مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بجز zotac چی پیشنهاد میکنین؟من کارت گرافیک قبلیم برند zotac بود.یعنی مفت نمی ارزید.
برند evga چطوره؟
پاور قدرتش کم نیست؟(خیلی کمه)یه 1000 gold بندازم بهتره(آخه پاورا به مرور زمان قدرتشون کم میشه)
این CPU که گفتید 3.4 hz هست یا پایین تر؟آخه من یه cpu بالای 3.4 hz میخوام:-"
این GTX 580 چند گیگه؟
یعنی چی مفت نمی ارزید؟! این نظر کارشناسیه؟
برند ZOTAC از بهترین شرکای NVIDIA هست با گارانتی معتبر.

پاور هم می تونی 785 وات برداری، بیشتر از این هیچ وقت واسه این سیستم بکار نمیاد، اتفاقا ما با احتساب کم شدن کارایی همیشه پیشنهاد می دیم، وگرنه واسه سیستم شما 600 وات هم کفایت می کنه.

به فرکانس CPU هم کار نداشته باش، مدت زیادیه که دیگه فرکانس پردازنده معنی خاصی نمیده و کارایی رو باید با مدل بشناسی که مدلی که پیشنهاد کردم سریعترین پردازنده ی حال حاضر دنیاست، به همین راحتی.

فرکانس این پردازنده 3.4 گیگاهرتز هست و 580 هم 1.5 گیگ حافظه داره، بعضی مدلهای جدید هم که هنوز نیومده 3 گیگ هستند.

آخرین ویرایش:
سلام
اقا فرشيد يه سيستم ميخواستم با ١٢٠٠ فقط كيس بدون هارد و دي وي دي رام.بعد اينكه كيس الانم tolip گرين هست اگه خوبه از همين استفاده كنم اگه نه يه كيس هم پيشنهاد بديد.
يه سيستم هم با شرايط بالا با بودجه ١٥٠٠ لطفا بگيد.
فقط اقا فرشيد من خودم ترجيح ميدم كه مادر بورد و سي پي يو رو خيليبا قدرت ببندم كه تا ٤ ٥ سال اينده نيازي به تغيرش نباشه حدالمقدور و گرافيك رو ٥٦٠ ببندم و رو موارد ذكر شده بيشتر قدرت بزارم.
راستي ممنون ميشم قيمت هر قطعه رو هم ذكر كنيد.

با تشكر

درخواست سیستم

با سلام
من سیستمی با قیمت 900 تومان با کیس و کیبورد و مانیتور و اسپیکر(با متعلقات کامل،اگه چیزی رو جا انداختم به بزرگواری خودتون ببخشید) با پشتیبانی از USB 3 می خواستم ،اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.حداکثر تا 1 تومن هم قبوله.ولی یک ریال بیشتر از 1 تومن نشه.

سلام
اقا فرشيد يه سيستم ميخواستم با ١٢٠٠ فقط كيس بدون هارد و دي وي دي رام.بعد اينكه كيس الانم tolip گرين هست اگه خوبه از همين استفاده كنم اگه نه يه كيس هم پيشنهاد بديد.
يه سيستم هم با شرايط بالا با بودجه ١٥٠٠ لطفا بگيد.
فقط اقا فرشيد من خودم ترجيح ميدم كه مادر بورد و سي پي يو رو خيليبا قدرت ببندم كه تا ٤ ٥ سال اينده نيازي به تغيرش نباشه حدالمقدور و گرافيك رو ٥٦٠ ببندم و رو موارد ذكر شده بيشتر قدرت بزارم.
راستي ممنون ميشم قيمت هر قطعه رو هم ذكر كنيد.

با تشكر

خب اون کیس رو که میشه استفاده کرد ولی من توصیه می کنم عوض کنی.

CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D
VGA:GTX 560 1GB DDR5
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
این برای 1200 تومن بود، اینم برای 1530تومن:

CPU:INTEL Core I7 2600K
VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5
قیمت ریز رو خودت محاسبه کن.

با سلام
من سیستمی با قیمت 900 تومان با کیس و کیبورد و مانیتور و اسپیکر(با متعلقات کامل،اگه چیزی رو جا انداختم به بزرگواری خودتون ببخشید) با پشتیبانی از USB 3 می خواستم ،اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.حداکثر تا 1 تومن هم قبوله.ولی یک ریال بیشتر از 1 تومن نشه.

این سیستم با 1 تومن:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M PRO
VGA:GTS 450 DDR5 1GB
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485W
CASE:MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 2065
Key+MOUSE:FRASSOO
Speaker:CREATIVE A200

عمو سوالی اومد :d
سلام
یک سیستم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی معمولی می خوام .
تاکید می کنم خیلی معمولی باشه :d
قراره فقط باهاش Freecell بازی کنه طرف !

عمو سوالی اومد :d
سلام
یک سیستم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی معمولی می خوام .
تاکید می کنم خیلی معمولی باشه :d
قراره فقط باهاش Freecell بازی کنه طرف !
این یه سیستم خیلی معمولی:

CPU:ATHLON II X4 635
M/B:GIGABYTE 770T-UD3
VGA:9500 DDR2 512
CASE:GREEN MAGNUM
POWER:GREEN 380w

خب اون کیس رو که میشه استفاده کرد ولی من توصیه می کنم عوض کنی.

CPU:INTEL Core I7 2500K
VGA:GTX 560 1GB DDR5
این برای 1200 تومن بود، اینم برای 1530تومن:

VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5
قیمت ریز رو خودت محاسبه کن.

ممنون فرشيد جان
فقط براي اگه بخام ٢ تا ٥٦٠ بنرازم با يه پاوري كه خودت صلاح ميدوني چقدر ميشه؟؟
كولينگ هم اگه لازمه ممنون ميشم بگي!
راستي مادربورد هاي سري g1 گيگابايت چه طوره؟؟ الان قيمت حدودي اسسين يا اسنيپر؟
راستي P8P67D-Deluxe باP8P67D فرق داره؟؟ ممنون ميشم بگي!*

آخرین ویرایش:
ممنون فرشيد جان
فقط براي اگه بخام ٢ تا ٥٦٠ بنرازم با يه پاوري كه خودت صلاح ميدوني چقدر ميشه؟؟
كولينگ هم اگه لازمه ممنون ميشم بگي!
راستي مادربورد هاي سري g1 گيگابايت چه طوره؟؟ الان قيمت حدودي اسسين يا اسنيپر؟
راستي P8P67D-Deluxe باP8P67D فرق داره؟؟ ممنون ميشم بگي!*
اگه بخوای 2 تا 560 بندازی( البته با این بودجه ها نمیشه، شاید واسه بعد ها میگی) باید دست کم یه 785 وات برداری برای اطمینان

کولینگ هم اگر بتونی اورکلاک کنی می تونی CORSAIR H70 رو برداری که حدود 120 تومن هست و مایع هست، کولینگ معمولی هم ZEROTHERM FZ-120 حدود 65 تومن هست.
مادربردای G1 و Sniper و اینا هم چون سری X58 هستن دیگه بکار نمیان ،چون دارن منقضی میشن و خرید یه پلاتفرم آخر خطی هم منطقی نیست

مادربردای P8P67 Deluxe و معمولی هم خیلی تفاوتا دارن، تعداد اسلاتها، پورتهای LAN، فازهای پردازنده و امکانات جانبی دیگه، ولی به کار هر کسی نمیاد.

• Like
Reactions: dani8gb
این یه سیستم خیلی معمولی:

CPU:ATHLON II X4 635
M/B:GIGABYTE 770T-UD3
VGA:9500 DDR2 512
CASE:GREEN MAGNUM
POWER:GREEN 380w

مرسی
اما هم اینکه قیمت رو نذاشتین
و هم اینکه این سیستم که یک مقدار خیلی اقلامش بالاست .
مثلا گرافیک آنبرد خوب بازم جواب
هاردم 160 یا 250 باز خیلی زیاده
رمشم که زیاده :d

کلا یه سیستمه درویشی ! پیشنهاد کنید .
قیمت فراموش نشه .
مرسی فرشید جون

سلام.
دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم برای کارهای گرافیکی و کار بر روی ویدیو. الان با سیستم الانم پیر میشم تا بخوام یه کاری بکنم. بودجه هم تا 1.200 هست.
سیستم الانم:
vga:460 gtx 1 gig
cpu: core 2 due 2.2 gh
ram:2*1 gig

که این vga رو فقط جدید گرفتم برای اینکه قبلیه سوخت و بقیه سیستم برای 3-4 سال پیش هست

مرسی
اما هم اینکه قیمت رو نذاشتین
و هم اینکه این سیستم که یک مقدار خیلی اقلامش بالاست .
مثلا گرافیک آنبرد خوب بازم جواب
هاردم 160 یا 250 باز خیلی زیاده
رمشم که زیاده :d

کلا یه سیستمه درویشی ! پیشنهاد کنید .
قیمت فراموش نشه .
مرسی فرشید جون

قیمتش 485 تومن میشه در کل و از نظر من پایینترین سیستمیه که میشه خرید، پایینتر از از این دور ریختن پول هست، می خوای اینکارو بکنی دیگه اختیارش با خودته، دیگه من بلد نیستم.

سلام.
دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم برای کارهای گرافیکی و کار بر روی ویدیو. الان با سیستم الانم پیر میشم تا بخوام یه کاری بکنم. بودجه هم تا 1.200 هست.
سیستم الانم:
vga:460 gtx 1 gig
cpu: core 2 due 2.2 gh
ram:2*1 gig

که این vga رو فقط جدید گرفتم برای اینکه قبلیه سوخت و بقیه سیستم برای 3-4 سال پیش هست

اگه بدون گرافیک می خوای این بهترین سیستمیه که فعلا می تونی بخری و حدود 1090 تومن میشه:

M/B:ASUS P8P67D-PRO
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA

خوبه، سلام می رسونه! آخه برای چه کاری چطوره؟ خیلی قدیمی و برای خرید بدون ارزش هست. قیمتش هم نمی دونم از کجا اومده.

یعنی چی مفت نمی ارزید؟! این نظر کارشناسیه؟
برند ZOTAC از بهترین شرکای NVIDIA هست با گارانتی معتبر.

پاور هم می تونی 785 وات برداری، بیشتر از این هیچ وقت واسه این سیستم بکار نمیاد، اتفاقا ما با احتساب کم شدن کارایی همیشه پیشنهاد می دیم، وگرنه واسه سیستم شما 600 وات هم کفایت می کنه.

به فرکانس CPU هم کار نداشته باش، مدت زیادیه که دیگه فرکانس پردازنده معنی خاصی نمیده و کارایی رو باید با مدل بشناسی که مدلی که پیشنهاد کردم سریعترین پردازنده ی حال حاضر دنیاست، به همین راحتی.

فرکانس این پردازنده 3.4 گیگاهرتز هست و 580 هم 1.5 گیگ حافظه داره، بعضی مدلهای جدید هم که هنوز نیومده 3 گیگ هستند.

آقا فرشید خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
GTX 590 تو ایران اومده؟چقدره قیمتش؟میتونم بجای 580 بخرمش؟
آخه نمیدونم 1.5 گیگ کافیه یا نه!
من که خیلی گیج شدم.کارت گرافیک HD5970 که 2 گیگ حافظه داره و DDR5 هم هست نمیدونم چرا از مد افتاده و بجاش GTX 580 که 1.5 گیگه(DDR5) همش میگن بهتره و قدرتش بیشتره.میشه منو راهنمایی کنید؟

قیمتش 485 تومن میشه در کل و از نظر من پایینترین سیستمیه که میشه خرید، پایینتر از از این دور ریختن پول هست، می خوای اینکارو بکنی دیگه اختیارش با خودته، دیگه من بلد نیستم.

ای جونم :d
مرسی که اطلاع رسانی کردی .
اما عزیزم من برای کافی نت دوستم 2 سال پیش سیستم خریدم هر سیستم 350 درومد تازه با مانیتور .
گرافیکشم آنبورد بود .
تا همین الان که من میرم کافی نتش سیستماش خیلی عالی دارن کار می کنن .
والا پولشم اصلا دور نریخته .
بذار امشب یه کانفیگ واست بیارم تا 2 3 تا سوالی که واسم پیش اومده بر طرف بشه.
ببین،من اهواز زندگی می کنم ، صد در صد قیمتای تهران از اینجا کمتره .
در هر صورت مرسی که جواب دادی .

آخرین ویرایش:
آقا فرشید خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
GTX 590 تو ایران اومده؟چقدره قیمتش؟میتونم بجای 580 بخرمش؟
آخه نمیدونم 1.5 گیگ کافیه یا نه!
من که خیلی گیج شدم.کارت گرافیک HD5970 که 2 گیگ حافظه داره و DDR5 هم هست نمیدونم چرا از مد افتاده و بجاش GTX 580 که 1.5 گیگه(DDR5) همش میگن بهتره و قدرتش بیشتره.میشه منو راهنمایی کنید؟

عزيز قدرت يه كارت گرافيك كه فقط به مقدار حافظش بستگى نداره عوامل خيلى زيادى تو قدرت كارت گرافيك تاثير دارند كه مقدار حافظه يكى از اونهاست 5970 هم بهت اطمينان ميدم تو هيچ بازى از همه ى حافظش استفاده نميكنه در ضمن 580 تو dx11 بهتره از physx پشتيبانى ميكنه تك هسته ايه و پايدارى بيشترى داره پس خريدش منطقى تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or