سلام
از کجا میشه فهمید پاور چند وات مناسب چقدر است ؟ منظورمرچند وات باید بخریم؟
از مدل و مشخصات تمام قطعات. کارشناس میزان حدودی مصرف هر یک از قطعات رو محاسبه و جمع بندی میکنه.
سایتهای محاسبه گر هم وجود دارند که البته دقت بالایی در ارائه ی توان پیشنهادی ندارند.
سلام دوستان من سیستمم اینه.
Graphics gtx 750ti zotac 2gb
Cpu intel i3 4170
Motherboard asus h81-mc
یه پاور گرین gb535a که 535 وات هست داشتم الان سوخته.
رفتم خدمات کامپیوتری گفت مدل پایین ترم رو این سیستم جوابه.با توجه به استفاده زیاد از کامپیوتر و گاهی وقتا شب دانلود گذاشتم بنظرتون پاور مناسب بگیرم چی خوبه.
پاور 450 واتی هم برای این سیستم جوابگو هست، به شرط این که با کیفیت و معتبر باشه.
450 یا 500 واتی گرین خوبه.
سلام خدمت کارشناس محترم سخت افزار جناب استاد فرشید
قیمت کیبورد بی سیم ای فور تک F9300( کیبورد کامل بدون لگ با سرعت 2.4 گیگاهرتز)
مچ شده و همراه با موس بی سیم ای فورتک G10-810F( با دی پی ای 3200 و دکمه های جانبی علاوه بر سه دکمه اصلی و مصرف یک باطری فقط و بدون لگ و سرعت 2.4 گیگاهرتز وقابل حرکت بر روی همه سطوح)
هر دو کار کرده ولی تمیز و سالم هستند و بدون گارانتی
قیمت فروش دسته دومش چند می شه
ممنون از پاسخگویی شما
حدود 550 تومن.
خوب به توصیه دوستان کمی تغییرات در قطعات اعمال کردم تا اینجا
ASUS PRIME X570-P AM4
AMD Ryzen™ 5 3600
Gskill Ripjaws V DDR4 16GB ( 8GB x 2 ) 3200 MHz CL16
Asus ROG-STRIX-GTX1660S-O6G-GAMING
Thermalright TRUE Spirit 120M BW Rev.A Air Cooling System
Green WDS240G2G0B
GREEN GP650A-UK Plus Gaming PSU
Green Z4 Astiak Computer Case
خوب حالا چندتا سوال :
آیا ابعاد کولر True Spirit با این مدل کیس هماهنگی داره؟
آیا داخل جعبه کولر True Spirit براکت سوکت AM4 وجود داره ؟
ایا چسب حرارتی داخل خود کولر True spirit جودو داره؟ اگر نه از چه برند و چه مدلی باید بخرم که مناسب این پردازنده و کولر باشه؟ ( اخرین تجربه تعویض چسب حرارتی سی پی یو من بر میگرده به سال ۱۳۸۷ )
ایا برای کیس باید فن بخرم یا روی خود کیس وجود داره؟ اگر نیست چه مدلی مارکی بخرم؟
ایا پاور توان کافی برای سخت افزار بالا را داره ؟ تعداد فن های کیس را هم حساب کنید.
با تشکر از. همگی
بله، ابعاد کولر هماهنگی داره.
براکت داره، مگه میشه نداشته باشه.
خمیر سیلیکون داخل تمام کولرهای افترمارکت هست و کیفیتش هم خوبه.
خود کیس یک یا دو فن داره. فقط در صورتی کهضروری باشه باید فن اضافه خرید. فن گرین HAF 140 مدل خوبیه.
پاور توانش بیشتر از حد مورد نیاز سخت افزار شما هست که برای بعدها ممکنه به کار بیاد.
Core i5 4690
ASUS GeForceR GTX 770 DirectCU II
Corsair CX750M
Asus H97 Plus
Corsair XMS 2*4GB DDR3
Green X4
WD Green 1 TB
این سیستم رو قیمت گذاری کنید اگه ممکنه.
این مانیتور هم قیمت بدید ممنون میشم.
ASUS VX248H
ققط اینکه ماینتور یک بار پیکسل سوزوند بردم نمایندگی پنل رو کامل عوض کرد ولی دکمههای مانیتور به کل از کار افتادن دیگه نبردم برای تعمیر.
کیس و متعلقاتش حدود 6100 تا 6300 برآورد میشن.
مانیتور چون مشکل داره نمیشه قیمت قطعی براش تعیین کرد، توافقی بهتره.
سلام در کارت گرافیک ASUS ROG STRIX GTX 1660 SUPER A6G GAMING ویژگی FanConnect II چیکار میکنه؟ منظور از A6G که داخل این کارت اومده چیه؟
FanConnect برای اینه که فن اضافی کیس رو به کارت گرافیک وصل کنید تا همزمان با افزایش کارکرد و حرارت کارت گرافیک دور فن کیس و در نتیجه توان خروج حرارتش افزایش پیدا کنه.
A6G هم یعنی از سری Advanced و 6 گیگی. تمام مدلهای استریکس این سری ها رو دارند به علاوه ی سری OverClock که برای کارت شما میشه O6G که فرکانسش یه مقدار بالاتره.