مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشید دوستان من یه کارت گرافیک8800gtsخریدم اما دوستام میگن کات گرافیک بیخودیه مخواستم نظر شما رو هم بدونم.به نظر شما پولمو ریختم آشقالی.
کارت بيخودي نيست مبارکت باشه قدرتش از 8600 gt خيلي بيشتره نمودارش رو چند صفحه قبل گذاشته بودم. ولي خب با يه مقدار پول بيشتر ميشد 8800 gts 320M خريد.

p32 سري جديد چيپستهاي اينتل و nForce 680i سري جيديد چيسپستهاي انويديا هر دو براي پردازنده هاي اينتل هستند. تجربه من نشون ميده که چيپستهاي انويديا سري اينتل توي آپگريد دچار مشکل ميشند مثلا همين انفورس 4 ويرايش اينتل الان کور تو ديو رو ساپورت نميکنه ولي چيپست 865 اينتل ساپورت ميکنه. تنها مزيتي که چيپست انويديا ميتونه داشته باشه ساپورت بهتر کارتهاي گرافيک خودش هست.

در مورد قبلا اره درسته انویدیا بیشتر چیپستهاشو بر مبنای cpu های amd بهینه می کرد...ولی بعد از nforce 5 و همین سری nforce 6 برای cpu های اینتل خیلی خوب بهینه شده..
مشکل من با p35 اینه که sli رو ساپورت نمی کنه...

يه خورده صبر کن پردازنده هاي جديد AMD بيان ببينيم تو چه وضعي هستند

چه موقع میاد؟
پردازنده های 45 nm که اواسط 2008عرضه میشه که شامل یه چهارهسته ای و دوتا دوهسته ای و یه تک هسته ای هستن فکر کنم....
تا اون موقع که دیره...

ویرایش: الان که نگاه کردم cpu چهار هسته ای amd با اسم رمز Agena تو فرکانس 2.4
با 4x512 L2 Cache تو Q3 2007 میاد که با این مشخصات چیز مالی نیست!البته باید ببینم که معماری K10 چه چیزی برای گفتن داره؟!
این AMD Phenom FX هم چهار هسته ایه؟؟

راستی من فکر میکردم رابطه intel و ATI شکراب شده ولی وقتی main های p5k ایسوز رو دیدم شاخ در اوردم: اینتل P35 با ATI Crossfire
خوب من به همین خاطر با p35 مشکل دارم...!

آخرین ویرایش:
من P35 میدونستم چیه ولی برا nforce تو گمراهی بودم :-":blushing: که در اومدم:) برا گرافیکای geforce8 باید از windows vista استفاده کنیم؟:confused:
راستی من فکر میکردم رابطه intel و ATI شکراب شده ولی وقتی main های p5k ایسوز رو دیدم شاخ در اوردم: اینتل P35 با ATI Crossfire :love:

سلام.
حدود یک هفته پیش سیستمی با این مشخصات جمع کردم :
Cpu : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200 2.60GHz
MotherBoard : Winfast N570SM2AA
Ram : OCZ 1GB 533*2=2GB
HardDisk: Sumsung 160GB+8mb buffer
VGA : Biostar 8600GT 512MB
Power: SiverStone Real 400W ATX 12V v2.01 dual+12V
CDROM:Asus 50Xmax
CR RW: TDK
DVD RW: Liteon
من یک بار پاورم رو که 600 وات UnReal یا 220 وات real بود عوض کردم چون وسط بازیهای سنگین مثل Vegas با گرافیک High بعد از یک ربع بازی سیستم خاموش می شد . ولی بعد از عوض کردن پاور هم این مشکل در کارهای سنگین حل نشد . لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو حل کنم.

سلام.
من یک بار پاورم رو که 600 وات UnReal یا 220 وات real بود عوض کردم چون وسط بازیهای سنگین مثل Vegas با گرافیک High بعد از یک ربع بازی سیستم خاموش می شد . ولی بعد از عوض کردن پاور هم این مشکل در کارهای سنگین حل نشد . لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو حل کنم.

سلام
رم رو چه قیمتی خریدی؟
در ضمن VGA هم چند تومان برات تموم شد؟
یا علی مدد

سلام.
Please Solve my Problem

سلام
پاورت که به نظر قوی میاد (البته نظر اصلی رو یا محمد رضا یا آقای صفریان باید بدن). احتمال داره اگر سیستمت در بازی های سنگین ریستارت میشه به علت دمای زیاد cpu باشه چون وقتی که دمای cpu میره بالا. سیستم خود به خود ریستارت میشه.
در ضمن نگفتی رم و پاورت رو چند خریدی؟
یا علی مدد

پاور : 70 هزار تومان که البته Real هست
رم : 200 هزار تومان که 2 تا 1 GB OCZ هست .

در ضمن سیستم من ریست نمیشه خاموش میشه !
دوسته عزیز اگه سیستم شما خاموش میشه. پس مشکل رو باید از همون پاور در نظر بگیرید. چون اگه قطعه دیگری دچار این مشکل باشه سیستم ریست میشه اما چون پاورتون کم میاره این مشکل به وجود میاد. یه نگاهی هم به جایی که ازش برای کامپیوترت برق میگیری بنداز چون میبینی که کابل و مجموعهای که سیستم بهش وصل هست کیفیت خوبی نداره دچار مشکل میشه. از یک تقویت و ثبیت کننده برق شهری استفاده کن.

سلام.

کیست فن داره؟
در بقل کیس رو باز بذار ببین مشکل حل میشه یا نه...احتمالا دمای CPU میره بالا...

در مورد قبلا اره درسته انویدیا بیشتر چیپستهاشو بر مبنای cpu های amd بهینه می کرد...ولی بعد از nforce 5 و همین سری nforce 6 برای cpu های اینتل خیلی خوب بهینه شده..
مشکل من با p35 اینه که sli رو ساپورت نمی کنه...
امروزه ديگه با اين گرافيکهاي خفن مثل 8800GTX يا 8800 Ultra ديگه کي ميره تو غار.
يعني مثلا ميخواي دو تا 8800 ultra رو SLI کني؟
بعد اون مدل ديگه چيپست اينتل که مدل تکميل شده 975 هست اسمش رو يادم نيست SLI رو ساپورت ميکنه. البته هنوز نيومده تو بازار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or