S H 4 H 4 i3
کاربر سایت
عجب ،چه باحال!مرسی ولی سوال چیزه دیگه ای بود
سوالت اخه خیلی فلسفی و سنگین بود واسه همین...
موفق باشی.
عجب ،چه باحال!مرسی ولی سوال چیزه دیگه ای بود
600 به بالا.سلام دوستان براى كارت گرافيك ٩٨٠ وcore i5 6400 چه پاورى مناسبه؟؟
با سلام خدمت دوستان
یه سری قطعه به یکی از دوستان دادم میخواستم بدونم حدودا چقدر میشه روشون قیمت گذاشت
mainboard:asus m4a785td-evo
cpu:amd phenom II X2 550
ram:2x2 Geil Value Plus
hdd:Western Digital Cavier Green 1TB
Power:Green 380A
با تشکر
دوستان درود ، تاپیک دیگه ای نداشتیم :
بین این مودم ها کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
یه PS3 هم هست که وصل کنم بهش. یکیشون DHCP رو نداشت. فکر کنم ایسوس بود، چیزه دیگه ای هست تو این رنج ؟
Asus DSL-N12U C1 هم هست که فکر کنم ارزش پرداخت رو داشته باشه، تا نظر دوستان چی باشه؟
سلام دوستان براى كارت گرافيك ٩٨٠ وcore i5 6400 چه پاورى مناسبه؟؟
سلام دوتا 980 TI با 3770K تنگنا ایجاد میکنه یا نه ؟ البته تا Ghz4.6 اور کلاک کردم
و پاوری که پاسخگو باشه هم معرفی کنید
ممنون پس یعنی همین پاور خودم enermax xt 730WT جواب گو 980ti در حالت sli هست ؟
-من منظورتون رو از AIO نمی دونم، ولی watercooler های closed loop جوری ساخته میشن که نیازی به تعویض ندارن. تبخیرش هم در حدی هست که تا سالها اصلا تاثیر نداره.سلام
1. متاسفانه کولینگ نتونستم بگیرم چون دم عید شدیدا همه چی نایاب شده. حالا من فعلا قصد اورکلاک کردن ندارم. اگرم بخوام اورکلاک کنم احتمالا 1 یا 2 سال دیگه این کارو انجام میدم و اون هم اورکلاک خفیف و نه خیلی شدید. حالا به نظر شما به یه کولینگ خیلی قوی و high-end احتیاج دارم؟ ب
2. اگه بخوام یه کولر high-end بردارم که از الان نگران انجام سنگین ترین بازی ها طی زمان های طولانی نباشم، شما واترکولر پیشنهاد می کنین یا ایرکولر؟ مخصوصا اینکه ایرکولرهای high-end مثل Noctua nh-d15 که خودم انتخاب کردم عملکرد خیلی خوبی داره و نهایتا فرقش با بهترین واترکولرها 2 الی 3 درجه هست و حتی از خیلی از واترکولر ها هم بهتره
3. واترکولرهای AIO احتیاج به تعویض خنک کننده بعد از یه مدت خاص داره؟ چون شنیدم به مرور آب درونشون تبخیر میشه
4. توجه به اینکه واتر کولرها احتیاج به مراقبت دائم دارن و همیشه هم ریسک و خطر نشتی دارن (حتی AIO ها) و از طرفی هم یه ایرکولر high-end سنگین هست و می تونه به مرور به مادربورد فشار بیاره (یا حداثل من اینجوری توی سایت های خارجی خوندم)و در کل با توجه مشخصات سیستم و اینکه فعلا قصد اورکلاک ندارم و اگرم داشته باشم در حد خفیف تا متوسط، شما چه کولری رو پیشنهاد میدین؟ water یا air؟ high-end یا mid-range؟
مرسی. ببخشید زیاد شد.
در ضمن اگه میشه چند مدل پیشنهاد بدین چون دم عید شدیدا همه چی نایاب شده
-من منظورتون رو از AIO نمی دونم، ولی watercooler های closed loop جوری ساخته میشن که نیازی به تعویض ندارن. تبخیرش هم در حدی هست که تا سالها اصلا تاثیر نداره.
-خطر نشتی دارن ولی در حد زیر 2 درصد، اونم گارانتی خوبی دارن حداقل تو خارج و تمام قطعات آسیب دیده رو تعویض می کنن.
-air cooler میتونه فشار بیاره؟ این رو دیگه نشنیده بودم، مادر برد دیگه اینقدر زپرتی نیست که بهش فشار بیاد با کولر. اون مرور زمان هم سال های طولانی هست، نه این که الان بگیری 2 سال دیگه مارد برد کج بشه!
-برای من بزرگترین دلیلی که از Air رفتم به Water صدا بود که واقعا کمتر شده. دلیلی دیگه دسترسی نداشتن به اسلات های رم بود و آخر اینکه فضای درون کیس شلوغ تر میشه، به تبع اون گرما توی کیس میره بالاتر.
اون Noctua از بهترین کولر هاست مشکلی هم نداره. کلا چون میگی خیلی تو فاز اورکلاک نیستی یه midrange بگیر اگر خواستی بری سراغ water. من با یه Corsairs H75 دمای CPu با اورکلاک متوسط بالای 65 نرفته تا به حال.
در مورد مدل هم خوب فت و فراوونه ولی معلوم نیست تو ایران چی گیر بیاد، شاید بقیه بدونن. همون که خودت گفتی اگر هست خوبه، برای air هم corsairs ها خوبن اگر گیر میان.