مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

چند روزیه در مورد beats by dre ها فکر می کنم که واقعا ارزش پول رو دارن یا نه ! من می خوام یه آیفون وصل کنم و بیشتر سبک راک گوش می دم با این تفاسیر :
1.بهترین مدل On ear کدوم مدله ؟
2.تفاوت solo و solo hd در چیه ؟
3.آیا واقعا ارزش دارن و صدا رو به بهترین وجه پخش می کنن ؟
ممنون

دوستان کسی‌ نمیدونه هدست‌های turtlebeach یا astro از کجا می‌شه تهیه کرد؟
سلام.
شما چرا برای برند های آماتور بی کیفیت و گران قیمت هزینه می کنید؟ شما بودجه مورد نظرتان را اعلام بفرمایید تا مدل منایب شما معرفی کنیم.
موفق باشید.
چند روزیه در مورد beats by dre ها فکر می کنم که واقعا ارزش پول رو دارن یا نه ! من می خوام یه آیفون وصل کنم و بیشتر سبک راک گوش می دم با این تفاسیر :
1.بهترین مدل On ear کدوم مدله ؟
2.تفاوت solo و solo hd در چیه ؟
3.آیا واقعا ارزش دارن و صدا رو به بهترین وجه پخش می کنن ؟
ممنون
سلام.
1. Sennheiser PX200-II و AKG Q460 بهترینها هستند. مدل سنهایزر صدای سردی دارد و برای سلیقه من مناسب است اما برای شما به نظر من AKG Q460 مناسب تر خواهد بود چون بیشتر افرادی که راک گوش می دهند صدای گرم دوست دارند. البته به دلیل حساسیت بیشتر مدل AKG حجم صدای خروجی آن بیشتر از مدل سنهایزر است از طرفی دیگر مدل سنهایزر بسیار راحت تر است. شما هر دو مدل را تست کنید.
2. خود Monster تفاوت خاصی ذکر نکرده.
3.اصلا" ارزش ندارند و صدا را به بدترین وجه پخش می کنند. بیتس فقط یک برند تجاری است و محصولاتش اصلا" حرفه ای و حتی نیمه حرفه ای هم نیستند و این برند به دلیل تبلیغات گسترده خود مدل های آماتور خود را به قیمت مدل های حرفه ای می فروشد.
موفق باشید.

سلام.
شما چرا برای برند های آماتور بی کیفیت و گران قیمت هزینه می کنید؟ شما بودجه مورد نظرتان را اعلام بفرمایید تا مدل منایب شما معرفی کنیم.
موفق باشید.

سلام.
1. Sennheiser PX200-II و AKG Q460 بهترینها هستند. مدل سنهایزر صدای سردی دارد و برای سلیقه من مناسب است اما برای شما به نظر من AKG Q460 مناسب تر خواهد بود چون بیشتر افرادی که راک گوش می دهند صدای گرم دوست دارند. البته به دلیل حساسیت بیشتر مدل AKG حجم صدای خروجی آن بیشتر از مدل سنهایزر است از طرفی دیگر مدل سنهایزر بسیار راحت تر است. شما هر دو مدل را تست کنید.
2. خود Monster تفاوت خاصی ذکر نکرده.
3.اصلا" ارزش ندارند و صدا را به بدترین وجه پخش می کنند. بیتس فقط یک برند تجاری است و محصولاتش اصلا" حرفه ای و حتی نیمه حرفه ای هم نیستند و این برند به دلیل تبلیغات گسترده خود مدل های آماتور خود را به قیمت مدل های حرفه ای می فروشد.
موفق باشید.
برند‌های آماتور؟
Turtlebeach و Astro آماترن؟
دوست من شما هیچی‌ از هدست‌های gaming نمیدونی‌ !!!

برند‌های آماتور؟
Turtlebeach و Astro آماترن؟
دوست من شما هیچی‌ از هدست‌های gaming نمیدونی‌ !!!
سلام.
ابتدا بیایید بررسی کنیم ببینیم برای گیم چه انتظاراتی از هدفون داریم و بعد یک برند حرفه ای معرفی کنیم. به نظر من درست نیست که هر برندی برچسب هدفون گیم روی محصولاتش بزند و هر چند بسیار محبوب هم باشد به عنوان برند حرفه ای معرفی کنیم.
1. Detail: این مهم ترین نیاز یک گیمر از هدفون می باشد. هدفون باید همه جزئیات ممکن را بدون کوچک ترین کم و کاست تولید کند. در زمینه جزئیات، هدفون های مونیتور بهترین های دنیا هستند و هیچ دستگاهی نمی تواند بالاتر از آنها قرار بگیرد.
2. Soundstage: این مورد هم خیلی مهم است. شاید شما این مورد را تجربه کرده باشید که وقتی با اسپیکر موزیک گوش می کنید، احساس می کنید صدا وسیع تر و باز تر (آزاد تر) از هدفون به گوش می رسد. این مسئله دقیقا" مطلبی است که در گیم هم بسیار حائز اهمیت است اما مهمترین دلیلی که از اسپیکر برای گیم استفاده نمی شود از دست رفتن جزئیات است (شاید این مورد هم تجربه کرده باشید که با هدفون جزئیات بسیار بیشتری را می شنوید.) در Soundstage هدفون های مونیتور پشت باز (Open) بهترین عملکرد را دارند و حتی بعضی از آنها Soundstage با طول و عرض بیش از 1.5 متر دارند که با بسیاری از اسپیکر ها برابری می کند.
3. راحتی روی سر: دلیل این که این مورد را سوم ذکر کردم این است که شما ممکن است عادت داشته باشید روزانه یک ساعت بازی کنید و راحتی زیاد مهم نباشد اما در غیر اینصورت... راحت ترین هدفون های دنیا In-Ear ها (داخل گوشی) هستند ولی این مدلها متاسفانه در موارد بالا به خصوص مورد دوم خیلی ضعیف تر از فول سایز ها عمل می کنند. بعد از داخل گوشی ها نوبت به هدفونهایی می رسد که Earcup (چرم دور گوش) بزرگی دارند و گوش شما کاملا" در آن قرار می گیرد. در صورتی که گوش شما کاملا" در آن قرار نگیرد به بخش غضروفی گوش شما فشار وارد می کند و شما هر یک ساعت یک بار باید آن را از روی سرتان برداشته و به گوشتان مدتی استراحت بدهید.
4. بیس و مید خوب: یک هدفون گیم باید در تولید فرکانس های پایین صدا(بیس) و فرکانس های میانی صدا(مید) خوب عمل کند. صدای بسیاری از سلاح ها، برخورد ها همچنین کاراکتر های مرد در محدوده فرکانس های پایین قرار می گیرد که هدفون باید به خوبی آن ها را تولید کند. ممکن است تجربه کرده باشید که در بازی هایی مثل Call of duty وقتی شما شلیک می کنید، در کنار صدای گلوله یک صدایی مانند وز وز یا خش خش هم شنیده می شود که گاهی اوقات خیلی اعصاب خرد کن است.
فرکانس های میانی هم شامل صدای کاراکتر های زن و صداهایی نازک تر از صدای بیس می شود(مثل صدای برخورد دو شمشیر). از طرفی فرکانس های بیس و میانی در لذت بردن از موسیقی بازی هم بی اثر نیستند به خصوص این که صدا هایی مثل صدای گیتار یا پیانو و ویولن در محدوده فرکانس های مید قرار می گیرد.
------------------------
با توجه به موارد بالا می توان در مورد مناسب بودن یک مدل برای بازی نظر داد.
اگر قصد خرید هدفون را دارید بودجه خود را مشخص کنید تا شما را راهنمایی کنیم. در ضمن فکر هدست میکروفون دار را از سرتان بیرون کنید چون هدست ها همیشه کیفیتی بسیار پایین تر از هدفون بدون میکروفون با قیمت مشابه دارند.
موفق باشید.
دوستان نظرتون در مورد razer electra چیه؟
برای موسیقی میخوام، راک هم زیاد گوش میدم.
برند های خیلی حرفه ای تری هم وجود دارند که مناسب کاربرد شما باشند. در ضمن همیشه هنگام مشاوره بودجه خود را مطرح کنید.
موفق باشید.

سلام.من 70T بودجه دارم(میدونم یکم کمه) اگه میشه چنتا گزینه ی خوب معرفی کنید بیشتر برای اهنگ میخوام. در مورد سلیقه و نوع اهنگی که گوش میدم خیلی وسیعه. من سبک j-pop گوش میدم درحالی که hard rock هم گوش میدم . بیشتر میخوام گوش رو اذیت نکنه

سلام.من 70T بودجه دارم(میدونم یکم کمه) اگه میشه چنتا گزینه ی خوب معرفی کنید بیشتر برای اهنگ میخوام. در مورد سلیقه و نوع اهنگی که گوش میدم خیلی وسیعه. من سبک j-pop گوش میدم درحالی که hard rock هم گوش میدم . بیشتر میخوام گوش رو اذیت نکنه
سلام. اگر بودجه شما به Pioneer SE-M390 نمی رسد به Sennheiser HD201 فکر کنید که قیمتش 65 هزار تومان است و از نظر راحتی روی سر هم خیلی خوب عمل می کند. در کل برند سنهایزر در راحتی محصولاتش بی نظیر است.
موفق باشید.

سلام. اون مدل pioneer صدارو به بیرون انتقال نمیده؟یعنی اگر صدارو تا اخر بزارم اطرافیان میتونن بشنون؟ من میتونم یکم بودجه رو زیاد کنم و pioneer بخرم ولی اصلا نمیخوام که اسپیکر باشه!!!
در صورتی که الویت با عدم انتقال صدا به بیرون باشه گزینه ی پیشنهادی چیه؟

سلام. اون مدل pioneer صدارو به بیرون انتقال نمیده؟یعنی اگر صدارو تا اخر بزارم اطرافیان میتونن بشنون؟ من میتونم یکم بودجه رو زیاد کنم و pioneer بخرم ولی اصلا نمیخوام که اسپیکر باشه!!!در صورتی که الویت با عدم انتقال صدا به بیرون باشه گزینه ی پیشنهادی چیه؟
سلام به شما دوست عزیزم. هیچ هدفونی اعم از هزار تومانی یا n میلیون تومانی نمی تواند از نشت صدا به بیرون جلوگیری کند.در این مسئله هر دو مدل تقریبا" یکسان هستند. هر چند مدل سنهایزر به دلیل حجم صدای کمترش کمتر این مشکل را دارد ولی مدل پایونیر آن قدر حجم صدایش زیاد است که اگر صدا را از 70 درصد بیشتر کنید باید با گوش هایتان خداحافظی کنید. از طرفی مدل پایونیر بیس قوی تری دارد (بوووم بوووووووم). موفق باشید.

ممنون
یه سوال : جریان این سیم AKG Q460 که می گن کوتاهه چیه ؟ یعنی باید جدا یه بلند ترش رو بگیرم ؟
فرق AKG Q460 با AKG K450 چیه ؟ چون شنیدم دومی نسبت به قیمتش بهتره !
مرسی

قیمت این هدفون های بیتس چقدره ؟! ( اورجینالش )
یه سایتم اگه میشه معرفی کنید که همه مدل های اورجینال هدفون های سنهایزر و بیتس رو داشته باشه ( به همراه قیمت )

Beats Dr.Dre Studio High-Definintion

Beats Pro

Beats Solo

این Solo ازش صدا میزنه بیرون موقعی که رو گوشه ؟!

آخرین ویرایش:
حول هوش قمیت الکترا، که بسیار هم مناسبه!
سلام. سقف بودجه را اعلام کنید. در ضمن شما داخل گوشی می خواهید یا فول سایز یا هر دو؟موفق باشید.
ممنون یه سوال : جریان این سیم AKG Q460 که می گن کوتاهه چیه ؟ یعنی باید جدا یه بلند ترش رو بگیرم ؟ فرق AKG Q460 با AKG K450 چیه ؟ چون شنیدم دومی نسبت به قیمتش بهتره !مرسی
سلام. هر دو مدل تقریبا” صدای یکسانی دارند اما K450 صدای تیز تری دارد. در ضمن سیم این مدل هم برای یک هدفون پرتابل به اندازه کافی بلند می باشد. یکی از دلایل گران بودن مدل دوم وجود امضای Quincy Jones می باشد. به نظر من هم مدل بدون امضا نسبت به قیمتش مناسب تر است.موفق باشید.

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

سلام. سقف بودجه را اعلام کنید. در ضمن شما داخل گوشی می خواهید یا فول سایز یا هر دو؟موفق باشید.
ممنون یه سوال : جریان این سیم AKG Q460 که می گن کوتاهه چیه ؟ یعنی باید جدا یه بلند ترش رو بگیرم ؟ فرق AKG Q460 با AKG K450 چیه ؟ چون شنیدم دومی نسبت به قیمتش بهتره !مرسی
سلام. هر دو مدل تقریبا” صدای یکسانی دارند اما K450 صدای تیز تری دارد. در ضمن سیم این مدل هم برای یک هدفون پرتابل به اندازه کافی بلند می باشد. یکی از دلایل گران بودن مدل دوم وجود امضای Quincy Jones می باشد. به نظر من هم مدل بدون امضا نسبت به قیمتش مناسب تر است.موفق باشید.

---------- نوشته در 08:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

دزستان میشه کمک کنید من بهترین نوع هدفون رو میخوام جه از تفکیک صدا جه قدرت و چه کیفیت میخوام بهترین باشه چی بگیرم ؟ هزینه هم مهم نیست
این هدفون های sync by 50 که اومده خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or