مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درایو نوری و هارد دیسک دارید؟ در مورد مادربورد به نظرم چیپست H97 که جدیدتر از B85 هست رو در نظر بگیرید. مثلا مدل ASRock H97 Performance یا Gigabyte GA-H97-D3H. پردازنده های Brodwell که قراره بزودی عرضه بشن، قابل نصب روی مادربوردهای با چیپ H97 هستن ولی با B85 خیر. در ضمن کارت 960 هم یک کارت رده متوسطه. اگر بتونید افزایش بودجه بدید، 970 بهتره. بخصوص برای بازی در رزولوشن FHD.
بله درایو نوری و هارد دیسک دارم. در مورد مادربورد ا
MSI H97M-E35
چون قیمت مناسبی داره به نظرتون مناسبه؟

سلام و خسته نباشید
با حدود 2 تومن می خواستم این چند تا قطعه را بخرم: CPU ، Mainboard ، Ram ، VGA ، Power
نظر خودم روی اینهاست:
i5 4460
Ausu H81M-C
8Gb 1600
GTX 960
پاور هم نمی دونم!:دی اصلا نمی دونم چند وات بگیرم.
اگه به نظرتون قطعه بهتری میشه جایگزین کرد، پیشنهاد بدید. یه مقدار هم در مورد برند محصولات کمک کنید.
باتشکر

پاور که یه دونه 500 واتی گرین هم کفایت می کنه
قطعات همه بهترین گزینه ها هستن، همینا رو بخرید.
برند رم از Gskill یا Kingeston باشه و گرافیک هم که ایسوس، گیگا و MSIهمه خوبن،

من اگه این قطعات رو بدم برام ازونور بیارن بعد بدم اینجا ببندم چطوره؟ارزون تر نمیشه؟
  • Intel® Core™ i7-5820K Processor
  • 8GB DDR3-1600 Memory
  • AMD Radeon R9 290X 4GB
  • MSI X99A SLI PLUS MB
  • 240GB SSD + 1TB HDD
  • 24X DVDRW

معمولا گرونتر هم درمیاد!
تازه برخی اقلام مثل مادربرد و گرافیک حتما باید گارانتی ایرانی داشته باشن، وگرنه ریسک خریدشون بالاست

بعدم اون R9 290X اونجا چه می کنه؟ انتخاب GTX 980 خیلی بهتر هست، هم مصرف و هم نویز

سلام دوستان
من این سیستم رو دادم ببندن
CPU:Core i3 4150
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 750 TI 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
فقط پاور 600 نداشت 530 گرین هست
مدت طولانی نمی خوان باهاش بازی کنن
مشکلی اساسی ایجاد می کنه ؟؟؟

پاور 530 وات هم زیاد هست، خیالت راحت طولانی بازی کن!

بله درایو نوری و هارد دیسک دارم. در مورد مادربورد ا
MSI H97M-E35
چون قیمت مناسبی داره به نظرتون مناسبه؟

حقیقتش با بردهای MSI کار نکردم. برای همین پیشنهاد نکردم. ضمن اینکه یک سری مشکلات بایوس در مورد بردهایMSI پیدا شده بود که نمیدونم حل شد یا خیر .برد ASRock H97M Pro4 هم خیلی مناسبه و حدود 380 تومن هست. ارزش خرید بالایی در بین بردهای H97 داره.

سلام نظرات رو درمورد این سیستم میخواستم مچ بودن و غیره cpu.fx-9590 cpu fan. enermax liqtech 120x hp main.msi 990fxa-gd80 ram. trindx 2x4gb 2133 c9 vga. msi r9 290 gaming oc psu.green 700w hp ممنون :bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug:

سلام نظرات رو درمورد این سیستم میخواستم مچ بودن و غیره cpu.fx-9590 cpu fan. enermax liqtech 120x hp main.msi 990fxa-gd80 ram. trindx 2x4gb 2133 c9 vga. msi r9 290 gaming oc psu.green 700w hp ممنون :bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug:

اینجور که پشت سر هم نوشتید چیزی معلوم نمیشه !! اگر سیستم می خواید بهتره بودجه و کاربرد رو بگید تا سیستم بهینه بهتون معرفی بشه.

- - -ویرایش - - -

دوستان جایی هست Razer Orochi Wireless داشته باشه؟ منظورم فروشگاه اینترنتی و اینجاها هست. اگه جای مطمئنی می شناسید لطفا P.M کنید :دی

آدرس رو p.m کردم براتون.

سلام ، یه سیستم کامل میخوام بگیریم اینا رو لیست کردم
intel core i7 4790k
ram : corsair 2*4 gb ddr3 1600
m/b: asus z97 pro gamer
hdd:western digital black series 1tb 64mb cache
odd: samsung 24x sata
case: green x1
monitor : asus vx238h

فعلا چون یکم پول کم دارم نمیتونم فعلا کارت گرافیک gtx970 رو بخرم یکی دو ماه دیگه پولش گیرم میاد ... ببینم بدون کارت گرافیک این سیستم کار میکنه؟
مادر بودرش زده که گرافیک انبورد نداره
ولی تو قسمت cpu که میخوندم دیدم زده روش گرافیک 4500 هست رو خود cpu
بعد یه سوال دیگه این سیستم اگه بخوام بعدا هم روش گرافیکو بزنم چه پاوری میخواد؟ 600 خوبه؟

آخرین ویرایش:
سلام ، یه سیستم کامل میخوام بگیریم اینا رو لیست کردم
intel core i7 4790k
ram : corsair 2*4 gb ddr3 1600
m/b: asus z97 pro gamer
hdd:western digital black series 1tb 64mb cache
odd: samsung 24x sata
case: green x1
monitor : asus vx238h

فعلا چون یکم پول کم دارم نمیتونم فعلا کارت گرافیک gtx970 رو بخرم یکی دو ماه دیگه پولش گیرم میاد ... ببینم بدون کارت گرافیک این سیستم کار میکنه؟
مادر بودرش زده که گرافیک انبورد نداره
ولی تو قسمت cpu که میخوندم دیدم زده روش گرافیک 4500 هست رو خود cpu
بعد یه سوال دیگه این سیستم اگه بخوام بعدا هم روش گرافیکو بزنم چه پاوری میخواد؟ 600 خوبه؟

بدون گرافیک مجزا هم کار می کنه. کلا پردازنده های سری هاسول گرافیک مجتمع دارن. پاور هم 650 وات از سری گلد گرین مناسبه.

- - -ویرایش - - -

سلام، اگر ممکنه بهترین سیستمی که میشه با نهایت 3 میلیون تومن بست معرفی کنید، منظورم فقط کیس و قطعاتش هست.
تشکر.
cpu: Intel Core i5-4460
M/B : ASRock H97M Pro4
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
VGA : EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0 Plus
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
O.D.D: LiteOn DVD-RW 24X
PSU: Green GP650A-UK *Gold*
Case: Xigmatek Mach​
حدود 2/850 میشه. می تونید کارت 280X رو هم انتخاب کنید که مقداری از 960 سریعتره ولی از dx12 پشتیبانی نمیکنه.

یه سوال دیگه هم داشتم ، میخواستم ببینم میشه با استفاده از این سیستم که گفتم چند تا مانتیورو موس و کیبورد استفاده کرد که مثلا 6 نفر همزمان بتونن از یه کیس هر کاری که میخوان انجام بدن؟ البته نه برای بازی ، برای کارای دیگه شرکت...

بعد ببینم همچین کاری عملیه ؟ نیاز به گرفتن کارت گرافیک هست یا با همون گرافیک داخلی cpu میشه این کارو انجام داد

اگه شدنیه میشه روش کارشم توضیح بدید

ممنون

آخرین ویرایش:
یه سوال دیگه هم داشتم ، میخواستم ببینم میشه با استفاده از این سیستم که گفتم چند تا مانتیورو موس و کیبورد استفاده کرد که مثلا 6 نفر همزمان بتونن از یه کیس هر کاری که میخوان انجام بدن؟ البته نه برای بازی ، برای کارای دیگه شرکت...

بعد ببینم همچین کاری عملیه ؟ نیاز به گرفتن کارت گرافیک هست یا با همون گرافیک داخلی cpu میشه این کارو انجام داد

اگه شدنیه میشه روش کارشم توضیح بدید

ممنون

خیر، همچین چیزی عملی نیست، یه مانیتور+ماوس+کیبورد رو میشه با KWM بین 6 تا کیس تقسیم کرد اما 1 کیس رو نمیشه بین 6 نفر به اشتراک گذاشت. مگر اینکه تمام مانیتورها فقط یه تصویر رو نشون بدن و فقط یه کاربر قادر باشه در آن واحد با سیستم کار کنه، نه هر 6 نفر با هم.

دوستان سلام.
این مانیتور بد جور دل منو گرفته اینم مدلش
LG 29UM65 Ultrawide IPS Monitor

میخواستم بدونم دست ایران که رفته تو مونتاژش یا نه؟
اگه رفته توش یه مدل دیگه در همین حد معرفی کنید که شکل و شمایلش مثل این باشه و همین امکاناتو داشته باشه ممنون.
همین که Ips باشه و لبه های مانیتور بریده باشه و سازیش مثل همین باشه و 29 یا کمتر باشه و مونتاژ ایران نباشه کافیه حالا از هر مدلی باشه ایسوز یا سامسونگ.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.
این مانیتور بد جور دل منو گرفته اینم مدلش
LG 29UM65 Ultrawide IPS Monitor

میخواستم بدونم دست ایران که رفته تو مونتاژش یا نه؟
اگه رفته توش یه مدل دیگه در همین حد معرفی کنید که شکل و شمایلش مثل این باشه و همین امکاناتو داشته باشه ممنون.
همین که Ips باشه و لبه های مانیتور بریده باشه و سازیش مثل همین باشه و 29 یا کمتر باشه و مونتاژ ایران نباشه کافیه حالا از هر مدلی باشه ایسوز یا سامسونگ.

مدلهای
Ultrawide فقط برای کار حرفه ای گرافیک و طراحی یا دیدن فیلمهای 21:9 مناسب هست و نه بازی.

شما نگفتی برای چه کاری نیاز داری که توصیه کنیم.

آقا جوابِ ما بدبخت بیچاره ها رو نمیدین ؟!

ببخشید واقعا، حتما پست شما رو جا انداخته بودم.

چیزی که اختصاصی کار شما هست اینه:

CPU:INTEL CORE i7 5820K
FAN:Thermalright 140
RAM:4*4GB 2400 DDR4
M/B:ASUS SO2011
VGA:ASUS GTX 760 2GB
HDD:SEAGATE 2TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 700W
CASE:GREEN X3

اما یکم گرونتر درمیاد و باید حدود 5400 براش هزینه کنید

سلام.فرشید جان هاردهای مشکی رنگ وسترن دیجیتال برای سیستم گیمی چقدر تاثیر داره؟میشه اگه بودجه کم باشه جایگزین ssd بشه تا بودجه ی ssd کامل بشه؟ممنون.

هیچ تاثیری نداره! سرعت رو بالا نخواهد برد.
هیچ ربطی هم به SSD نداره از نظر راندمان، در هیچ شرایطی فکر خرید مدل Black نباشید و فقط برای یه SSD نسل جدید هزینه کنید. در کنارش هم یه هارد دور بالای سی گیت یاهمون WD از سری بنفش بخرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or