سلام و خسته نباشید مخصوصا اقا فرشید که بچه هارو راهنمایی میکنن.
میشه تا ۴۵۰۰ دیگه اگه مثلا با ۱۰۰الی۲۰۰ بیشتر میشه چیزه بهتر گرفت راهنمایی کنید؟؟
از چیزای اضافی هم تا جایی که میتونید بزنید مثل درایو نوری یا ظرفیت هارد و مدل کیس و اینا.
میخوام تا جایی که میشه این بودجه خرج ۴تا قطعه اصلی بشه.
پیشاپیش ممنون
من جا موندم![]()
سلام بهبخشید اینا همش مال کیس هست چون من فقط کیس می خوا
میشه اسم فارسی هرکدوم رو جلوش بنویسید مثل سیپی یو
دوستان سیستم من پنتیومه و برای وب گردی معمولی هم کم میاره فیلم های 1080 رو هم تیک میزنه یه سیستم تا 1 تومن واسه فیلم دیدن و دانلود کردن معرفی میکنید
مادربوردش ترجیحا usb 3.0 داشته باشه و کارت صداش هم خیلی افتضاح نباشه
برای فیلم دیدن هم نیازی به خرید کارت گرافیک هست ؟
دوستان سیستم من پنتیومه و برای وب گردی معمولی هم کم میاره فیلم های 1080 رو هم تیک میزنه یه سیستم تا 1 تومن واسه فیلم دیدن و دانلود کردن معرفی میکنید
مادربوردش ترجیحا usb 3.0 داشته باشه و کارت صداش هم خیلی افتضاح نباشه
برای فیلم دیدن هم نیازی به خرید کارت گرافیک هست ؟
یعنی پردازنده ای مثل amd a8-7650 هم تو پخش فیلم کم میاره ؟ تو یوتیوب با این پردازنده بتل 4 اجرا کردنشما با 1 تومن چیز بدرد بخوری نمی تونی بگیری، یا با همون سیستم کنار بیا یا یه کارت گرافیکی 200 تا 300 تومنی بخر که حداقل در موقع پخش فیلم از توان گرافیک استفاده کنه و لگ نزنه
یه کارت مثل
اگه واسه بازی می خوای که به نظرم فعلا اررش ندارهسلام
میگم ارزش داره بنده مین سیستم امضام رو به Z170 تعویض کنم ؟
و اون موقع بتونم 6600 رو اور کنم مقداری و فرکانس رم رو هم بالاتر ست کنم ؟ شدنی هست ؟
کلا performance چند درصدبا توجه به قطعاتم بالاتر میره ؟
خیلی کمتفاوت 6600 با 6700 همراه با کارت 1080 تو بازی چقدره؟
مرسی الان 1060 رو اور میکنم 5-6 فریم بیشتر میشه تو بازیهااگه واسه بازی می خوای که به نظرم فعلا اررش نداره
مگه تاحالا 6600 کم آورده تو کاری واست که بخوای اور ش کنی؟
بعدم دقت کن که اگه 6600k داشته باشی راحت میشه با z170 اورکلاک ش کرد اما اگه 6600 داری آنلاک نیس
فرکانس رم هم با z170 میشه با توجه به رم بالا برد اما فرکانس رم به کمک cpu های ضعیف میاد مثلا اگه 6100 داشتی به دردت میخورد واسه 6600 تفاوت خاصی نداره ،حداکثر فرکانس رمت م 2400 که با 2133 فرق آنچانی نداره.
واسه اثر فرکانس رم بنچمارک پایین رو نگاه کن خصوصا تو بازی رایز
خیلی کم
![]()
منبع:
یوروگیمر
یوتیوب
خواهش میکنم.مرسی الان 1060 رو اور میکنم 5-6 فریم بیشتر میشه تو بازیها
پس یجورایی بمونه تو آینده و چند سال بعد سیستمم ضعیف شد واسه بازیها و Z170 ارزونتر شد اون موقع مین رو عوض کنم ؟درسته ؟