gamer123456
کاربر سایت
این قطعات چطورن به نظرتون
3700x AMD
Asus b450-f
Asus 5700xt
Trident z rgb 32gb(4×8gig)
Nvme 256gb samsung
3700x AMD
Asus b450-f
Asus 5700xt
Nvme 256gb samsung
من 2 تا 8 گیگ همینو اندختم خیلی راضیم ازشونرم مدل (ddr4 ram crucial ballistix) فرکانس 2400 برای گیم خوبه ؟
مرسی فرشید جان
با این تفاسیر پس تو 2K و 4K هم اختلاف باید باشه ولو کمتر درسته ؟
من توی 2K رو اولترا برای گیرز 75 میگیرم
تو بنچ مارک ها 83 ثبت شده ( البته جالب این که توی یوتوب دیدم یکی با 4790K همون 83 ای رو گرفت که تو نقد سایت ها با 9900 گرفته بودن نمیدونم 4790K چقدر با 4790 من تو بازی تفاوت داره)
و خود 4K هم 70 میشه تقریبا و تو شلوغی ها میرسه به 60
این از بین بردن کلوگاه رو حتما باید از سری I9 خرید تا برطرف بشه ؟
چون من روی 2K و 4K میخوام بازی کنم
در اینده تقریبا دونه دونه فریم ها با ارزش میشن به خصوص با اومدن بازی های جدید
( 2K هیچ مشکلی نداره و 70 و 80 میده تو بازی های سنگین
اما 4K رو مرز هست که اون بیشتر CPU لازم کرده ما رو یا باید گزینه ها گرافیکی رو کمتر کرد یا CPU عوض کرد)
این قطعات چطورن به نظرتون
3700x AMD
Asus b450-f
Asus 5700xt
Nvme 256gb samsung
رم مدل (ddr4 ram crucial ballistix) فرکانس 2400 برای گیم خوبه ؟
سلام اقا فرشید
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
مین من h310 هست و سی پیو ci5 9400f خواستم رم بگیرم الان مین فقط تا 2666 ساپورت میکنه ولی رم با این فرکانس به سختی گیر میاد میشه رم 3000 یا 3200 بندازم مشکلی ایجاد نمیکنه .
بعد تفاوت یه پک 16 گیگ با دو ماژول و دوتا رم 8 که جدا تهیه بشه چیه؟
پروفایل xmp جریانش چیه؟
یه کولر مناسب برای 9400f معرفی کنید .
خیلی خوبه و متناسب هستند.
فقط رم بهتره دو تا 16 گیگی از همون سری باشه به جای 4 تا 8 گیگی
سلام آقا فرشید. این کیس Green Z8 Panzer Max که گفتید ما اصفهان گشتیم اصلا نبود تهران هم زنگ زدن گفتن موجود نیست. میخواستم بپرسم این کیس اصلا هست تو بازار؟ کیس Z7 Gladiator چطور؟ اون تو بازار گیر میاد؟یکی از عالیترین کیسهای گیمینگ بازار هست از نظر طراحی، بدنه، جادار بودن و امکاناتِ مختلف.
سلام آقا فرشید. این کیس Green Z8 Panzer Max که گفتید ما اصفهان گشتیم اصلا نبود تهران هم زنگ زدن گفتن موجود نیست. میخواستم بپرسم این کیس اصلا هست تو بازار؟
مرسی از جوابتون فقط من چون دیدم مادربورد ۴ تا اسلات رم داره گفتم شاید بهتر باشه هر ۴ تا استفاده کنم و اگه بخوام ۴ تا ۱۶ گیگ بندازم هم استفاده ندارم از اون مقدار رم
حالا سوالم اینجاست ۲ تا ۱۶ گیگ چه برتری نسبت به ۴ تا ۸ گیگ داره
بازم ممنون
فرشید جان 1060 مدل Windforce OC 6GB چند بفروشم به نظر شما ؟ چهار ماه کار کرده.
سلام آقا فرشید. این کیس Green Z8 Panzer Max که گفتید ما اصفهان گشتیم اصلا نبود تهران هم زنگ زدن گفتن موجود نیست. میخواستم بپرسم این کیس اصلا هست تو بازار؟ کیس Z7 Gladiator چطور؟ اون تو بازار گیر میاد؟
با این اوصاف کیس چی پیشنهاد میدین که تو بازار باشه؟ کارت گرافیکم 1080 و خنک کننده سی پی یو هم خنک کننده آبی کولر مستر 120 هستخیر هیچ کدوم فعلا موجود نیستن که از کوتاهیِ شرکت گرین هست به هر دلیلی که بازار رو تغذیه نمی کنه به عنوان تولید کننده، و برندهای مطرح خارجی هم به علت تعرفه گمرکی غیر منطقی در بازار داخلی موجود نیستند.
با این اوصاف کیس چی پیشنهاد میدین که تو بازار باشه؟ کارت گرافیکم 1080 و خنک کننده سی پی یو هم خنک کننده آبی کولر مستر 120 هست
پ.ن: کیس Green Striker موجود هست تو بازار؟
اقا فرشید لپ تاپ مدل acer vx5 591G-710B با مشخصات i7 7700hq ram 16 ddr4 hdd1 tra vga geforce 1050 و قیمت ۱۳۵۰۰ میارزه؟ یا چیز دیگ پیشنهاد میدین تو این رنج قیمت؟ یه لپ تاپ خوب میخوام
سلام
سیستم تا ۱۳ ملیون که شامل مانیتور هم باشه چی پیشنهاد می کنید؟ برای گیمینگ میخوام
خیلی ممنون
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یک میلیون و ۵۱۰ هزار تومان | Intel Core i3 8100 | CPU |
- (۳۸۰ هزار تومان) | - (ThermalRight True Spirit 120M ) | COOLING |
یک میلیون و ۵۸۰ هزار تومان | ASUS TUF B360-PRO GAMING | MotherBoard |
یک میلیون و ۳۴۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
پنج میلیون تومان | ASUS DUAL GTX 1660TI GAMING 6GB GDDR6 | VGA |
۴۹۰ هزار تومان (۴۸۰ هزار تومان) | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB (WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB) | HDD |
۶۵۰ هزار تومان (۶۲۰ هزار تومان) | SAMSUNG 860 EVO 250GB ( ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
۱۹۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
۷۸۰ هزار تومان | GREEN GP580A-EUD | Power |
۲۸۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
یازده میلیون و ۸۲۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |