مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام این سیستم تا چند سال دیگه میتونه همه ی بازی های آینده رو اجرا کنه؟
CPU:Intel Core2Duo E7400 2.8 GHZ 3MB Cache
RAM:2GB DDR2
VGA:Nvidia Geforce 9600 GSO 1.5GB
این سیستم همین الان هم با بازیها مشکل داره چه برسه به آینده !
اگه RAM رو 4GB هم در نظر بگیریم بازم CPU و VGA به شدت محدودیت ایجاد میکنن !
حالا چرا رم ؟
biggrin1.gif

میدونم منقرص شده، با این حال Q8400 هم سوکتش 775 هست دیگه نه ؟ با اینکه قدیمیه اما یعنی ارزش خرید نداره؟

شما تو رنج 200 تومن چی پیشنهاد میدید خودتون ؟ یه مین برد + CPU که بشه با 200-250 اینا جمع کرد و ارزششو داشته باشه. AMD 965 چطوره؟
به این دلیل که DDR2 هستش و از همون 4 سال پیش تا الان DDR2 به DDR3 ارتقاء پیدا کرده !
بله سوکت 775 هستش ، نسبت به CPUـه فعلی خوب مشخصه سریعتر هستش ولی این وسط یه هزینه ای قراره برای 8400 پرداخت بشه که همین قضیه در هر صورت ارزش خریدش رو کم میکنه چرا که شما با 35 تومن بالاتر میتونی CPUـه بروزی مثل i3 2120 رو در نظر بگیری (حالا به جزئیات کاری نداریم) که از نظر کارایی (بیشتر بازی) قابل مقایسه با 8400 نیست !
پیشنهاد من اینه که عجله نکنی جمع کنی بودجه رو به 450 تومن برسونی بعد به فکر ارتقاء قطعه باشی چون با 250 بازم اتفاق خاصی برای شما نمیفته.

آخرین ویرایش:
این مشکلات به چه صورت معلوم میشن؟

به این صورت که یه پردازنده ی 2 هسته ای دو نسل قبل هست و سال پیش هم در اجرای بعضی بازیها مثل GTA و BF3 مشکل داشته و نصف راندمان ایدهآل رو هم نمی تونه تامین کنه
هیچ کدوم از این قطعات دیگه مناسب برای سیستم بازی نیستن و کلا باید ارتقا پیدا کنن.

به این دلیل که DDR2 هستش و از همون 4 سال پیش تا الان DDR2 به DDR3 ارتقاء پیدا کرده !
بله سوکت 775 هستش ، نسبت به CPUـه فعلی خوب مشخصه سریعتر هستش ولی این وسط یه هزینه ای قراره برای 8400 پرداخت بشه که همین قضیه در هر صورت ارزش خریدش رو کم میکنه چرا که شما با 35 تومن بالاتر میتونی CPUـه بروزی مثل i3 2120 رو در نظر بگیری (حالا به جزئیات کاری نداریم) که از نظر کارایی (بیشتر بازی) قابل مقایسه با 8400 نیست !
پیشنهاد من اینه که عجله نکنی جمع کنی بودجه رو به 450 تومن برسونی بعد به فکر ارتقاء قطعه باشی چون با 250 بازم اتفاق خاصی برای شما نمیفته.
والا بودجم به اون حد نمیرسه، حتی احتمالا به 250 هم نمیرسه.
منم زیاد چیز شاخی نمیخوام، یه چیزی میخوام که بهتر از فعلی باشه و توی بازی ساده ای مثل WoW توی یه راید 25 نفره 5 fps نگیرم!

بالاخره هرچی باشه از این CPU عتیقه فعلی که بهتره. حالا سوال من اینه که Q8400 بگیرم یا Phenom II 4x 955/965.

والا بودجم به اون حد نمیرسه، حتی احتمالا به 250 هم نمیرسه.
منم زیاد چیز شاخی نمیخوام، یه چیزی میخوام که بهتر از فعلی باشه و توی بازی ساده ای مثل WoW توی یه راید 25 نفره 5 fps نگیرم!

بالاخره هرچی باشه از این CPU عتیقه فعلی که بهتره. حالا سوال من اینه که Q8400 بگیرم یا Phenom II 4x 955/965.

هیچ کدوم ارزش خرید ندارن و از دور خارج شدن، هر چند که هنوز Phenom II X4 965 سریعتره و عمر بیشتری ازش مونده،
بجای خرید یکی از این دوتا می تونی اینا رو بخری:

CPU:Intel Core i3 2120
M/b:ASUS P8H61/USB 3.0

که حدود 450 تومن میشه، از این پایینتر هم ارزش خرید نداره.

سلام دوستان راستش من میخام یه کارت گرافیم خوب بخرم الان یه 5850 ATI دارم اینو چند بفروشم و چه مدلی بگیرم و چند هستش اینتل سیستمم .

بستگی به بودجه ی شما داره، از 500 تومن تا 3 تومن میشه هزینه کرد.سیستم فعلی هم مهم هست.

همونطور که گفتم بودجم بیشتر از این نمیتونه بره، چیزی رو نمیخوام که باهاش بشه توی تنظیمات Ultra 40 fps گرفت، از اون آدمایی هستم که در مورد گرافیک زیاد اهمیت نمیدم پس با تنظیمات پایینم کنار میام. مشکلم بیشتر با p/p شون هستش، فعلا که دور c2q رو خط کشیدم و احتمالا همون 965 یا 960 رو بگیرم.
بیشتر یه چیزی میخوام که کارمو راه بندازه.

ضمنا یه مادربرد خوب با سوکت AM3 یا AM3+ چنده ؟ ارزون ترینش؟

Last edited by a moderator:
الان من موندم منکه مادر بردم گیگا هست و اینتله مارک ati بخرم یا gf مثلا اگه اشتباه نکنم 690 جی فورس 2 گیگ چقد اب میخوره برام .
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه ، حالا مشخصات سیستمت چیه ؟
690 هم تشکیل شده از 2 تا GTX680 با فرکانس هسته ی کمتر هستش یعنی جمعا میشه 4GB ، در حال حاضر موجود نیست اگر هم باشه بین 3.200 تا 3.400 بسته به برند و مدل متغیره به نوعی به هیچ عنوان ارزش خرید نداره !

آخرین ویرایش:
سلام بر همه
می خواستم یه سی پی یو core i5 3570k بخرم
برای بازی و فیلم های با کیفیت می خوام بهترین مادربرد زیر 250 معرفی کنید
اورکلاک هم نمی کنم

فرشیدجان و رامین جان,
کولر مایع چندکاره مثل این مدل زالمان که هم VGA هم RAM هم CPU و پل شمالی را خنک میکنه,متناسب با سوکت های جدید چی توصیه میفرمائید؟

سلام
دوستان یه کیس در حد 600 یا 700 تومن ( بدون hdd ) که برای کارای گرافیکی مناسب باشه میشه معرفی کنید ؟
بودجه محدوده نباید انتظار راندمان بالا داشته باشی ولی خوب اینا پینشهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
RAM : patriot gII 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : n/a
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp480a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 760 تومن در میاد دیگه کمترین از این ، نبندی بهتره !
سلام بر همه
می خواستم یه سی پی یو core i5 3570k بخرم
برای بازی و فیلم های با کیفیت می خوام بهترین مادربرد زیر 250 معرفی کنید
اورکلاک هم نمی کنم
شما که اورکلاک نمیکنی 3570k به چه دردت میخوره ؟!
بودجه و قطعاتی که نیاز داری رو بگو بقیه ش با ما ، اینجوری به نتیجه نمیرسی !
بالاترین سیستم ممکن
قیمت هیچ قطعه ای هم اصلا مهم نیست
بدون در نظر گرفتن بودجه میشه یه همچین چیزی (کیس) :

CPU : intel i7 3960x
RAM : g.skill trident x 16gb 4x4gb ddr3 2400
MAIN : asus p9x79 deluxe
VGA : asus 2 x gtx680 dcii
HDD : wd 3tb 64mb
SSD : ocz vertex 4 - 2 x 512gb
ODD : pioneer bd-rw & bd-rom
POWER : enermax platimax 1000w
CASE : coolermaster cosmos II

حدودا 12 میلیون در میاد ، البته اکثر این قطعات موجود نیست و فقط بصورت سفارشی میشه تهیه کرد !
فرشیدجان و رامین جان,
کولر مایع چندکاره مثل این مدل زالمان که هم VGA هم RAM هم CPU و پل شمالی را خنک میکنه,متناسب با سوکت های جدید چی توصیه میفرمائید؟

متاسفانه تو بازار ما چیزی موجود نیست ، همین مدل زالمن هم اگه گیر بیاد فقط پک خالی ش (CPU) موجوده حالا لوازم جداگانه مثل بلاک VGA یا چیپست موجود نیست !
در کل اگه هدف خنک کردن چند قطعه و همینطور بودجه هم کافی باشه (البته بصورت سفارشی) دیگه این مدل مناسب نیست بهتره لوازمش بصورت جداگانه تهیه بشه که خوب میشه از برندای حرفه ای تو این مبحث مثل Swiftech یا Koolance در نظر گرفت که تمامی لوازم مثل پمپ ، رادیاتور (سایز های مختلف) ، بلاک (هر نوعی) و... موجوده و بازده به مراتب بالاتری نسبت به مدلای دیگه داره !

آخرین ویرایش:
سری core i5 می خوام (چون 3570k بیشترین فرکانس را داشت انتخاب کردم)
8 گیگ رم دارم جدید خریدم 1600 هست
گرافیکم خوبه
فقط دنبال یه مادربرد خوب میگردم اگه میشه معرفی کنید
دز ضمن اگه میشه یک مادربردی معرفی کنید مه بشه از GPU این سی پی یو استفاده کرد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or