سلام
دوستان, میخواستیم یه سیستم Next-Generation بگیریم.
اول خدمت دوستانی که سر و کله من میخوان بریزن واسه نخریدن Wii
بگم که داداشم که عشقه گرافیک و PS3 ـه و پدرم هم کلا ضد کنسول بازی!
راستش من خیلی در جریان قیمت بازار نیستم, به خاطر همین میخواستم اگه ممکنه قیمت حدودی قطعات رو که پیشنهاد میکنین رو هم ذکر کنید!
نمی دونم منتظر بشم بقیه سری 8 ـه nVidia (برای DirectX10) بیاد و الان بی کارت گرافیک!! طی کنم و منتظر بقیه سری بشم که همراه اومدن اونها قیمتها اندکی بشکنه!, یا نه همین الان یه چیزی! بگیرم. در خصوص این کارت گرافیک یه مشورتی بدین خیلی ممنون میشم.
کلا یه سیستمی میخواستم برای کار گرافیکی نسبتا سنگین و بازی!
MotherBoard, راستش زیاد جزیئاتشو وارد نیستم. الان خودم Soltek دارم که خیلی ازش راضیم ولی دیگه فکر نکنم نمایندگیش تو ایران باشه!؟ اصلا شرکتش هنوز کار میکنه؟ به هر حال یه چیز میخوام که هم کارت صدای Onboard خوبی داشته, هم SLi رو ساپورت کنه و کارت شبکه هم اگه میشه Onboard داشته باشه و ... خصوصیات خوبه دیگه که شما میدونین. GigaByte, ASuS, ...؟
CPU, دو هسته ای AMD Athlon 3.2GH چطوره؟! 3.6 یا 3.8 اصلا هست! قیمت هاشون چه جوره؟ IntEl که نمیگین؟!
Monitor هم نمیدونم یا سامسونگ 17 یا LG 17 فلت! میگن سامسونگ بهتره!؟
یه مانیتوری باشه که حتما رزولوشون 1280x960 رو ساپورت کنه! راستی مونیتوری هست که ارزون باشه و 1600x1200 و 2048x1600 رو ساپورت کنه؟ چیزی هست که 720p رو واسه Wii ساپورت کنه؟! (یعنی وصل بشه؟!)
RAM, میخوام 2GB بشه, حالا یا 2*1GB یا 1*2GB, DDR2 خیلی در میاد؟!, مارک: نمیدونم, قدیما (3-4 سال پیش) یادمه KingSton حرف اول رو میزد!
HDD, 300 or 320 GB SATA. قیمتهاش که با 160 و 120 خیلی فرق نداره؟!
DVD ROM & DVD RAM هم نمیدونم! (بگو چی میدونی؟
) راستی بعضی هاشون هستن که روش هم USB, هم SD و ... این چیزا داره چه جوریه؟! تفاوت قیمت داره یا مارک بده؟!
Case هم یه چیزی میخوام که Power ـش بدبختم نکنه!! پاورم رو 3-4 بار تا حالا عوض کردم!! الان همه چیز نیم سوزه!! کابل برق فقط میتونه هم زمان به دوتا برق برسونه!! (زیاد به جزیئات کار نداشته باشید!
)
Speaker هم خیلی مهم نیست, فقط جنس خوب باشه و بادوام! (Genius, Microlab, …), Mouse & Keyboard هم خیلی مهم نیست (چون مخصوص بازی, داداشم داره!) فقط مثله همون اسپیکر بادوام باشه!
همین دیگه! چیزی نموند؟! نه دیگه GamePad (JoyStick خودمون!) و این چیزا نمی خوام!
قیمت کلی هم یه چیزی در حدود 1 تومن بشه! (البته منظورم تک تومنیه!

خیلی حرف زدم دیگه, راستی, اگه دوستان قیمت بازار قطعات رو هم دارن خیلی خوب میشه. خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
پیشاپیش خیلی خیلی دستتون درد نکنه. ممنون و موفق باشین.