aiat_gamer
کاربر سایت
نه فعلا پول برا کارت گرافیک ندارم بعدا میخوام بگیرم.باشه ان شا ال...
قیمتا چطور بود؟
راستش من ایران نیستم از قیمت های اونجا خبر ندارم. اول برو اون مدلی که گفتم واسه مادر برد قیمت بگیر بعد بیا بگو بچه ها بهت قیمت بدن.
نه فعلا پول برا کارت گرافیک ندارم بعدا میخوام بگیرم.باشه ان شا ال...
قیمتا چطور بود؟
بین GTX 770 ها GTX770-DC2OC-2GD5 خوبه بگیرم؟ الآن تو بازار موجود هست دیگه؟
یه سی پی یو intel pentium 4 due core 3.2 ghz قویتره یا یه سی پی یو E2180 due core 2.0 ghz
يك سوال
بين پيكربندي IDE Mode و AHCI Mode براي هاردهاي SATA اعم از معمولي يا SSD از لحاظ كارايي يا پرفرمنس چقدر اختلاف وجود داره؟ اصلاً اختلاف كارايي هست يا نه؟
سلام اقا فرشید.ببخشید نمیدونم ربط داشته باشه یا نه .میخواستم یه پروژکتور بگیرم .خیلی وارد نیستم نهایتا 1 تومن پول هست اگه میشه بگید چی بخرم ممنون میشم
فک کنم دو چیز رو مشخص کنی بهتر بتونن اساتید جواب بدن!!سلام فرشید جانمیشه لطف کنی لیست یه سری قطعات برا ارتقا رو بدی که سیستمو مناسب بازی برای 2014 بکنه
( کنسول نخواستیم بگیریم لاقل پی سی تکمیل باشه
)
حالا یا یه سایته ایرانی بده که قیمتا رو هم داشته باشه و معتبر باشه یا نه خودت قیمت بازاری بده ( میخوام کلا سیستمو ارتقا بدم نه فقط یه بخشو)
سلام فرشید جانمیشه لطف کنی لیست یه سری قطعات برا ارتقا رو بدی که سیستمو مناسب بازی برای 2014 بکنه
( کنسول نخواستیم بگیریم لاقل پی سی تکمیل باشه
)
حالا یا یه سایته ایرانی بده که قیمتا رو هم داشته باشه و معتبر باشه یا نه خودت قیمت بازاری بده ( میخوام کلا سیستمو ارتقا بدم نه فقط یه بخشو)
بودجه رو کاری ندارم کلا( چون الان پول ندارم و میخوام ذخیره سازیو شروع کنم ! حالا کمتر باشه بهتر
)
دوم هم اینکه نه کیبورد و ماوس و ایپیکر و مانیتور نمیخوامفقط قطعات داخلی کیسخود کیسم دارما فقط قطعات
سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم که بین سی پی یو اینتل i5 3570k یا 4670k با سی پی یو AMD FX 8350 کدوم بهتره اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم و مادربرد خوبی که اینارو ساپورت کنه تو رنج 400 - 500 هزار تومان چی هست ؟