studio-studio hd-solo hd-pro-detox) و اینکه قیمت هر کدوم تو تهران چنده؟تا ۵۰ تا ۶۰ بهترین هدفونی که برای موزیک میشه خرید چیه زیاد گنده نباشه چون برا بیرون می خوام کوچیک موچیک باشه![]()
دوستان دو تا سوال داشتم ممنون اگر به هر دو پاسخ بدین:
۱)یه earphone از برند akg معرفی کنید که بیس عالی (به معنای واقعی کلمه) و صدای بلندی داشته باشه و بتونه با ibeats رقابت کنه.چون با ibeats حال کردم ولی تعریف akg رو هم شنیدم.قیمت بین ۱۱۰تا ۲۰۰ تومان.لازمه بگم فقط واسه موزیک میخوام و بیشتر سبک ترنس گوش میکنم:d
۲)تفاوت بین مدل های هدفون بیتس چیه؟ مزیت هاش و ....(studio-studio hd-solo hd-pro-detox) و اینکه قیمت هر کدوم تو تهران چنده؟
یک نکته دیگه اینکه بعضی مدل های هدفوناش روش مارک BMW-LAMBORGHINI-MASERATI-FERRARI هست.اینا چطور؟تفاوتی دارند؟؟در چه چیزهایی؟
.کسی اطلاعی نداره یا کسی رو معرفی کنه که از اون بپرسم؟یکی جواب ما رو بده دیگه.کسی اطلاعی نداره یا کسی رو معرفی کنه که از اون بپرسم؟
درود
بچه ها یه هدفون توی رنج 300$ ( دلار ) چی پیشنهاد می شه ؟ خودم این یا این رو مد نظر دارم ! هم برای موزیک می خوام ( به PC یا iphone ) هم برای گیم ( به Pc یا Ps3 ) . پیشنهاد بهتر هست ؟ اگه هست چی و چه مدلی ؟ بعد یه نکته دیگه ، این هدفون رو چون از اینجا ( ایران ) نمی گیرم چه جوری FAKE رو از اریجنالش تشخصی بدم ؟ یا کلا اونور جنس ارجینال هستن ؟ :d
ممنون می شم اگه جواب بدید
دوستان من میخوام از بین مدل های فیلیپس یکی از هدفون های زیر رو انتخاب بکنم به نظر شما کدومشون بهتره! اگر کسی اطلاعاتی داره و یا مدل بهتری در این رنج قیمتی(تا 50 تومن) و با کیفیت صدا و بیس خوب(مخصوصا) سراغ داره برا منم معرفی کنه....
Philips Headset SHM7110
Philips Headphones SHP-2700
Philips Headphones SHP5401
Philips shl 5000
Philips shp 8500
ای بابا اینجا کسی نیست جواب مارو هم بده...
8900 فیلیپس چطوره؟
در مورد هدست بلوتوث مخصوص کامپیوتر کسی نظری نداره؟