kavehjamshidi
کاربر سایت
سلام. برند AKG بیشتر بر روی فرکانس مید(میانی) تاکید دارد نه بیس قوی. برای دریافت بیس قوی می توانید از مدلهای Klipsch Image S4 (فقط با گارانتی آرتافورد) و Klipsch Image S5 و یا هدفون خوش صدای T-Jays Three استفاده کنید. دوستان نظرشان را در مورد بیتس بیان خواهند کرد اما به عنوان یک دوست به شما پیشتهاد می کنم برند بیتس را فراموش کنید زیرا:دوستان دو تا سوال داشتم ممنون اگر به هر دو پاسخ بدین:
۱)یه earphone از برند akg معرفی کنید که بیس عالی (به معنای واقعی کلمه) و صدای بلندی داشته باشه و بتونه با ibeats رقابت کنه.چون با ibeats حال کردم ولی تعریف akg رو هم شنیدم.قیمت بین ۱۱۰تا ۲۰۰ تومان.لازمه بگم فقط واسه موزیک میخوام و بیشتر سبک ترنس گوش میکنم:d
۲)تفاوت بین مدل های هدفون بیتس چیه؟ مزیت هاش و ....(studio-studio hd-solo hd-pro-detox) و اینکه قیمت هر کدوم تو تهران چنده؟
یک نکته دیگه اینکه بعضی مدل های هدفوناش روش مارک BMW-LAMBORGHINI-MASERATI-FERRARI هست.اینا چطور؟تفاوتی دارند؟؟در چه چیزهایی؟
1. برند غیر حرفه ای و آماتور به شمار می رود ولی محصولاتش را به قیمت محصولات حرفه ای می فروشد.
2. به دلیل تبلیغات فراوان، قیمت هدفون هایش بالا می باشد و ارزش خرید ندارد.
3. برند کاملا" تجاری است (نه تخصصی) به همین دلیل محصولات تقلبی در همه جای دنیا دارد در حالی که برند های تخصصی مثل M-Audio محصولات تقلبی ندارند زیرا کاملا" تخصصی بوده و تجاری نیستند.
4. بر خلاف تفکر بسیاری از افراد، این هدفون ها در هیچ استودیو موسیقی حرفه ای استفاده نمی شوند.
5. فقط بیس بووممی دارند و به همین دلیل دیگر جزئیات موسیقی مثل صدای خواننده کاملا" از دست می رود.
6. به فکر بیس قوی نباشید و بدانید هدفونی برای شما مناسب است که با تولید صدای زنده و نزدیک به واقعی آن چنان شما را در موسیقی غرق کند که رویا هایتان به هفت آسمان برسد و لذت عمیق و الهامات موسیقی را دریافت کنید.
موفق باشید.

studio-studio hd-solo hd-pro-detox) و اینکه قیمت هر کدوم تو تهران چنده؟
.کسی اطلاعی نداره یا کسی رو معرفی کنه که از اون بپرسم؟