سلام. شما می توانید از Pioneer SE-M390 یا AKG K44 استفاده کنید.دوستان یه هدست تا 70 یا 80 تومن معرفی میکنید برای گیم میخوام
سلام.عجب چیزیه این هدفون سونی MDR EX1000لامصب بیتز و اینا باید برن بوق بزنن(واقعا)
بیتز دیگه یه مارک بی ارزش(تر از قبل)شده...چون با مانستر کات کرد...
سلام دوستان.میخوام یه هدفون یا هندزفری بخرم.یا تو گوشی یا بیرون گوش.مهم نیست.بین beats و sennheiser گیر کردم...بودم 800 هست.
یه چیزی میخوام که فیلم و بازی و موسیقی باهاش عالی باشه.قابل حمل بودنش مهم نیست.فقط باس عالی میخوام با کیفیت بی نظیر.مخصوصا برای موسیفی.برای گوشی iphone 4s میخوام.
لطفا یه مدل عالی معرفی کنید از توگوشی و بیرون گوش.
مرسی.
پ.ن:یه سوال.ایا هدفون های بیرون گوش ای beats به ایفون میخوره؟
ممنون
ممنون دوست گلم.
کدوم برند سنهایزر رو پیشنهاد میدید؟
در مورد فروشگاه کنج چطور؟اونا هم اوریج ندارن؟!میگن که با رجیستری میدیم؟!
قیمتاشونم 700-800 هست اخه!
ضمنا یه سوال.در مورد مارک "دنون" اطلاعی دارید؟خوبه؟کجا میفروشن؟
ممنون دوست گلم.
کدوم برند سنهایزر رو پیشنهاد میدید؟
در مورد فروشگاه کنج چطور؟اونا هم اوریج ندارن؟!میگن که با رجیستری میدیم؟!
قیمتاشونم 700-800 هست اخه!
ضمنا یه سوال.در مورد مارک "دنون" اطلاعی دارید؟خوبه؟کجا میفروشن؟
Denon کاراش عالیه ولی تو ایران مدل های زیادی گیر نمیاد .
Beats هم میشه تو ایران خرید ولی تخصص زیادی میخواد تا فرق اصل و های کپی رو بفهمی . ( من خودم تو بازار موبایل یه دوست دارم میفروشه )
ولی اگه یه هدفون OverEar ه خوب میخوای من بهت Audio-Technica M50 رو پینهاد میکنم از مدل Pro ه Beats هم بهتره قیمتش هم 300 تا 350 باید باشه
دوست من ....من اعتقاد درست و حسابی به چیزی ندارم که بهش قسم بخورم...ولی اینرو بهت میگم چه باور کنی چه نکنی ....بیتز اصل تو ایران نیست...دوستان.حسابی گیر افتادم...
به نظرتون برای ایفون و یه لپ تاپ با کارت صوتیه کریتیو 170 تومنی و مصرف صرفا اهنگ و اهنگ و اهنگ اونم پاپ,هندزفری توی گوشی بخرم یا هدفون بیرون گوش؟!
بودجه هم ماکزیموم 1 میلیون.
فقط یه مدل از هر کدوم معرفی کنید که تقلبیش کم باشه و توی ایران هم باشه.یه دنیا ممنون
پ.ن:ادرس فروشگاهی که گفتید اورجینال داره بیتس رو بهم پی ام کنید اگه میشه.