مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با عرض سلام:
من می خوام یه دونه مانیتور lcd بخرم که بشه باهاش هم ps3 و هم 360 بازی کرد.(قیمت تا 400 تومان)
در ضمن بعضی دوستان مانیتور های سامسونگ را معرفی می کنند.اما این مانیتور ها کنتراست پایینی دارند. مثلا من یه مانیتور از مادیران دیدم که کنتراستش 2000 به 1 بود با قیمتی حدود 300 تومان اما بعضی از مانیتور های سامسونگ با قیمتی در همین حد کنتراست 700به 1 دارند. اما شما همیشه مانیتور سامسونگ را پیشنهاد می دیدنمی دونم برای چی؟؟یکی اول من را روشن کنه؟
در ضمن کارت 5200 با مانیتور های جدید سازگاری داره یا نه؟اصلا خروجی dvi داره؟؟؟؟

سلام
اولا چرا توی جای مناسب پست ندادی؟;)
ما توی همین قسمت یه جا برای خرید مانیتور LCD داریم.خواستی ادامه بدی برو اونجا.
در ضمن استاندارد ها با هم تفاوت دارند.اون 2000:1 رو اگه دیده باشی یه DFC جلوش نوشته.چیزی بیشتر از 700:1 های دیگه نیست اون مانیتور.پیشنهاد من همون samsung 940 bw هستش.انتخاب با خودته.برای اینکه با 940 هم اشنا بشی یه سر به تاپیک lcd بزن.
ئر مورد 5200 هم بله شما میتونین تصویر بگیرین.چون این مانیتورها هم ورودیه انالوگ دارن و هم دیجیتال.
موفق باشی

سلام دوستای گل بازیسنتری!
آقا من
1.500 تومن پول دارم (یک و پونصد)
یکی یه لطفی بکنه و یه سیستم با این بوجه بهم معرفی کنه که بیشترین فریم رو از بازیها بگیره (مهمترین چیز برام فریم بازیهاست!)
Monitor
DVD ROM / WRITER دارم!
فقط مادربورد باید یا Crossfire باشه چون بعدا یه گرافیک دیگه میخرم
(خواهشا به گزینه مهمی که داره میاد اهمیت بدید: Ati R600 (AMD Radeon X2800))

سلام دوستای گل بازیسنتری!
آقا من
1.500 تومن پول دارم (یک و پونصد)
یکی یه لطفی بکنه و یه سیستم با این بوجه بهم معرفی کنه که بیشترین فریم رو از بازیها بگیره (مهمترین چیز برام فریم بازیهاست!)
Monitor
DVD ROM / WRITER دارم!
فقط مادربورد باید یا Crossfire باشه چون بعدا یه گرافیک دیگه میخرم
(خواهشا به گزینه مهمی که داره میاد اهمیت بدید: Ati R600 (AMD Radeon X2800))

سلام مهبد
cpu:intel core 2 duo 6300=180
mainboard:asus p5b delux=200
ram:2x 1gig ocz ddr2 667=240
vga:amd x2800(coming soon)
hard:hitachi 320 gig sata2=100
power:green 780w real=100
case:green tuniq=80
ببین قیمت cpu احتمالا کمتر شده...زیاد مطمعن نیستم.چند وقته به بازار سر نزدم قیمتام دقیق نیستش.
این کیس بالا میشه 1.5.ماوس اینا هم خودت بگیر.اگه چیزه حرفه ای خواستی بیا اینجا:biggrin1:
موفق باشی

دستت درد نکنه،میگم مدرسه ی ما یه خورده چرت و پرت زیاد میگن نمونشم اینکه رمم DDR5 هست!! ولی یه یارویی میگه Sata3 اومده تو سرچ هم یه چیزهایی هست درسته؟؟؟
-------------------
روی این سیستم بنظرت ویستا خوب کار می کنه ؟ یا اصلا بنظرت ویستا بهتره یا اکس پی؟!؟؟
---------------------------
ببین من به کرایسیس امیدوارما!!
--------------------
موس حرفه ای دارم ! جنیوس!! 45000 ریال!! (سه تا صد تومن!)
X2800 شیشصد تومن؟!؟!؟؟؟؟
اینجوری بشه که عالیه!!

دستت درد نکنه،میگم مدرسه ی ما یه خورده چرت و پرت زیاد میگن نمونشم اینکه رمم DDR5 هست!! ولی یه یارویی میگه Sata3 اومده تو سرچ هم یه چیزهایی هست درسته؟؟؟
-------------------
روی این سیستم بنظرت ویستا خوب کار می کنه ؟ یا اصلا بنظرت ویستا بهتره یا اکس پی؟!؟؟
--------------------
موس حرفه ای دارم ! جنیوس!! 45000 ریال!! (سه تا صد تومن!)
X2800 شیشصد تومن؟!؟!؟؟؟؟
اینجوری بشه که عالیه!!

HD 2800XTX هم فرض کن 2 ماه دیگه بیاد قیمتشم 60 تومن..کدوم ادم عاقلی میخره اینو؟ وقتی قدرتش در حد یه 8800GTX اور شدست؟ از اون بدتر اینکه 8900 هم میاد با قیمت بهتر و کلا این R600 همونطور که باقی محصولاتشون نیومده ناک داوون شدن میره تو خاطرات..;)

همون چرت و پرت بهتره:)
راحت کار میکنه;) فعلا به نظرم سازگاری xp با بازیها و برنامه ها بیشتره و فعلا
مگه میگم نباش:)
نترس این سیستم مطمعن باش در حالت ماکزیموم حداقل روی 1280*1024 کرایسیس رو اجرا میکنه;)
ماوس حرفه ای دارم ! جنیوس!! 45000 ریال!! (سه تا صد تومن!)
موس خواستی از 25 تومن اینا شروع میشه تا 100 تومن:biggrin1:
ولی این ماوس های a4tech laser x6 هم هم خوبه هم قشنگه و هم ارزون:biggrin1:
X2800 شیشصد تومن؟!؟!؟؟؟؟
اینجوری بشه که عالیه!!
این حدسی بود:biggrin1:
در ضمن به حرف وحیدم توجه کن;)
ولی تا زمانی که این R600 نیاد نمیشه دقیق قضاوت کرد.

HD 2800XTX هم فرض کن 2 ماه دیگه بیاد قیمتشم 60 تومن..کدوم ادم عاقلی میخره اینو؟ وقتی قدرتش در حد یه 8800GTX اور شدست؟ از اون بدتر اینکه 8900 هم میاد با قیمت بهتر و کلا این R600 همونطور که باقی محصولاتشون نیومده ناک داوون شدن میره تو خاطرات..;)

اینم حسن ختام نه چندان شیرین واسه R600:

Radeon HD 2900 XTX: 12k | GeForce 8800GTX: 10.5k
Radeon HD 2900 XT: 10k | GeForce 8800GTS: 9k

ادم یاد این شعارهای تو ورزشگاه میوفته..تیممو تیممو تیممو تیممو این بود تیمت.:biggrin1:

خود کارتم که معادل یه تریلی هستش اندازش..مصرف پاوری و دما هم وحشتناک.. چی اره که ادم دلشو خوش کنه؟ :biggrin1:

از همه بدتر اینکه 8850GX2 هم داره میاد..:eek:

خوب من بدبخت مردم
بگید چی بخرم؟؟؟
میتونی 8800 gtx بگیری یا صبر کنی 8900 gtx بیاد ی8850GX2 بیاد:)
قیمت این E6300 2.5GHz چنده؟تو بنچ مارکهای اناند تک از 1.8 خیلی بالاتر بود!
دوست عزیز تمام 6300 ها روی 1.8 کار میکنند.
اونی که دیدی روی 2.5 بود اورکلاکش کردن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or