مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

سلام
میخواستم بدونم بین این دوتا مدل هندزفری(sony sbh-80 - HBC110) کدوم یکی اولا از لحاظ کیفیت صدا و بعد کیفیت ساخت و باتری بهتره اگه هندزفری سونی رو بگیرم با همه گوشی ها هماهنگه چون گوشیم ال جی هست اگه پیشنهاد دیگه ای هم تو رنج 100-300 ت که میکروفونم داشتهباشه داشتید خوشحال میشم بگید
هندزفری hbs 110 با بلوتوث اهنگ رو هم پخش میکنه یا نه ؟

بهترین دستگاهی که میتونی بخری Philips هستش که واقعا عالیه فقط دقت کن حتما بی سیم باشه و حدیدترین مدلش باشه . اکثرا از Philips استفاده میکنند حر فه ای ها چون برای همه کار ها جواب میده . اگر از کنسول گیم استفاده میکنید مثلا از Ps4 بهترین هدست خود Headset Sony Ps4 هست که مخصوص کنسول هستش .

دوستان Razer Hammerhead و Hammerhead Pro از نظر کیفیت صدا با هم فرق دارن یا فرقشون فقط یه میکروفون هستش ؟
حدود 200 تومن هدفون Gaming بهتر از اینها هم هستش ؟(برای PS4 میخوام)
فقط In Ear باشه

دوستان Razer Hammerhead و Hammerhead Pro از نظر کیفیت صدا با هم فرق دارن یا فرقشون فقط یه میکروفون هستش ؟
حدود 200 تومن هدفون Gaming بهتر از اینها هم هستش ؟(برای PS4 میخوام)
فقط In Ear باشه

نه فرقشون فقط میکروفونه...
کلا ایرفون گیمینگ زیاد نداریم,همين HammerHead Pro رو بخر چیز خوبیه...

نظرتون راجع به Razer Timat 2.2 چیست؟
بین Tiamat 2.2 , Kraken Pro کدام یک بهتر است؟

به نظرم چون رو طراحیه Razer Tiamat 7.1 خیلی کار کردن پس Tiamat 2.2 هم از لحاظ طراحی ظاهری خیلی خوبه...
و اینکه کلا سری Kraken هم خیلی راحت و کاربر پسند-!-User Friendly- هست...

یه 20 دلاری هم با هم اختلاف قیمت دارن و Tiamat 2.2 گرون تره...

ولی از نظر فنی زیاد با هم تفاوتی ندارن جر اینکه Input Power Tiamat 2.2 10 mW بیشتره...

نه فرقشون فقط میکروفونه...
کلا ایرفون گیمینگ زیاد نداریم,همين HammerHead Pro رو بخر چیز خوبیه...

به نظرم چون رو طراحیه Razer Tiamat 7.1 خیلی کار کردن پس Tiamat 2.2 هم از لحاظ طراحی ظاهری خیلی خوبه...
و اینکه کلا سری Kraken هم خیلی راحت و کاربر پسند-!-User Friendly- هست...

یه 20 دلاری هم با هم اختلاف قیمت دارن و Tiamat 2.2 گرون تره...

ولی از نظر فنی زیاد با هم تفاوتی ندارن جر اینکه Input Power Tiamat 2.2 10 mW بیشتره...
بیس کدوم قویتره؟
کلا برای گیمینگ چه هدفونی رو بیشتر پیشنهاد میکنید؟ محدودیت بودجه ندارم اما میخوام چیزی بخرم که ارزش پولی که بابتش میدم رو داشته باشه.

بیس کدوم قویتره؟
کلا برای گیمینگ چه هدفونی رو بیشتر پیشنهاد میکنید؟ محدودیت بودجه ندارم اما میخوام چیزی بخرم که ارزش پولی که بابتش میدم رو داشته باشه.
کراکن پرو بگیر چون سبکتره در نیجه برای طولانی مدت روی سر بهتره.

بیس کدوم قویتره؟
نمی دونم خریدی یا نه، ولی با تجربه بدی که من داشتم و Tritton 720 ام بعد از یکسال ترکید، پیشنهاد می کنم که بیسیم بگیری. واقعا ارزشش رو داره.

- - -ویرایش - - -

قبلا هم یجا دیگه پرسیدم ولی جواب نگرفتم :دی نظر دوستان درباره ایرفون Philips SHE8000 چیه ؟ :دی
متوسطه، نه عالی نه بد.

قبلا هم یجا دیگه پرسیدم ولی جواب نگرفتم :دی نظر دوستان درباره ایرفون Philips SHE8000 چیه ؟ :دی
اینو من داشتم
پیشنهاد میکنم سمتش نری!
صدای بیسش زیاده ولی صدای زیرش افتضاحه گوشو پاره میکنه.برای من که بعد 6 ماه صدای یه طرفش کم شد!شانس اوردم که گارانتی داشت و گارانتیشم خوب بود.
از برند فیلیپس این مدل رو که خودم دارم پیشنهاد میکنم sho2200
قیمتش بالاتره ولی کیفیت صدا و کیفیت ساخت خیلی بالایی داره.الکی هم بیس نمیده!(نزدیک دوساله هم دارمش)
حالا شاید مدلای جدیدتر و بهتری هم وارد بازار شده باشن.در کل توصیه میکنم قبل از خرید حتما تست کنی و فقط هم رو بیسش دقت نکنی!

سلام دوستان نظرتون درباره sony mdr-7506 چیه؟هدفون خیلی پر فروشیه اگه اشتباه نکنم تو آمازون اوله خیلی هم از نظر کیفیت صدا تعریفشو می کنند قیمتش هم مناسبه (100 دلار).می خواستم بیینم کسی این هدفون داره یا نه ؟
SONY+CASQUE+MDR+7506.JPG

چه مدل هدستی پیشنهاد می کنید برای استفاده گیمینگ PC , Ps 4 . Xbox one ترجیها با سه تاش مچ باشه و قابلیت 7.1 خیلی واسم مهمه که رو کنسولها فعال باشه.

Razer Kraken 7.1 Chroma Headset
یا مدل معمولیش چطوره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or