مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
سیستمی دارم با این قطعات:
AMD Phenom II X4 965
Power 635B-US Green
RAM 2*2GB Corsair DDR3 1333
MB Gigabyte MA770T-UD3
VGA MSI nVidia 7300GS
Monitor 17inch CRT
در اجرای بازی هایی مثل Black Ops حنی در پایین ترین رزولیشن و سطح details دچار افت فریم شدیدی میشم که انجام بازی رو غیرممکن میکنه.
قطعا مشکل از ضعیف بودن کارت گرافیک هست.
میخواستم بدونم با حداقل هزینه (20-30-40 تومان) میشه کاری کرد که این مشکل رفع بشه؟
چه مدل هایی پیشنهاد میشن؟(ترجیحا nVidia)
مرسی.

مشخصه دیگه خودت جواب خودتو دادی ، اون کارت گرافیک یه 5 6 سالی میشه که به تاریخ پیوسته ، با 100 تومن هم شما کار خاصی نمیتونی بکنی (یعنی اشتباهه) پیشنهاد من اینه که جمع کنی در حد 140 145 تومن یه zotac gts250 در نظر بگیری.

مشخصه دیگه خودت جواب خودتو دادی ، اون کارت گرافیک یه 5 6 سالی میشه که به تاریخ پیوسته ، با 100 تومن هم شما کار خاصی نمیتونی بکنی (یعنی اشتباهه) پیشنهاد من اینه که جمع کنی در حد 140 145 تومن یه zotac gts250 در نظر بگیری.
من نظرم این بود که هروقت پول اومد دستم مانیتور و گرافیک رو با هم بخرم.(تقریبا 400تومن)
Samsung P2250
nVidia 450GTS
ولی فعلا خبری از پول نیست.
پس نمیشه کاریش کرد؟

دستت طلا اقا فرشید بعد در مورد اوون رم که گفتی به نظرت میتونم اینم بندازم
corsair triple channel 6gb 1866 dominator+fan
می تونی بندازی ، ولی سرعت بیشترش فقط بدرد اورکلاک می خوره.

سلام.
سیستمی دارم با این قطعات:
AMD Phenom II X4 965
Power 635B-US Green
MB Gigabyte MA770T-UD3
VGA MSI nVidia 7300GS
Monitor 17inch CRT
در اجرای بازی هایی مثل Black Ops حنی در پایین ترین رزولیشن و سطح details دچار افت فریم شدیدی میشم که انجام بازی رو غیرممکن میکنه.
قطعا مشکل از ضعیف بودن کارت گرافیک هست.
میخواستم بدونم با حداقل هزینه (20-30-40 تومان) میشه کاری کرد که این مشکل رفع بشه؟
چه مدل هایی پیشنهاد میشن؟(ترجیحا nVidia)
مرسی.

نه عزیز، کارت فعلی شما که در دسته ی فسیل ها رده بندی میشه! ، کارت زیر 100 تومن هم بدرد بازی نمی خوره،

کارت GT 240/ Geforce پیشنهاد میشه که حدود 120 تومن هست.

ضمن تشکر برای پاسخ به سوالات قبلی.
میخواستم بدونم تکنولوژی (نرم افزار) EasySaver که بر روی مادربردهای گیگابایت هست کاربردش چی هست و به چه دردی میخوره؟
نحوه استفاده ازش چجوری هست؟
easysaver.jpg

ضمن تشکر برای پاسخ به سوالات قبلی.
میخواستم بدونم تکنولوژی (نرم افزار) EasySaver که بر روی مادربردهای گیگابایت هست کاربردش چی هست و به چه دردی میخوره؟
نحوه استفاده ازش چجوری هست؟
easysaver.jpg
از اسمش مشخصه که، برای بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف برق هست،چیز جدیدی نیست.
سازندگان دیگه ی مادربرد مثل ASUS هم امکاناتی شبیه به این برای کم کردن مصرف انرژی در محصولاتشون تعبیه کردن.

سلام به دوستان
اقا فرشيد من شنيدم كه اين مشكل چيپ ست هاي p67 وh67 خيلي هم بد نيست يعني تا زماني كه از 2 تا از ساتاها استفاده بشه مشكلي پيش نمياد اگر هم نياز به ساتاي بيشتر بود ميشه همون دوتارو گسترش داد اين درسته؟:-/
اگه درسته ما ميتونيم ديگه منتظر mb جديد نشيم و سيستممونو جمع كنيم

آخرین ویرایش:
با سلام به همه دوستان !
من یک فن یا خنک کننده برای سی پی یو مدل amd phenon ll x4 955 میخواستم با قیمت ! با تشکر از شما چون صدای فن این مدل سی پی یو زیاده !با تشکر از دوستان !

با سلام به همه دوستان !
من یک فن یا خنک کننده برای سی پی یو مدل amd phenon ll x4 955 میخواستم با قیمت ! با تشکر از شما چون صدای فن این مدل سی پی یو زیاده !با تشکر از دوستان !

سلام
میتونی یه TOWER 120 EXTREME بگیری که قابلیت تنظیم دستی سرعت فن هم داره
بزاریش روی Silent دیگه صدایی نمیشنوی;)
قیمت هم 48

باشه بعد اقا فرشید برا gtx 570 از چه برندی بگیرم بهتره قیمتشم بهم میگی ممنون
بعد دیگه لازم نیست اوون رمی رو که پیشنهاد دادم رو بگیرم همینی که پیشنهاد دادی خووبه ؟
راستی قیمت gtx 570 اور کلاک چنده

نه عزیز، کارت فعلی شما که در دسته ی فسیل ها رده بندی میشه! ، کارت زیر 100 تومن هم بدرد بازی نمی خوره،

کارت GT 240/ Geforce پیشنهاد میشه که حدود 120 تومن هست.

اگه بخوام این دوتا رو با هم بگیرم چطوره؟
450 GTS
Monitor Samsung P2250 or LG 2261
از نظر پاور که قطعا مشکلی نخواهم داشت.
فقط میخواستم بدونم این کارت میتونه رزولیشن این مانیتور رو در حالت عادی و گیم و فیلم و ... ساپورت کنه؟
1920*1080
بازی ها بدون افت فریم اجرا میشن؟

اینم لیست بقیه قطعاتم جهت یادآوری:
AMD Phenom II X4 965
Power 635B-US Green
MB Gigabyte MA770T-UD3
HDD Seagate 500GB SATA

سلام به دوستان
اقا فرشيد من شنيدم كه اين مشكل چيپ ست هاي p67 وh67 خيلي هم بد نيست يعني تا زماني كه از 2 تا از ساتاها استفاده بشه مشكلي پيش نمياد اگر هم نياز به ساتاي بيشتر بود ميشه همون دوتارو گسترش داد اين درسته؟:-/
اگه درسته ما ميتونيم ديگه منتظر mb جديد نشيم و سيستممونو جمع كنيم

بله، روز 1 فوریه توی تاپیکی که یکی از دوستان با عنوان همین مطلب زده بود مفصل راجع به این قضیه بحث شد
شما فقط می تونی از پورتهای 0 و 1 که پورتای SATA III 6Gbps هستن و به رنگ سفیدن استفاده کنی و برای بالاتر از 2 هار دیگه نمیششه کاری کرد،گسترش هم نمی دونم معنیش چیه! پورت USB که نیست زیادش کنیم.
تازه مشکل پورتای دیگه فقط در 5 درصد از بردها و اونم بعد از ماهها یا سالها ممکنه خودش رو نشون بده،
اگر این قضیه برای شما مشکلی نیست خب با اختیار خودت می تونی همین قطعات رو بگیری.

باشه بعد اقا فرشید برا gtx 570 از چه برندی بگیرم بهتره قیمتشم بهم میگی ممنون
بعد دیگه لازم نیست اوون رمی رو که پیشنهاد دادم رو بگیرم همینی که پیشنهاد دادی خووبه ؟
راستی قیمت gtx 570 اور کلاک چنده
کارتای GTX 570 سری معمولی فقط داره میرسه و قیمتش هم هنوز دقیق مشخص نیست.برند ASUS فعلا هست، تمام برندایی که مدل مرجع NVIDIA هستن خوبن و مشکلی ندارن.

اگه بخوام این دوتا رو با هم بگیرم چطوره؟
450 GTS
Monitor Samsung P2250 or LG 2261
از نظر پاور که قطعا مشکلی نخواهم داشت.
فقط میخواستم بدونم این کارت میتونه رزولیشن این مانیتور رو در حالت عادی و گیم و فیلم و ... ساپورت کنه؟
1920*1080
بازی ها بدون افت فریم اجرا میشن؟

اینم لیست بقیه قطعاتم جهت یادآوری:
AMD Phenom II X4 965
Power 635B-US Green
MB Gigabyte MA770T-UD3
HDD Seagate 500GB SATA

بقیه قطعاتت که خوب بودن ، کارتت خیلی تابلو هس
برای رزولوشن HD و مانیتور 22 هم بهتره یه کارت GTX 460 بگیری تا مطمئن باشی توی اون رزولوشن بیشتر بازیها رو با فریم مناسب می تونه اجرا کنه،اما برای اطمینان 100 درصدی باید یه کارت 470 به بالا بخری.

• Like
Reactions: spiderman2007
سلام
میتونی یه TOWER 120 EXTREME بگیری که قابلیت تنظیم دستی سرعت فن هم داره
بزاریش روی Silent دیگه صدایی نمیشنوی;)
قیمت هم 48

مرسی !اما دوست عزیز این روی مدل سی پی پی یو که گفتم میخوره ؟؟؟ میشه فقط فن رو عوض کرد و به هدسینگ فعلی دست نزنم و یه فن بی صدا جایگزین کنم ؟؟؟مادربرد هم 88ag ud3h هست !

مرسی !اما دوست عزیز این روی مدل سی پی پی یو که گفتم میخوره ؟؟؟ میشه فقط فن رو عوض کرد و به هدسینگ فعلی دست نزنم و یه فن بی صدا جایگزین کنم ؟؟؟مادربرد هم 88ag ud3h هست !

این فن به تمام cpu ها میخوره

نه شما هر فن دیگه ای که بخوای روی اون هتسینگ بزاری ممکنه مچ نشه باهاش و باعث لرزش بشه
و صداش دوبرابر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or