مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

سلام
دویتان عزیز ممکنه یه نفر توضیح بده که این مدل های Beats با هم چه فرقی دارن اخه 200تومنی داره 800 تومنی هم داره
خیلی ممنون میشم

برا اساس چیده شدن مثلا: استدیو مشخصه دیگه برای چه کاریه برای کسایی که ریزترین صداها رو می خوان شما اگه قصدت خریده برید پیش فروشنده بگید بذاره همشون رو تست کنید اونی که باهاش حال کردید بخرید هر کسی یه نوع صدا دوست داره

دوستان قیمت مدل های مختلف beats monster الان چنده تو تهران؟؟؟اون مدلی که همراه htc هست چنده(جایی هست فقط هدفونشو بده)؟؟

قیمت که همه جورش هست!!یعنی کلا میگن high Copy هست و این حرفا مثلا Solo Hd رو میدن 280 فکر کنم

اون مدل که همراه Htc هست من خودم داشتم خیلی چیز خفنی هست میگن تو همین بازار علاء الدین گیر میاد ولی فکر نکنم اصلی باشه!!
شما ببین اگه کسی گوشی رو داشت هندزفریش رو بفروشه ازش بگیر قیمت هم دور بر 140-150 هست

قیمت که همه جورش هست!!یعنی کلا میگن high Copy هست و این حرفا مثلا Solo Hd رو میدن 280 فکر کنم

اون مدل که همراه Htc هست من خودم داشتم خیلی چیز خفنی هست میگن تو همین بازار علاء الدین گیر میاد ولی فکر نکنم اصلی باشه!!
شما ببین اگه کسی گوشی رو داشت هندزفریش رو بفروشه ازش بگیر قیمت هم دور بر 140-150 هست

رفتم یه مغازه و همون مدلی که همراه htc هست رو داشت(ibeats)و گفتم اصله که گفت اره و گفت یه دونه اصلش رو که واسه خود htc هست رو بیار باهاش کیفیت رو مقایسه کن.قیمت هم 120.اگر کیفیت یکی بود بگیرم؟؟؟؟اصل هست؟؟ومیشه تو سایت خودش دید که اصل هست؟؟

رفتم یه مغازه و همون مدلی که همراه htc هست رو داشت(ibeats)و گفتم اصله که گفت اره و گفت یه دونه اصلش رو که واسه خود htc هست رو بیار باهاش کیفیت رو مقایسه کن.قیمت هم 120.اگر کیفیت یکی بود بگیرم؟؟؟؟اصل هست؟؟ومیشه تو سایت خودش دید که اصل هست؟؟

باو یکی جواب بده دیگه!!!!!پوکیدیم از منتظر موندن

باو یکی جواب بده دیگه!!!!!پوکیدیم از منتظر موندن
سلام دوست عزیز,
اگر گوشی شما دقیقا همون مدل اچ تی سی سنسیشن نیست,این هدفون روی گوشی یا پلیر شما کیفیتی که روی اچ تی سی سنسیشن داره رو نخواهد داشت و خواهید دید که کیفیتش کمتر از چیزیه که وقتی به خود گوشی اصلی وصل میکنید پخش میکنه,(طبق گزارشاتی که شده)

در آخر هم من به هیچ عنوان این برند تجاری مانستر "بیتس" رو توصیه نمیکنم,مگر اینکه پولتون زیاد باشه و ندونید چطور خرج کنید,
موفق باشید.

سلام دوستان یه هدفون خوب می خوام بیشتر برای کار فیلم برداری و استدیو و میخوام کیفیت صدای عالی داشته باشه محدودیت قیمت هم ندارم ممنون

من به طور اتفاقی یه هدفونی دیدم که کیفیت صداش نسبت به قیمتش عالی هست برای کسایی که زیر 100 می خوان هزینه کنن

E-95 V2010

8تا driver داره برای صدای واقعی 5.1 که شامل: vibrate هم هست کیفیت ساخت خوبی هم داره یه کیف شکیل داره

نرم افزارش کمی پیچیده هست باید یه مدت باهاش کار کنید تا صدای دلخواهتون رو بده اما بدون نصب هم قابل استفاده هست

اینجور هدفون ها اصلا برای موزیک مناسب نیستن اما عجیب که کیفیت صدای این هدفون برای موزیک هم عالیه

البته من دارم نسبت به قیمتش حرف می زنم و الا چیزهای بهترم با قیمت 400 تومان هست که قبلا اینجا معرفی کردم

مسخصات:

Features
:

• Made from light, and rigid material.
  • Support 8 channels output, 5.1 audio track, built in audio card.
  • Over-the-head design.
  • 50mm driver unit, built in vibrator.
  • Cable control volume, microphone and vibrator.
  • Suitable for playing games.
  • Compatible with Windows 7.
  • USB jack.
  • 3.0m cable, can connect with computer.
Specifications:

• Mic Dimensions: Ø6.0mmx5.0mm
  • Sensitivity: -36dB±3dB
  • Driver Unit: Ø50mm
  • Speaker Driver Diameter: Ø40mm(Front)/Ø30mm(Center)/Ø30mm(Rear)/Ø30mm(Subwoofer)
  • Impedance: 32Ω
  • Frequency Response: 18-22KHz(Front)/20-20KHz(Center)/20-20KHz(Rear)/10-40Hz(Subwoofer)
  • DC: USB 5V
  • Output power: 300mW(Front)/200mW(Center)/200mW(Rear)/500mW(Subwoofer)
  • Cord Length: 3M
  • (S.P.L): 108dB
Package Included:

• 1 x Somic E-95 V2010 Headset w/ Microphone

somic-e-95-v2010_02.jpg

اقا من راستیتش تو نخ خرید هدفونای گرون نبودم از همین 10 هزار تومانیا مصرف میکردم .
میخوام بدونم که هدفون های گوشی ibeat صداشون چطوریه؟ فرقش واقعا زیاده ؟
یه مدل گوشی بهم معرفی کنید اگه تونستید با قیمتش

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

اصلا قیمتش مهم نیست؟ یه گزینه بیشتر نمی مونه:

Amazon.com: Sennheiser HD800 Over-Ear Circum-Aural Dynamic Premiere Headphone: Electronics
لعنتی این هدفون پول یه پرایده؟
نه ببخشید یه ماتیز
خدای من من م م م م مم

---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

راستش اگر برند دیگه ای هم هدفون خوش صدا بود البته از نوع گوشی بهم معرفی کنید. البته نسبتا ارزون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or