مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان :)
ممنون میشم برای خرید یه سیستم کمکم کنید.
بجز اینهایی که اسم میبرم بقیه چیزهای دیگه رو دارم پس قطعات خوبی بهم معرفی کنید تا سقف 500 تومن!
1. رم؟
2. سی پی یو ؟
3. مادربورد؟
4. پاور؟

سلام دوستان :)
ممنون میشم برای خرید یه سیستم کمکم کنید.
بجز اینهایی که اسم میبرم بقیه چیزهای دیگه رو دارم پس قطعات خوبی بهم معرفی کنید تا سقف 500 تومن!
1. رم؟
2. سی پی یو ؟
3. مادربورد؟
4. پاور؟
به به! ، آقا مسعود COD باز و همیشه شاکی!

من اینا رو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core i5 760
RAM:2*2GB DDR3 Corsair 1600
M/B:ASUS P7P55D-LX
POWER:GREEN 535W

اینا حدود 550 تومن میشن، البته این وسط CPU گرون شده که جایگزینی نداره و باید تلاش کنی حتما همین مدلها رو بخری.

به به! ، آقا مسعود COD باز و همیشه شاکی!

من اینا رو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core i5 760
RAM:2*2GB DDR3 Corsair 1600
M/B:ASUS P7P55D-LX
POWER:GREEN 535W

اینا حدود 550 تومن میشن، البته این وسط CPU گرون شده که جایگزینی نداره و باید تلاش کنی حتما همین مدلها رو بخری.
مخلصیم استاد! :d
هروقت دیدی قطعات یهو بی دلیل گرون شدن بدون که من تصمیم به خرید گرفتم! :d
این قطعات رو یکی از بچه ها پیشنهاد داد با پیشنهاد خودت یه مقایسه بکن بهترین رو بهم معرفی کن قربون دستت ما سواد اینهارو نداریم! :d
مادر بورد: GIGA ga-p55-ud3l
سی پی یو: core i7 920
رم: ddr3 apacer 1333 4gb
پاور: green اما مدلشو نگفت!

مخلصیم استاد! :d
هروقت دیدی قطعات یهو بی دلیل گرون شدن بدون که من تصمیم به خرید گرفتم! :d
این قطعات رو یکی از بچه ها پیشنهاد داد با پیشنهاد خودت یه مقایسه بکن بهترین رو بهم معرفی کن قربون دستت ما سواد اینهارو نداریم! :d
مادر بورد: GIGA ga-p55-ud3l
سی پی یو: core i7 920
رم: ddr3 apacer 1333 4gb
پاور: green اما مدلشو نگفت!
به دوستت بگو نامردی اگه اون CPU رو روی اون مادربرد سوار نکنی!
اینا اصلا ربطی به هم ندارن، اون CPU سوکت 1366 هست و مادربرد سوکت 1156 ، مادربردای 1366 هم خیلی گرونترن-حداقل 150 تومن بالاتر- و به بودجه ی شما نمی خورن، بهترین انتخابا همونا بود که گفتم.

به دوستت بگو نامردی اگه اون CPU رو روی اون مادربرد سوار نکنی!
اینا اصلا ربطی به هم ندارن، اون CPU سوکت 1366 هست و مادربرد سوکت 1156 ، مادربردای 1366 هم خیلی گرونترن-حداقل 150 تومن بالاتر- و به بودجه ی شما نمی خورن، بهترین انتخابا همونا بود که گفتم.
دقیقا حق با شماست!
این سی پی یو مدلش همونی هست که سیستم خودت داره؟ چند گیگا هرتز هست؟ 4 ؟!!! یا 2.8 ؟

دقیقا حق با شماست!
این سی پی یو مدلش همونی هست که سیستم خودت داره؟ چند گیگا هرتز هست؟ 4 ؟!!! یا 2.8 ؟
آره،منم 760 دارم، فرکانس خودش که 2.8 هست، اما تا 4 گیگاهرتز بالا بردمش،یعنی اورکلاک شده. اینطوری خیلی جاها سرعتش از Core i7 970 هم بهتره! مخصوصا توی بازی.

شما فقط بگو چقدر بودجه داری، ما بهترین گزینه ها رو حاضر و آماده به شما معرفی می کنیم، این تاپیک واسه همین کاره، اون سایتا که نمی تونن مشاوره بدن!

450 احتمالا شاید 500 ولی در دو حالت 450 و 500 چی میشه گرفت

آخرین ویرایش:
فرشید جان بگذریم از اینکه باید بعدا یادم بدی چجوری اینکارو کردی! :d این لیست قیمت رو بهم دادن:
سی پی یو: 312
رم: 88
مادربرد: 215
پاور: 70
که با تخفیف شده 620 تومن! البته قسطی بهم میده!
راستی من یدونه رم 4 گیگ بردارم بهتر نیست؟ بجای 2 تا 2 گیگ؟ چون شاید بعدا یکی دیگه خریدم بشه 8 گیگ رم؟!

سلام
قیمت ها از همین الان زده بالا ؟
چون من رفتم یه چند قطعه قیمت گرفتم یه 10 تمنی بیشتر بود !

در ضمن یکی LCD Samsung P2070 رو بهم 260 قیمت داد ! @-)

فرشید جان بگذریم از اینکه باید بعدا یادم بدی چجوری اینکارو کردی! :d این لیست قیمت رو بهم دادن:
سی پی یو: 312
رم: 88
مادربرد: 215
پاور: 70
که با تخفیف شده 620 تومن! البته قسطی بهم میده!
راستی من یدونه رم 4 گیگ بردارم بهتر نیست؟ بجای 2 تا 2 گیگ؟ چون شاید بعدا یکی دیگه خریدم بشه 8 گیگ رم؟!

اینا قیمت نقدیه:
CPU:280T
RAM:71T
M/B:168T
POWER:65T
که میشه 584 تومن
2 تا رم 2 گیگ هم سرعتش خیلی بیشتر هست، تازه اینا پک هستن، دونه ای نیستن،

سلام
قیمت ها از همین الان زده بالا ؟
چون من رفتم یه چند قطعه قیمت گرفتم یه 10 تمنی بیشتر بود !

در ضمن یکی LCD Samsung P2070 رو بهم 260 قیمت داد ! @-)

بله قیمتها یه مقدار بالا رفته،البته شاید موقتی باشه، شایدم تا آخر سال بالاتر بره.

مشاوره

سلام دوستان یه سیستم 800 الی 850 تومانی می خوام پیشنهاد بدید البته به جز مانیتور و کارت گرافیک و کیس چون قراره 480 GTX یکی از بچه های سایت رو بخرم و کیسم هم Green X3 هست.

یه سوال دیگه داشتم چرا توی سایت رایان صبا CPU I5 760 از CPU I7 930 گرونتر هست؟

خیلی ممنون

:rose:
___

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or