آقا فرشید خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
GTX 590 تو ایران اومده؟چقدره قیمتش؟میتونم بجای 580 بخرمش؟
آخه نمیدونم 1.5 گیگ کافیه یا نه!
من که خیلی گیج شدم.کارت گرافیک HD5970 که 2 گیگ حافظه داره و DDR5 هم هست نمیدونم چرا از مد افتاده و بجاش GTX 580 که 1.5 گیگه(DDR5) همش میگن بهتره و قدرتش بیشتره.میشه منو راهنمایی کنید؟
کارت 590 اگر باشه بالای 1 تومن هست و بجز موارد خاص لزومی به دادن این پول برای خریدش نیست، حافظه ی کارت هم معیار انتخاب کارت نیست،
در حال حاضر در بیشتر بازیها حتی در بالاترین رزولوشن ها هم بیشتر از 1 تا 1.5 گیگ از حافظه ی کارت استفاده نمیشه، بنابراین نگرانی شما بی مورد هست.
ای جونم :d
مرسی که اطلاع رسانی کردی .
اما عزیزم من برای کافی نت دوستم 2 سال پیش سیستم خریدم هر سیستم 350 درومد تازه با مانیتور .
گرافیکشم آنبورد بود .
تا همین الان که من میرم کافی نتش سیستماش خیلی عالی دارن کار می کنن .
والا پولشم اصلا دور نریخته .
بذار امشب یه کانفیگ واست بیارم تا 2 3 تا سوالی که واسم پیش اومده بر طرف بشه.
ببین،من اهواز زندگی می کنم ، صد در صد قیمتای تهران از اینجا کمتره .
در هر صورت مرسی که جواب دادی .
اگر اولش کاربرد سیستم رو توضیح می دادی بهتر می تونستم کمک کنم، اما متاسفانه شما جوری گفتی که فکر کردم سیستم خانگی هست که کمتر از این معنی نداره
اما برای کافی نت حتی میشه با Thin Client هم کار ها رو راه انداخت اما دلیلی نداره که کمترین سیستم موجود رو حتی بدون احتساب راندمان به قیمت بخری، دوستان ممکنه کمترین و پایینترین قطعات رو برای خرید مناسب بدونن اما من همون سیستم قبلی رو با کم کردن رم به 2 گیگ و کم کردن هارد به 250 گیگ هم پیشنهاد بدم نهایتش 50 تومن از قیمت کل کم میشه.
تایید میشه، سرانجام یه نظر کارشناسی از یک کاربر مجرب در بخش سخت افزار.عزيز قدرت يه كارت گرافيك كه فقط به مقدار حافظش بستگى نداره عوامل خيلى زيادى تو قدرت كارت گرافيك تاثير دارند كه مقدار حافظه يكى از اونهاست 5970 هم بهت اطمينان ميدم تو هيچ بازى از همه ى حافظش استفاده نميكنه در ضمن 580 تو dx11 بهتره از physx پشتيبانى ميكنه تك هسته ايه و پايدارى بيشترى داره پس خريدش منطقى تره.