مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مدلهای
Ultrawide فقط برای کار حرفه ای گرافیک و طراحی یا دیدن فیلمهای 21:9 مناسب هست و نه بازی.

شما نگفتی برای چه کاری نیاز داری که توصیه کنیم.
ممنون، دیگه به جوابم رسیدم، خیلی دوست داشتم دراگون اج و جی ای وی و ویچر رو توش ببینم فقط بخاطر جلوه های بسری بازی ها گفتم،بازم ممنون.

سلام، خسته نباشید
دوستان به جای مادربورد Asus B85 ProGamer که قیمتش بالای 400 تومنه میشه یه مادربورد ارزونتر پیشنهاد بدید تا 300؟ ترجیحا واسه گیم مناسب باشه! میخوام با سی پی یو core i5 4460 استفاده کنم.
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام، خسته نباشید
دوستان به جای مادربورد Asus B85 ProGamer که قیمتش بالای 400 تومنه میشه یه مادربورد ارزونتر پیشنهاد بدید تا 300؟ ترجیحا واسه گیم مناسب باشه! میخوام با سی پی یو core i5 4460 استفاده کنم.
ممنون

قطعات دیگه چیه؟ همینطوری ندونسته که نمیشه نظر داد

پاورهاي كولر مستر مدل GXII 650 wat ًدرچه حدي هستن ؟ مناسبن ؟

این یه مدل که اصلا جالب در نیومده و در تست های فنی قبولی نگرفته!
اگه پاور خوب می خواید از سری GREEN OC Platinium بخرید.

Last edited by a moderator:

مودم رو ریست فکتوری کنید تا دوباره مثل اولش بشه و دوباره مشخصات اتصال و تنظیمات دیگه رو بهش بدید، شاید تنظیمات DNS رو قبلا دستی بهش دادید که دیگه کار نمی کنه.

این یه مدل که اصلا جالب در نیومده و در تست های فنی قبولی نگرفته!
اگه پاور خوب می خواید از سری GREEN OC Platinium بخرید.

اقا فرشيد من پاور رو الان از همين مدلي كه گفتم خريدم به قيمت ٤٠٠ تومان ..بنظرتون مشكل ايجاد ميكنه ؟!

راستش قبلنا ازتون سوال کرده بودم در مورد ارتقاء سخت افزار و شما جواب داده بودید واسه همین گفتم شاید یادتون مونده باشه!:)
قطعاتم ایناست:
cpu: phenom II x4 810
main:asus m4a79t delux
ram: 8
graphic: msi gtx 760 oc
power: 580 green

میخواستم cpu و main رو ارتقاء بدم بدون عوض کردن پاور، که شما پیشنهاد core i5 4460 و asus b85 pro gamer داده بودید، یکم هزینه ش در شرایط حاضر واسم سنگینه، میخواستم اگه بشه قطعات ارزونتری بخرم

سلام!

سوکت LGA1150 تا چند سال دیگه میتونه خوب و قدرتمند باشه و نسل جدیدی که میاد اسمش چیه؟ و با این سوکت سازگاره؟ و تمام قدرت اش رو میتونه روی این سوکت خالی کنه؟

آخرین ویرایش:
سلام!

سوکت LGA1150 تا چند سال دیگه میتونه خوب و قدرتمند باشه و نسل جدیدی که میاد اسمش چیه؟ و با این سوکت سازگاره؟ و تمام قدرت اش رو میتونه روی این سوکت خالی کنه؟

نسل بعد پردازنده های اینتل که در راهند broadwell هستند و اگه اشتباه نکنم 14 نانومتری هستند و بله سوکتشون همین 1150 هست
و اما نسل بعد اون skylake هستش منتها اون از یه سوکت جدید استفاده میکنه 1151 و با 1150 دیگه نمیتونید استفاده کنید

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

سلام
من میخواستم یه سیستم بگیرم مشخصاتش به شکل زیره.خواستم بدونم نکته خاصی نیست.و اینکه با همین قیمت نمیشه یه سری قطعاتو تغییر داد که عملکرد کلیش بهتر باشه یا اینکه قیمت رو کاهش داد بدون تغییر زیاد پرفورمنس با در نظر گرفتن اینده

cpu-intel core i7 4790k
motherboard-asus z97-a usb 3.1
graphic-zotac gtx 970 amp extreme core
ram-kingston hyperx fury 1x8 gb 1866
hdd-wd blue 1tb 7200rpm
power-green 650a-uk
case-green x7 or green x6
cpu cooler-deepcool iceblade pro v2
keyboard-cougar 200k
mouse-cougar 200m

بیشتر برا گیم البته مصارف زیاد دیگه ای هم هستن که بیشترشون زیاد سنگین نیستن

سلام
من میخواستم یه سیستم بگیرم مشخصاتش به شکل زیره.خواستم بدونم نکته خاصی نیست.و اینکه با همین قیمت نمیشه یه سری قطعاتو تغییر داد که عملکرد کلیش بهتر باشه یا اینکه قیمت رو کاهش داد بدون تغییر زیاد پرفورمنس با در نظر گرفتن اینده

cpu-intel core i7 4790k
motherboard-asus z97-a usb 3.1
graphic-zotac gtx 970 amp extreme core
ram-kingston hyperx fury 1x8 gb 1866
hdd-wd blue 1tb 7200rpm
power-green 650a-uk
case-green x7 or green x6
cpu cooler-deepcool iceblade pro v2
keyboard-cougar 200k
mouse-cougar 200m

بیشتر برا گیم البته مصارف زیاد دیگه ای هم هستن که بیشترشون زیاد سنگین نیستن

رم رو حتما دو تا ماژول بردارید تا بصورت Dual Chanel کارکنه(GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10)
کولر پردازنده رو هم Thermal Right HR-02 Macho BW بردارید. یا اگر بودجه رو افزایش بدید یکی از مدل های Noctua مثل Noctua NH-D9L.

رم رو حتما دو تا ماژول بردارید تا بصورت Dual Chanel کارکنه(GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10)
کولر پردازنده رو هم Thermal Right HR-02 Macho BW بردارید. یا اگر بودجه رو افزایش بدید یکی از مدل های Noctua مثل Noctua NH-D9L.

ممنون
یه سوال داشتم.اگه من دو تا ماژول 4 گیگبایتی بردارم و بعدا بخوام 2 تا دیگه روش بندازم مشکلی پیش نمیاد؟

بله میدونم ماچو خیلی کولر خوبیه ولی سوالم اینه که مدل عادیش با مدل بلک تفاوت زیادی داره؟چونکه تفاوت قیمت زیاده و خواستم بدونم غیر از ظاهر بهتر پرفورمنس مدل جدید بهتره یا نه.و اینکه مدل قدیمی با سوکت 1150 سازگاره یا نه

بنظرتون بین این دو اپشن کدوم بهتره
1-کولر ماچو ورژن 1 و پاور گرین 750 وات فول ماژولار پلاتینیوم و ساخت شرکت high power
2-یه کولر بهتر و پاور گرین سری uk 650 وات

بعد این green x7 میتونه کولر ابی با رادیاتور 240 میلیمتر رو ساپورت کنه

ممنون
یه سوال داشتم.اگه من دو تا ماژول 4 گیگبایتی بردارم و بعدا بخوام 2 تا دیگه روش بندازم مشکلی پیش نمیاد؟

بله میدونم ماچو خیلی کولر خوبیه ولی سوالم اینه که مدل عادیش با مدل بلک تفاوت زیادی داره؟چونکه تفاوت قیمت زیاده و خواستم بدونم غیر از ظاهر بهتر پرفورمنس مدل جدید بهتره یا نه.و اینکه مدل قدیمی با سوکت 1150 سازگاره یا نه

بنظرتون بین این دو اپشن کدوم بهتره
1-کولر ماچو ورژن 1 و پاور گرین 750 وات فول ماژولار پلاتینیوم و ساخت شرکت high power
2-یه کولر بهتر و پاور گرین سری uk 650 وات

بعد این green x7 میتونه کولر ابی با رادیاتور 240 میلیمتر رو ساپورت کنه

نه. چه مشکلی . فقط رمهایی که بعدا اضافه میکنید باید درست مطابق رمهای موجود روی سیستم باشند(از نظرفرکانس و تایمینگ و حتی مدل رم).
کولر ماچو هم با قیمت حدود 150 تومن، حداقل کولر مناسب برای این پردازنده هست.
انتخاب کولر بهتر هم بسته به کاربردتون هست. اگر اهل اوور کلاک هستید، مدل Noctua NH-U14S رو که حدود 290 تومن هست بردارید. یکی از بهترین ایرکولر های حال حاضر هست. تمام این کولرها با سوکت 1150 سازگارند.
پاور هر دو مدل خوبن. پلاتینوم راندمان بالاتری از لحاظ مصرف انرژی داره.
در مورد کیس هم که در کاتالوگ اشاره ای نشده. بعید می دونم رادیاتور 240 میلیمتر رو ساپورت کنه.

نه. چه مشکلی . فقط رمهایی که بعدا اضافه میکنید باید درست مطابق رمهای موجود روی سیستم باشند(از نظرفرکانس و تایمینگ و حتی مدل رم).
کولر ماچو هم با قیمت حدود 150 تومن، حداقل کولر مناسب برای این پردازنده هست.
انتخاب کولر بهتر هم بسته به کاربردتون هست. اگر اهل اوور کلاک هستید، مدل Noctua NH-U14S رو که حدود 290 تومن هست بردارید. یکی از بهترین ایرکولر های حال حاضر هست. تمام این کولرها با سوکت 1150 سازگارند.
پاور هر دو مدل خوبن. پلاتینوم راندمان بالاتری از لحاظ مصرف انرژی داره.
در مورد کیس هم که در کاتالوگ اشاره ای نشده. بعید می دونم رادیاتور 240 میلیمتر رو ساپورت کنه.

خیلی ممنون
پس رم رو gskill ripjawsx
پاور 650 وات گرین
کولر noctua nh-u14s
برمیدارم.

الان تنها نگرانیم همین پاوره چونکه هیچ بررسی تخصصی درموردش انجام نشده و اینکه کولر با این ارتفاع جا میشه تو کیس

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون
پس رم رو gskill ripjawsx
پاور 650 وات گرین
کولر noctua nh-u14s
برمیدارم.

الان تنها نگرانیم همین پاوره چونکه هیچ بررسی تخصصی درموردش انجام نشده و اینکه کولر با این ارتفاع جا میشه تو کیس
بسیار هم خوب. در مورد پاور باید بگم که OEM این سری از پاورهای گرین CWT هست. این کمپانی معظم برای برندهای مطرحی مثل enermax ، corsair و Antec پاور تولید میکنه. ضمن اینکه گارانتی خوب و پاسخ گوی محصولات گرین رو هم مد نظر قرار بدید.
کولر هم با کیس X7 هیچ مشکلی نداره و جا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or