اقایون من دل زدم به دریا
قطعات اصلی سیستم رو کامل عوض کنم دور بر 1 تومن
چی پیشنهاد میدید؟
اگه منظورت از خروجی HD همون HDMI هستش که با تبدیل DVI به HDMI هم میتونی این خروجی رو داشته باشی از نظر امکانات هم فرق اصلی شون تو همون پورت HDMI هستش اما از اونطرف مین پیشنهادی USB 3.0 رو پشتیبانی میکنه !ممنون . این مدل مادربرد خروجی اچ دی نداره ولی مدل قبلی یعنی P8H61-M پرت اچ دی رو داره و اینکه مادربرد با پسوند LE به نظر یسری چیزارو از روش برداشتن.
سی پی یو اگر با مادر برد قبلی مشکلی نداشته باشه فک کنم خوبه ولی نمیدونم الزاما چه فرقی با 2100 داره.
میشه بفرمایید تبدیل RGB به DVI محدودیتی تو انتقال کیفیت داره؟
میتونی با 30 40 تومن بالاتر ASUS ML248H یا تو همون رنج 450 ، ML239H رو در نظر بگیری !مانیتور 22 یا 23 اینچ چی پیشنهاد میدین میخوام full hd باشه و dvi و hdmi داشته باشه ؟
همچنین واسه گیم میخوامش و همین الان مانیتورم زمان پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه است زیاد باهاش مشکل ندارم از طرفی از کیفیت مانیتور های ips خیلی خوشم اومده بنظرتون زمان پاسخ دهی ارزش این را داره که بخاطرش مانیتور با پنل ips نگیرم ؟
بودجه هم 450 هزار تومن
تو این پست فرشید کامل توضیح داده :arrowd:با سلام
سوالی داشتم:
می خواستم ببینم از بین پردازنده های زیر کدوم یکی بهتره و با توجه به نوع سوکت و مادربرد مورد استفاده در آینده میشه روی ارتقاش حساب کرد.
Corei7_3770K از نوع Ivy Bridge و سوکت 1155
Corei7_3820 از نوع Sandy Bridge_E و سوکت 2011 که البته اینطور که به نظر میآد مادربردهای گرونقیمتی هم دارن!
ممنون
Z77 و X79 پلاتفرم های مجزایی هستن که پردازنده هاشون هم فرق می کنه،
مادربردای X79 مختص سیستمهای فوق حرفه ای با قیمت خیلی بالاتر که استفاده ای فراتر از بازی دارن طراحی شده و پردازنده های 6 هسته ای فقط برای این پلاتفرم تولید میشه، چیزی که در PC گیمینگ برتری خاصی نداره
3930K هم یه 6 هسته ای پر سرعت از سری SandyBridge هست، نباید با 4 هسته ای 3770 مقایسه بشه که البته از نسل جدیدتر Ivy Bridge هست.
اینا پیشنهاد میشه (بدون کارت گرافیک) :اقایون من دل زدم به دریا
قطعات اصلی سیستم رو کامل عوض کنم دور بر 1 تومن
چی پیشنهاد میدید؟
از نظر ساپورت پردازنده که هیچ پردازنده ی جدیدی رو نمیشه روش گذاشت، چون اصلا سوکت 1156 هست، سوکتای دو نسل آخر 1155 هستن.
شما اگه بخوای ارتقای درست حسابی بدی باید کل قطعات پردازنده ، مادربرد و گرافیک رو ارتقا بدی با هم، البته برای بازی اولویت شما ارتقای کارت گرافیک هست، پردازنده تا حد زیادی جوابگو هست هنوز
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61
VGA:Geforce GTX 560Ti 1GB DDR5
حدود 1160 تومن میشه
ارزش مادربورد asus maximus iv extreme-z که 10روز استفاده شده بدون اوور و گارانتی نداره(از خارج آورده شده)چقدر هستش از نظر قیمتی؟
الان با همین مادربرد p7p55d یک cpu قوی Core i7 چی معرفی میکنید؟
بعد من الان دوتا دو گیگ 1600 XMS دارم دوتا دو گیگ دیگه هم براش بگیرم میشه 8 گیگ و کافیه
گرافیک هم که فکر نکنم مشکلی باشه از طرف MAINBOARD اگر بخوام مثلا GTX560TI بگیرم یا اینکه این ساپورت نمیکنه؟
اگر بخوام کلا یه سیستم جدید ببندم تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟پاور600 و مانیتور و هارد1 ترابایت هم دارم ! مین رو یه چیزی پیشنهاد بدید که تا چندسال خواستم ارتقا بدم از نظر سوکت اینا به مشکل نخورم ممنون.
ممنون بابت پاسختو این پست فرشید کامل توضیح داده :arrowd:
در کل تو بازار ما با وضع فعلی خرید سری 2011 منطقی نیست !
ممنون بابت پاسخ
من اینا رو برای بازی نمی خوام،کار اصلیم انیمیشن و رندر و VFXهست منتهی برای انتخاب بین این دو مدل و در واقع دو پلتفرم دو دل هستم .
کلا" برتری Ivy-bridge نسبت بهSandy Bridge-Eچیه؟
آیا فقط در ولتاژ و به تبعش حرارت تولیدی تفاوت دارن یا به غیر از اون Ivy-bridge برتریهای دیگه ای هم داره؟
با 900 تومن بستن یه سیستم خیلی سخته چه برسه به اینکه بخواد بازی های روز رو هم اجرا کنه !سلام دوستان
می خوام یه سیستم ببندم که ارزون در بیاد در کل بیشتر از 900 نشه اگه بتونه بازی های روز رو اجرا کنه که بهتره
کلا با مانیتور و همه چی روهم 900 تومن
ممنون می شم من رو راهنمایی کنین بهترین قطعاتی که با این بودجه می تونم بخرم چی ها هستند
باید بودجه تعیین کنید اینجوری نمیشه پیشنهاد داد !سلام یه پیشنهاد سیستم میخواستم در حد بازی bF3
البته با توجه به محدودیت بودجه گزینه من 3820 هست.شما از اول اشتباه کردی که نگفتی برای چه کاری می خوای، وگرنه صحبت به درازا نمی کشید و بحث هم منحرف نمیشد.
برای کار شما بهترین گزینه همون سوکت 2011 و پردازنده های 3930K و بالاتر هستند، با فاصله ی زیاد و بدون شک!
ما قبلا پردازنده های Ivy-bridge رو با Sandy Bridge رو مقایسه کردیم، نه با Sandy Bridge-E ، چون آخری رده ی فوق حرفه ای هست
Sandy Bridge-E از سرعت پردازش بالاتر و حافظه ی 4 کاناله برای رم برخوردارن که توی بازی تاثیری نداره، اما برای کار شما فوق العاده تفاوت ایجاد می کنه.
اقا فرشید ممنون از راهنماییتونفقط یه موردی پیش اومدامروز که برای خرید مودمی که پیشنهاد دادین(یعنیLinkSys wag 120) رفتم دو نفر از فروشنده ها بهم گفتن این مودم نسبت به سایر برندا برد و قدرت وایرلس ضعیفتری داره,و چون بیشتر استفاده از اینترنت برای لپ تاپ خواهد بود,وطبیعتا استفاده از وایرلس مودمامروز از خرید منصرف شدم تا بیام و نظر شمارو بپرسمبه نظر شما حرفشون صحت داره و تایید میکنید ضعف وایرلس LinkSys رو؟یا درست نیست؟
البته با توجه به محدودیت بودجه گزینه من 3820 هست.
حالا با توجه به این پردازنده و در نظر گرفتن بودجه حول و حوش 4 تومن،پیشنهاد شما برای قطعات زیر چیه؟
مادربرد-رم(حداقل 16 گیگ)-کارت گرافیک-کیس-پاور-خنک کننده-هارد SSD و مانیتور(ترجیحا" IPSباشه، بیشتر به خاطر کیفیت رنگ)
دوست عزیزمون جناب Supra هم اگه نظری دارن خوشحال میشم بدونم.
پیشاپیش ممنون بابت وقتی که میزارین و جواب میدین.
سلام
میخوام یه هارد 500 گیگ بخرم بزارم رو سیستمم.کدوم مدل رو بخرم و قیمت ؟
بد چطور اضافش کنم ؟ باید دوباره ویندوز عوض کنم ؟ فایل هایی که الان دارم پاک میشن ؟ خودش اتوماتیک هارد رو اضافه میکنه ؟ (یه اموزش بدید ممنون میشم)