PC FULL
کاربر سایت
یعنی چی ؟قيمتها رو از کجا گرفتي يکم عجيب به نظرمياند
گرونن یا ارزون ؟
یعنی چی ؟قيمتها رو از کجا گرفتي يکم عجيب به نظرمياند
يه ذره گرون به نظر ميرسه مخصوصا 6420 البته ظاهرا اين چنر روزه گرون شدندیعنی چی ؟
گرونن یا ارزون ؟
سلام
محمدرضا جان,
یکی از دوستان من میخواد یه سیستم برای کار گرافیک (Photoshop و تا حدودی 3D MAX) و Auto CAD بخره
کارت گرافیک با قیمت حدود 150 یا نهایت 200 چی پیشنهاد میکنی که برای این کار مناسب باشه ؟
7600GS یا X1600 یا نهایتا 7600GT گزینههای موجود هستن ... البته 8600 هم هست که نمیدونم زیر 200 رسیده یا نه
از بین اینا کدومو پیشنهاد میکنی ؟
برای CPU چی ؟
AMD بهتره یا Intel ؟
من الان قیمت Dual Core های AMD رو دیدم برای چند دقیقه رفتم تو کما :biggrin1:
AM2 Athlon 64bit X2 Dual Core 5600+ رو زده 190 تومن !!
فک کنم 2-3 ماه پیش بالای 300 بود !
مونیتور چی ؟
LCD بهتره یا CRT ؟
اگه میشه چنتا مدل معرفی کن که رنگها رو تا حد امکان واقعی نشون بدن
tnx

میدونم عوض شدن نسل یعنی چی!خريدن 7600 GT يهني افتادن توي چاه وقتي با 150 تومن ميشه 8600GT خريد که هم قويتره هم دايرکت ايکس 10 و شيدر 4 رو ساپورت ميکنه.
ولی مگه این گرافیکا ضعف طراحی ندارن به علت نبود اشنایی با DX10 ؟ مگه اینا افت performance ندارن نسبت به نسل قبل چه تو بازی های DX10 چه تو DX9 ؟:confused:مگه P35 چیپست CPU نیست و nForce 680i چیپست گرافیک؟:confused:سلام
شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه میشه یه مقایسه بین چیپستهای nForce 680i و P35 انجام بدید..
1-بهتره این کار رو نکنی! جفتش روی 533 به کار میفته...تو که اور نمیکنی! یه 2 تا 533 دیگه بنداز(البته اگه اینارو بفروشی 2 تا 1 گیگ بگیری 800 بهتره...am2 روی باس حساسه)سلام
بچه ها دو تا سوال داشتم:
1:من روی سیستمم دو تا رم 512 ocz باس 533(البته دقیق نمی دونم باسش چنده)دارم .می خواستم بدونم اگر کنار این دو تا رو دو تا هم رم apeacer مثلا باس 800 بندازم برای سیستم مشکل به وجود میاد؟در ضمن مین بوردمabit kn9sli هست
2: یکی از رفقای من وقتی می خواد روی سیستم فیلم یا یه فایل تصویری ببینه صفحه مانیتورش یه نمه قرمز میزنه در حالی که توی بازی یا اصلا در حالت معمولی دسکتاپش چنین چیزی وجود نداره به نظر شما می تونه ایراد سخت افزاری باشه؟مثلا کارت گرافیکش مشکل داشته باشه.
یا علی مدد
دقیقا! اینجا جاش نیست! چون ماها که ریویو نمیکنیم! ریویو میخونیم...مقایسه=www.xbitlabs.comسلام
شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه میشه یه مقایسه بین چیپستهای nForce 680i و P35 انجام بدید..
میدونم عوض شدن نسل یعنی چی! ولی مگه این گرافیکا ضعف طراحی ندارن به علت نبود اشنایی با DX10 ؟ مگه اینا افت performance ندارن نسبت به نسل قبل چه تو بازی های DX10 چه تو DX9 ؟
مگه P35 چیپست CPU نیست و nForce 680i چیپست گرافیک؟

يه خورده صبر کن پردازنده هاي جديد AMD بيان ببينيم تو چه وضعي هستندOk
پس اگه میشه در مورد چیپستهای ایینده ، X38 و همچنین nForce 7 یه اطلاعاتی بده
چون می خوام مینمو عوض کنم مونده چیکار کنم....منتظر بمونم یا p35 رو انتخاب کنم
1-بهتره این کار رو نکنی! جفتش روی 533 به کار میفته...تو که اور نمیکنی! یه 2 تا 533 دیگه بنداز(البته اگه اینارو بفروشی 2 تا 1 گیگ بگیری 800 بهتره...am2 روی باس حساسه)
![]()
8600gt از 7600gt قويتره، حتي تو دايرکت ايکس 9 مشکل هم نداره توي سري 8 فقط 8800 يه مقداري مشکل داشت که اون هم با درايورهاي جديد بهتر شده البته نميگم که کامل حل شده.میدونم عوض شدن نسل یعنی چی!ولی مگه این گرافیکا ضعف طراحی ندارن به علت نبود اشنایی با DX10 ؟ مگه اینا افت performance ندارن نسبت به نسل قبل چه تو بازی های DX10 چه تو DX9 ؟:confused:
ا
مگه P35 چیپست CPU نیست و nForce 680i چیپست گرافیک؟:confused: