مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان من میخوام رم عوض کنم در حال حاضر 6 گیگ رم 1333 کینگ مکس دارم ، چی پیشنهاد میدین ؟ میخواستم بدونم مثلا سرعت 2800 با 1600 چه فرقی میکنه و چه تاثیری در سرعت کلی کامپیوتر و همچنین در بازی کردن داره ؟ ( مادربردم تا سرعت 2800 ddr3 ساپورت میکنه)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین و پیشنهاد بدین چه رمی بگیریم و چه قیمتی دارند. با تشکر ( اگر اطلاعی از قیمت رم خودم دارین بگین لطفا چون میخوام بفروشم )

سلام دوستان من میخوام رم عوض کنم در حال حاضر 6 گیگ رم 1333 کینگ مکس دارم ، چی پیشنهاد میدین ؟ میخواستم بدونم مثلا سرعت 2800 با 1600 چه فرقی میکنه و چه تاثیری در سرعت کلی کامپیوتر و همچنین در بازی کردن داره ؟ ( مادربردم تا سرعت 2800 ddr3 ساپورت میکنه)
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین و پیشنهاد بدین چه رمی بگیریم و چه قیمتی دارند. با تشکر ( اگر اطلاعی از قیمت رم خودم دارین بگین لطفا چون میخوام بفروشم )

خب بالاتر از فرکانس 1866 یا 2000 برای پردازنده های فعلی افزایش راندمان محسوسی رو مخصوصا توی بازیها ایجاد نمی کنه. در راندمان کلی سیستم هم تاثیری نخواهد داشت.
توصیه ی من خرید ماجولهای 1600 یا 1866 از مدلهای CORSAIR XMS3/ VENGEANCE یا GSKILL مدلهای مختلفش هست

از نظر قیمتی هم به صرفه ترین و مناسبترین انتخاب می تونه خرید KINGESTON HyperX BLUE 1600 می تونه باشه.

خدا قوت فرشید جان

این سیستم حال حاضر بنده است ، شکر خدا راضیم مشکلی با بازیها ندارم اما تا سقف 2 تومان چه پیشنهاد میدی برای کیفیت بالا تر ، ترجیحا AMD

Foxconn A7DA 3.0series

MSI R6950 Twin Frozr III 2GB

AMD Phenom II X4 975 Black Edition 3.6GHz

خدا قوت فرشید جان

این سیستم حال حاضر بنده است ، شکر خدا راضیم مشکلی با بازیها ندارم اما تا سقف 2 تومان چه پیشنهاد میدی برای کیفیت بالا تر ، ترجیحا AMD

Foxconn A7DA 3.0series

MSI R6950 Twin Frozr III 2GB

AMD Phenom II X4 975 Black Edition 3.6GHz

ترکیب سیستم شما جوری هست که یا باید کل قطعات اصلی رو با هم عوض کنید یا اصلا دست نزنید و بعدا بطور کامل ارتقا بدید، یعنی اینکه نمیشه فقط پردازنده رو ارتقا داد، چون برای اون پلاتفرم بالاترین پردازنده ای که پشتیبانی میشه رو دارید و پردازندتون هنوز 60 تا 70 درصد توانایی برای بکارگیری گرافیک های جدید رو داره.
حالا دوتا راه حل هست:

-فقط گرافیک رو ارتقا بدید:
GTX 780 بعنوان کارتی مناسب با بودجه ی 1800 تا 1900 قابل تهیه هست، تا 80 درصد کیفیت و فریم بازیها براتون افزایش پیدا می کنه اما در آینده سرعت پردازنده گلوگاه میشه.
در ضمن پاورتون هم باید 600 وات واقعی یا بالاتر باشه.

-پردازنده،مادربرد، رم و گرافیک رو با هم عوض کنید:

CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5

حدود 2190 میشه و راندمان شما در بازیها بین 40 تا 60 درصد بهتر میشه و پردازنده هم به این زودیها کم نمیاره و تازه بعدا هم به مدل سریعتر قابل ارتقا هست.

سلام
یه موس و کیبرد دارم، زیاد ازشون راضی نیستم
دنبال یه موس و کیبر خوب میگردم که علاوه بر قیمت مناسبش، کیفیت و امکانات هم داشته باشه،
اگه میشه چند تا مدل معرفی کنین، ممنون میشم

سلام
یه موس و کیبرد دارم، زیاد ازشون راضی نیستم
دنبال یه موس و کیبر خوب میگردم که علاوه بر قیمت مناسبش، کیفیت و امکانات هم داشته باشه،
اگه میشه چند تا مدل معرفی کنین، ممنون میشم

می تونی از مدلهای دوتا برند Microsoft یا Logitech انتخاب کنی، تو همه رده قیمتی هم مدل دارن، حضوری بری انتخاب کنی می تونی طبق سلیقت خرید کنی.

یه کول پد خوب میخواستم برای لپ تاپ 15.6 اینچی تا سقف 60 تومن! لپ تاپ هم همیشه خدا رو پامه! چی پیشنهاد میدین؟

برندهای کول پد بیشتر متفرقه هستن، اما برند معتبر و با کیفیت مناسب از DeepCool و Microsoft موجود هست که می تونی انتخاب کنی. قیمتشون هم از رده ی 25 تومن تا همین حدود 50 یا 60 تومن در نوسان هست.

سلام
این مشخصات PC منه . با 1.5 میلیون چی کار میشه کرد. میشه ارتقا داد یا نه. بیشتر ارتقا VGA مد نظرمه. خیلی ممنون
Gigabyte GA-770T-usb3
AMD Phenom II x6 1055t
Gigabyte radeon hd 4850 1Gb
green 535w

ممنون می شم اگه بگین تو بازار این کارتو در چه حدود ور می دارن.

برندهای کول پد بیشتر متفرقه هستن، اما برند معتبر و با کیفیت مناسب از DeepCool و Microsoft موجود هست که می تونی انتخاب کنی. قیمتشون هم از رده ی 25 تومن تا همین حدود 50 یا 60 تومن در نوسان هست.
مدل خاصی مد نظرت نیست؟ با توحه به اینکه لپتاپ همیشه رو پامه و بازی زیاد میکنم داغ میکنه

سلام قصد خرید هدست دارم
مدل های مد نظرم tiamat 2.2 و kraken pro از برند ریزر میباشد
از بین این دو مدل کدوم یکی بهتره و با این بودجه از سایر برندها چه مدل های مناسبی موجود میباشد؟
kraken 7.1 در بازار ایران موجود هست؟

[h=1][/h]

سلام
این مشخصات PC منه . با 1.5 میلیون چی کار میشه کرد. میشه ارتقا داد یا نه. بیشتر ارتقا VGA مد نظرمه. خیلی ممنون
Gigabyte GA-770T-usb3
AMD Phenom II x6 1055t
Gigabyte radeon hd 4850 1Gb
green 535w

ممنون می شم اگه بگین تو بازار این کارتو در چه حدود ور می دارن.

خب با توجه به بودجه نمیشه کل قطعات اصلی رو ارتقا داد و پردازنده ی شما هنوز تا حدود 70 درصد راندمان ایده آل رو می تونه ارائه بده، بنابراین فقط ارتقای کارت گرافیکی و پاور به این شکل توصیه میشه:

VGA: ASUS GTX 770 DCU II OC
POWER: GREEN 600A-HP

مدل خاصی مد نظرت نیست؟ با توحه به اینکه لپتاپ همیشه رو پامه و بازی زیاد میکنم داغ میکنه

آخه مدلاشون تنوع زیادی نداره، به فروشنده فقط برندش رو بگی دیگه همون مدلی رو میاره که مدنظر هست، گفتم اینو باید حضوری بخری، خرید آنلاین فایده نداره.

سلام قصد خرید هدست دارم
مدل های مد نظرم tiamat 2.2 و kraken pro از برند ریزر میباشد
از بین این دو مدل کدوم یکی بهتره و با این بودجه از سایر برندها چه مدل های مناسبی موجود میباشد؟
kraken 7.1 در بازار ایران موجود هست؟

هر دو کیفیت بالایی دارن، اما من صدای KRAKEN PRO رو بیشتر می پسندم، صدا و کیفیتش کمی سلیقه ای هم هست. از برندای دیگه چیزی توصیه نمیشه با این بودجه.
KRAKEN 7.1 هم سال پیش مدتی موجود بود، الان موجود نیست.

اقا فرشید یه سیستم تا سقف 1.5 میلیون برای شرکت میخواستم که باهاش کارهای اینترنتی و همچنین autocad را به راحتی انجام داد و هنگ نداشته باشه

سلام خسته نباشید. چند تا سوال داشتم ؟
۱. برای بازی به نظر شما برم طرف کنسولای نسل جدید یا کام‍‍‍‍‍‍\یوترم رو ارتقا بدم ؟ (در همون 3 تومن میتونم هزینه کنم )
۲. سیستم من اینه :

UntitledYbCGn.png

3. میخواستم بدونم ارتقاش بدم بهتره یا کلا از نو ببندم ؟
۴ . قیمت و مدل \یشنهادی برای موس و کیبورد و مانیتور و اس\یکر هم لطفا بگید .
با تشکر

آخرین ویرایش:
اقا فرشید یه سیستم تا سقف 1.5 میلیون برای شرکت میخواستم که باهاش کارهای اینترنتی و همچنین autocad را به راحتی انجام داد و هنگ نداشته باشه

CPU:Core i3 4310
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

برای کار اینترنتی مناسبه، برنامه های مهندسی مثل AutoCad رو هم اجرا می کنه.

سلام خسته نباشید. چند تا سوال داشتم ؟
۱. برای بازی به نظر شما برم طرف کنسولای نسل جدید یا کام‍‍‍‍‍‍\یوترم رو ارتقا بدم ؟ (در همون 3 تومن میتونم هزینه کنم )
۲. سیستم من اینه :

UntitledYbCGn.png

3. میخواستم بدونم ارتقاش بدم بهتره یا کلا از نو ببندم ؟
۴ . قیمت و مدل \یشنهادی برای موس و کیبورد و مانیتور و اس\یکر هم لطفا بگید .
با تشکر

1-بستگی داره اولویت شما برای بازی چی باشه، سابقه ی بازی شما روی کدوم پلاتفرم باشه و تجربه یکار با PC رو کامل داشته باشید یا نه. این فرمول برای همه ی کاربرا یکسان نیست، برای هر فرد بستگی به نیازها و اولویتهاش داره.
کنسول کم دردسر تر هست اما کیفیت کمتری نسبت به PC داره. PC حرفه ای تر هست، قلق بازیها باید دستت باشه و بازیهای آنلاینش بخاطر کاربرد دقیقتر کیبورد و ماوس تجربه ی بهتری داره.
3-متاسفانه سیستم شما خیلی ضعیفه، دیگه قابل ارتقا نیست. باید یه سیستم جدید و کامل تهیه کنید.
4-

CPU:Core i5 4430
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S20B315

حدود 3150 میشه، کیبورد و ماوس و اسپیکر رو هم بنا به سلیقه سرجمع حدود 100 تومن در نظر بگیرید.

SSD 64 گیگ مجود توی بازار چند مدل خوب معرفی کنید لطفا . ترجیحا ADATA نباشه . ممنون

60 گیگی هم دیگه کم تولید میشه و هم توی بازار کم شده، قیمت 120 گیگی هم پایین اومده، بنابراین دیگه صرفه به خرید مدل 120 گیگی هست.
60 گیگی از مدل ADATA SX900 و CORSAIR Force GS موجود هست ، فقط از برندای متفرقه و یا مدلای قدیمی اصلا نخرید که سرعتشون خیلی پایینتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or