مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نه فعلا پول برا کارت گرافیک ندارم بعدا میخوام بگیرم.باشه ان شا ال...
قیمتا چطور بود؟

راستش من ایران نیستم از قیمت های اونجا خبر ندارم. اول برو اون مدلی که گفتم واسه مادر برد قیمت بگیر بعد بیا بگو بچه ها بهت قیمت بدن.

بین GTX 770 ها GTX770-DC2OC-2GD5 خوبه بگیرم؟ الآن تو بازار موجود هست دیگه؟

هم مدل ASUS DCU II و هم WINFORCE 3X از گیگا بهترینهای موجود بازار هستن.

یه سی پی یو intel pentium 4 due core 3.2 ghz قویتره یا یه سی پی یو E2180 due core 2.0 ghz

قطعا E2180
ولی هر دو مدتهاست که از رده خارجن و راندمانشون دیگه برای کارکردهای سنگین هم مناسب نیست.

يك سوال
بين پيكربندي IDE Mode و AHCI Mode‌ براي هاردهاي SATA اعم از معمولي يا SSD از لحاظ كارايي يا پرفرمنس چقدر اختلاف وجود داره؟ اصلاً اختلاف كارايي هست يا نه؟

يك سوال
بين پيكربندي IDE Mode و AHCI Mode‌ براي هاردهاي SATA اعم از معمولي يا SSD از لحاظ كارايي يا پرفرمنس چقدر اختلاف وجود داره؟ اصلاً اختلاف كارايي هست يا نه؟

اختلافشون مشهود هست و بعلاوه، برخی امکانات جدید هادرها و SSD های امروزی فقط در حالت AHCI فعال میشه و بکار بردن این مد برای تمام اونها یک ضرورت هست.

سلام اقا فرشید.ببخشید نمیدونم ربط داشته باشه یا نه .میخواستم یه پروژکتور بگیرم .خیلی وارد نیستم نهایتا 1 تومن پول هست اگه میشه بگید چی بخرم ممنون میشم

سلام اقا فرشید.ببخشید نمیدونم ربط داشته باشه یا نه .میخواستم یه پروژکتور بگیرم .خیلی وارد نیستم نهایتا 1 تومن پول هست اگه میشه بگید چی بخرم ممنون میشم

درود. مدلا و برندای مختلفی هست،

اگر برند خوب بخوای بگیری مثل Panasonic یا NEC که زیر 1400 نداره، همینطور SONY هم بالای 1500 هست،
برندای ارزونتر مثل ACER و PROXOMA هم هست که از 1100 به بالا دارن. BenQ هم مدلایی در همین حد قیمت داره.

سلام فرشید جان :دی میشه لطف کنی لیست یه سری قطعات برا ارتقا رو بدی که سیستمو مناسب بازی برای 2014 بکنه :دی ( کنسول نخواستیم بگیریم لاقل پی سی تکمیل باشه :دی )
حالا یا یه سایته ایرانی بده که قیمتا رو هم داشته باشه و معتبر باشه یا نه خودت قیمت بازاری بده ( میخوام کلا سیستمو ارتقا بدم نه فقط یه بخشو :دی )

سلام فرشید جان :دی میشه لطف کنی لیست یه سری قطعات برا ارتقا رو بدی که سیستمو مناسب بازی برای 2014 بکنه :دی ( کنسول نخواستیم بگیریم لاقل پی سی تکمیل باشه :دی )
حالا یا یه سایته ایرانی بده که قیمتا رو هم داشته باشه و معتبر باشه یا نه خودت قیمت بازاری بده ( میخوام کلا سیستمو ارتقا بدم نه فقط یه بخشو :دی )
فک کنم دو چیز رو مشخص کنی بهتر بتونن اساتید جواب بدن!!
اول و مهمتر اینکه باید بودجه رو مشخص کنی!
دوم هم اینکه فقط منظورت کیس کامل هست یا اینکه موس و کیبورد و مانیتور و...هم مد نظرت هست؟!
:d

بودجه رو کاری ندارم کلا :دی ( چون الان پول ندارم و میخوام ذخیره سازیو شروع کنم ! حالا کمتر باشه بهتر :دی )
دوم هم اینکه نه کیبورد و ماوس و ایپیکر و مانیتور نمیخوامفقط قطعات داخلی کیس :دی خود کیسم دارما فقط قطعات

سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم که بین سی پی یو اینتل i5 3570k یا 4670k با سی پی یو AMD FX 8350 کدوم بهتره اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم و مادربرد خوبی که اینارو ساپورت کنه تو رنج 400 - 500 هزار تومان چی هست ؟

بودجه رو کاری ندارم کلا :دی ( چون الان پول ندارم و میخوام ذخیره سازیو شروع کنم ! حالا کمتر باشه بهتر :دی )
دوم هم اینکه نه کیبورد و ماوس و ایپیکر و مانیتور نمیخوامفقط قطعات داخلی کیس :دی خود کیسم دارما فقط قطعات

CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN

اینا حدود 3740 میشه و با اینکه بالاترین و گرونترین قطعات نیست اما برای بازی سیستم رده بالا و قوی محسوب میشه.

سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم که بین سی پی یو اینتل i5 3570k یا 4670k با سی پی یو AMD FX 8350 کدوم بهتره اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم و مادربرد خوبی که اینارو ساپورت کنه تو رنج 400 - 500 هزار تومان چی هست ؟

قطعا 4670K انتخاب اول هست، 3570 هم فاصله ی بسیار کمی در حد 5 درصد داره.
8350 هم بسته به نرم افزار و کارکرد ممکنه فاصلش کم باشه، ممکن هم هست خیلی عقبتر باشه .

مادربرد خوب با پر امکانات ترین تراشه Z87 می تونه ASUS Z87-K باشه با حدود 550 تومن، مادربرد 3570 هم P8Z77V می تونه باشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من یه سیستم حدود 2 سال پیش جمع کردم که برای High end تو Battle 3 رو مانیتور Samsung LED 20Inch 1600*900 راحت رو 60 فریم اجرا کنه...
سیستمم الان اینه:
Processor:Intel Core i3 3.10 Ghz
Motherboard:
Asus P8H61 Pro USB.3
Memory:XSM 4GIG DDR3
Graphic card:
Nvidia Geforce GTX 460
Monitor:
Samsung EX2065Xplus
Power Supply:
Green 785W
اما الان دیگه سیستمم برایه اجرایه بازی های نسل جدید رو High end جوابگو نیست(مثله Battle 4 , COD:G و...)
میخواستم بدونم چه سیستمی با چه مشخصاتی بگیرم که رو همین مانیتور
بتونه بازی هارو تقریبا یا کاملا رویه High end اجرا کنه و اینکه تقریبا هزینش چقدر میشه برام...
تشکر خیلی خیلی خیلی زیاد...ممنون.

سلام

دوستان برای سیستم زیر میشه پاور green:585b گذاشت آخه این پاور دارم باید عوضش کنم؟

CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or