CPU:INTEL Core I7 4770
M/B:ASUS B85-PLUS
سری 3000 و 3570/3770 توی بازار خیلی کم شده و مادربردهاشم کمه، اینایی که معرفی کردم بهترین گزینه ها هستن و بالاترین راندمان رو هم میدن، حتی یه 4670 هم هنوز می تونه 100 درصد راندمان مورد نظر رو از کارت بگیره.
هنوز توی بازار داخلی ندیدم، کارت بسیار قدرتمند و در عین حال خنکی هست( چون واترکولینگ داره) خیلی قیمت مناسبی داره.
نکته ی منفی این کارت هم دو هسته ای بودنش هست که راندمان کاملش رو به درایور AMD وابسته می کنه که هنوز و همیشه کامل نیست و ممکنه در ابتدای انتشار بازی به تک هسته خلاصه بشه.
تفاوت بین 780 معمولی با 780Ti هم محسوس هست اما هنوز نمیشه اون تفاوت قیمت رو متناسب با تفاوت راندمانشون محسوب کرد.
در مورد راندمان بله، برخی جاها از 690 هم قویتر هست( به خاطر رم و پهنای باند بیشتر) ، از TITAN هم که قطعا باید قویتر باشه.
یه 6 پین کفایت می کنه، این کارت اصلا مصرفی نداره که به بالاتر از 6 پین نیازی داشته باشه!
اون 4 پین اضافی فکر می کنم برای مادربرد شما در نظر گرفته شده بوده، چونبرخی مادربردهای حرفه ای تر بجای 4 پین برای CPU از دوتا 4 پینی یا یه 8 پینی هم می تونن استفاده کنن.
برای پلاتفرم اینتل فقط پردازنده و مادربرد عوض میشه، اگه نمی خوای فقط BF4 رو اولویت قرار بدی که از معدود بازیهای با راندمان خوب روی FX ها هست باز من نظرم همون قبلی هست:
پاور هم 750 وات کفایت می کنه.
خب G2030 حدود 25 درصد قویتر هست، اما باز هم برای بازی خیلی ضعیفه.