سینکش که داخل جعبه هست زیر گرافیک جا میشه؟ مشکل دما پیدا نمیکنه؟
product_2_20170222183052_58ad685c9b342.png SX8200-Pro-1TB.jpg

میخوام این قطعات رو بفروشم
Core i5 4690
Asus H97 Plus
Thermalright AXP-100
Corsair XMS 2 * 4GB DDR3
ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II

کسی می‌تونه یه قیمت مناسب بده؟

تصمیم دارم این قطعات رو بخرم. گرافیک هم پایین بر میدارم چون تصمیم دارم به ۳۰۷۰ ارتقا بدم در اینده نزدیک

Coolermaster MWE 650 Full modular
Asus B460 Plus
Core i5 10400F
Gigabyte 1650 super windforce oc 4g
GSKILL TRIDENT Z 16gb 3200 CL16

قطعات انتخابی مشکلی ندارن؟ مناسب هستن؟
  • Like
Reactions: manhatan
دمت گرم، این خیلی خوبه :D چند تا تست دیدم ازش با اینکه عملکرد نزدیک سامسونگ داره اما قیمتش خیلی بهتره، تعریفم زیاد میکردن.
فقط همون سوالم موند الان این همراه با هیت سینکش که داخل جعبه هست زیر گرافیک جا میشه؟ مشکل دما پیدا نمیکنه؟
View attachment 178506View attachment 178507
جا که قطعا میشه. دما زیر گراافیک هم اونقدر هوای خیلی گرمی نیست. خیلی مادربردها رو دیدم که اینطورین و نباید مشکلی باشه.

• Like
Reactions: majidred2011
دمت گرم، این خیلی خوبه :D چند تا تست دیدم ازش با اینکه عملکرد نزدیک سامسونگ داره اما قیمتش خیلی بهتره، تعریفم زیاد میکردن.
View attachment 178506View attachment 178507

من مدل 1 ترابایتشو چند ماه پیش خریدم ، اون موقع که خریدم جزو 3 تا nvme پرسرعت دنیا بود الان رو نمیدونم ، پس بدون توی سرعت بی رغیبه ! از نظر کیفیت و عمرم که 5 سال گارانتی داره پس حداقل حساب کردن راحت 5 سال عمر میکنه !
ماله منم زیره گرافیک جا گرفت ، دماش توی فول لود خودش و گرافیک بیشتر از 47-48 نرفته باسه من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or