مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

محمدرضا جان‌,
یکی از دوستان من می‌خواد یه سیستم برای کار گرافیک (Photoshop و تا حدودی 3D MAX) و Auto CAD بخره

کارت گرافیک با قیمت حدود 150 یا نهایت 200 چی پیشنهاد می‌کنی که برای این کار مناسب باشه ؟
7600GS یا X1600 یا نهایتا 7600GT گزینه‌های موجود هستن ... البته 8600 هم هست که نمیدونم زیر 200 رسیده یا نه
از بین اینا کدومو پیشنهاد می‌کنی ؟

برای CPU چی ؟
AMD بهتره یا Intel ؟

من الان قیمت Dual Core های AMD رو دیدم برای چند دقیقه رفتم تو کما :biggrin1:
AM2 Athlon 64bit X2 Dual Core 5600+ رو زده 190 تومن !!
فک کنم 2-3 ماه پیش بالای 300 بود !

مونیتور چی ؟
LCD‌ بهتره یا CRT ؟‌

اگه میشه چنتا مدل معرفی کن که رنگ‌ها رو تا حد امکان واقعی نشون بدن

tnx

سلام بهزاد جان:love:
شرمنده دیر شد...ندیده بودم اینجارو...
والا کارت گرافیک 150-200 نمیدونم چی بگم...اگه میتونه بره سراغ Nvidia quadro FX های قدیمی تر...یا بودجرو بیشتر کنه یه ATI HD 2900 xt بخره.لامصب توش توابع OGL گذاشته..یعنی مثل Fire GL های ATI که برای کارای real time rendering هست.
8600 هم نوع GT قیمتش بین140 تا 160 تومنه..بردهای خوبی مثل leadtek-inno3d-palit.
در مورد CPU بگم که این Core 2 duo ها مثلا یه 6400 اون میتونه X2 4200 رو توی 3dmax اینا بگیره!ا(توی همه چی)اگه میخواد تا 200 پول بده بره سراغ c2d 6420.
3dsmax.png

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e6420_10.html#sect1

در مورد مانیتور! والا اکثر کسایی که 3dmax اینا کار میکنن دنبال فضای کار بیشترن!
فکر کنم Samsung 205 bw (lcd) مناسب باشه...410 تومنه یا 940 bw که 280 تومنه...
شرمنده که اطلاعاتم بیشتر از این نیست:blushing:

دوستان من سیستم را انقدر خریدم

اینها را از بازار رضا خریدم البته روز اول یعنی چهارشنبه رفتم گرون بود مادربرد اما پنجشنبه 10 تومن مادربرد ارزون شده بود و سریع خریدم

مادربرد : بایو استار TForce 965 pt با قیمت 110 تومن

رم: ترانسند 1 گیگ تایوانی 55 تومن

سی پی یو : intel core2 duo e4300 را 115 تومن خریدم (مالزیایی)

اما کارت گرافیک را از پاساژ ایران خریدم

Leadtek px8600 GT
256 MB GDDR3

قیمت 150 تومن

و دی وی دی رایتر سوزوکی با پورت ساتا را 44 تومن از پاساژ ایران خریدم

فقط الان هارد مونده که امروز می گیرم ولی مانیوتر سامسونگ BF1750 قیمتش 175 تومن هست

در کل قیمت مادربرد گیگا رفته بالا و اما قیمت رم اومده پایین

سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم:
1:من روی سیستمم دو تا رم 512 ocz باس 533(البته دقیق نمی دونم باسش چنده)دارم .می خواستم بدونم اگر کنار این دو تا رو دو تا هم رم apeacer مثلا باس 800 بندازم برای سیستم مشکل به وجود میاد؟در ضمن مین بوردمabit kn9sli هست
2: یکی از رفقای من وقتی می خواد روی سیستم فیلم یا یه فایل تصویری ببینه صفحه مانیتورش یه نمه قرمز میزنه در حالی که توی بازی یا اصلا در حالت معمولی دسکتاپش چنین چیزی وجود نداره به نظر شما می تونه ایراد سخت افزاری باشه؟مثلا کارت گرافیکش مشکل داشته باشه.
یا علی مدد

خريدن 7600 GT يهني افتادن توي چاه وقتي با 150 تومن ميشه 8600GT خريد که هم قويتره هم دايرکت ايکس 10 و شيدر 4 رو ساپورت ميکنه.
میدونم عوض شدن نسل یعنی چی!:cool: ولی مگه این گرافیکا ضعف طراحی ندارن به علت نبود اشنایی با DX10 ؟ مگه اینا افت performance ندارن نسبت به نسل قبل چه تو بازی های DX10 چه تو DX9 ؟:confused:
ا
سلام
شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه میشه یه مقایسه بین چیپستهای nForce 680i و P35 انجام بدید..
مگه P35 چیپست CPU نیست و nForce 680i چیپست گرافیک؟:confused:

سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم:
1:من روی سیستمم دو تا رم 512 ocz باس 533(البته دقیق نمی دونم باسش چنده)دارم .می خواستم بدونم اگر کنار این دو تا رو دو تا هم رم apeacer مثلا باس 800 بندازم برای سیستم مشکل به وجود میاد؟در ضمن مین بوردمabit kn9sli هست
2: یکی از رفقای من وقتی می خواد روی سیستم فیلم یا یه فایل تصویری ببینه صفحه مانیتورش یه نمه قرمز میزنه در حالی که توی بازی یا اصلا در حالت معمولی دسکتاپش چنین چیزی وجود نداره به نظر شما می تونه ایراد سخت افزاری باشه؟مثلا کارت گرافیکش مشکل داشته باشه.
یا علی مدد
1-بهتره این کار رو نکنی! جفتش روی 533 به کار میفته...تو که اور نمیکنی! یه 2 تا 533 دیگه بنداز(البته اگه اینارو بفروشی 2 تا 1 گیگ بگیری 800 بهتره...am2 روی باس حساسه)
2-سیم مانیتورش رو خوب چک کنه که محکم باشه-برنامه ی پلیرش رو عوض کنه
سلام
شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه میشه یه مقایسه بین چیپستهای nForce 680i و P35 انجام بدید..
دقیقا! اینجا جاش نیست! چون ماها که ریویو نمیکنیم! ریویو میخونیم...مقایسه=www.xbitlabs.com
میدونم عوض شدن نسل یعنی چی! ولی مگه این گرافیکا ضعف طراحی ندارن به علت نبود اشنایی با DX10 ؟ مگه اینا افت performance ندارن نسبت به نسل قبل چه تو بازی های DX10 چه تو DX9 ؟
مگه P35 چیپست CPU نیست و nForce 680i چیپست گرافیک؟
:eek::eek::eek:

Ok
پس اگه میشه در مورد چیپستهای ایینده ، X38 و همچنین nForce 7 یه اطلاعاتی بده
چون می خوام مینمو عوض کنم مونده چیکار کنم....منتظر بمونم یا p35 رو انتخاب کنم

آخرین ویرایش:
Ok
پس اگه میشه در مورد چیپستهای ایینده ، X38 و همچنین nForce 7 یه اطلاعاتی بده
چون می خوام مینمو عوض کنم مونده چیکار کنم....منتظر بمونم یا p35 رو انتخاب کنم
يه خورده صبر کن پردازنده هاي جديد AMD بيان ببينيم تو چه وضعي هستند

1-بهتره این کار رو نکنی! جفتش روی 533 به کار میفته...تو که اور نمیکنی! یه 2 تا 533 دیگه بنداز(البته اگه اینارو بفروشی 2 تا 1 گیگ بگیری 800 بهتره...am2 روی باس حساسه)
:eek::eek::eek:

سلام
محمد رضا جون پس برندش هر چیزی بود بود فقط باسش یکی باشه نه؟
یا علی مدد

ببخشید دوستان من یه کارت گرافیک8800gtsخریدم اما دوستام میگن کات گرافیک بیخودیه مخواستم نظر شما رو هم بدونم.به نظر شما پولمو ریختم آشقالی.

میدونم عوض شدن نسل یعنی چی!:cool: ولی مگه این گرافیکا ضعف طراحی ندارن به علت نبود اشنایی با DX10 ؟ مگه اینا افت performance ندارن نسبت به نسل قبل چه تو بازی های DX10 چه تو DX9 ؟:confused:
ا
مگه P35 چیپست CPU نیست و nForce 680i چیپست گرافیک؟:confused:
8600gt از 7600gt قويتره، حتي تو دايرکت ايکس 9 مشکل هم نداره توي سري 8 فقط 8800 يه مقداري مشکل داشت که اون هم با درايورهاي جديد بهتر شده البته نميگم که کامل حل شده.
========================================================
p32 سري جديد چيپستهاي اينتل و nForce 680i سري جيديد چيسپستهاي انويديا هر دو براي پردازنده هاي اينتل هستند. تجربه من نشون ميده که چيپستهاي انويديا سري اينتل توي آپگريد دچار مشکل ميشند مثلا همين انفورس 4 ويرايش اينتل الان کور تو ديو رو ساپورت نميکنه ولي چيپست 865 اينتل ساپورت ميکنه. تنها مزيتي که چيپست انويديا ميتونه داشته باشه ساپورت بهتر کارتهاي گرافيک خودش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or