مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

دوستان می خوام هدفون گلد سونی بگیرم آیا میشه اینو به صورت بیسیم به تلوزیون اسمارت هم وصل کرد ؟ در کل کیفیت این هدفون چه جوریاست ؟ اول برای فیلم بعد بازی و موزیک می خوام

داداش یه هدفن ردیف با کیفیت بالای صدا برا گیم میخوام بی سیم باشه خوش دست باشه و مثل این هدفن ارزونا گل و ول نباشه سفت و سخت باشه بچسبه فیکس بشه رو سر

دوستان می خوام هدفون گلد سونی بگیرم آیا میشه اینو به صورت بیسیم به تلوزیون اسمارت هم وصل کرد ؟ در کل کیفیت این هدفون چه جوریاست ؟ اول برای فیلم بعد بازی و موزیک می خوام
خیر، گلد همچین امکانی نداره ولی با Pulse Elite می تونید؛ به خاطر داشتن جک 3.5 میلی متری روی دانگل.
کیفیت برای فیلمــ و گیمــ مناسبه ولی برای موزیک متوسط.
1250010_us-100004330-large.jpg
[LTR]
Setting up your PULSE wireless stereo headset - Elite Edition with a television

You can use the headset to wirelessly listen to audio from any television or monitor with a headphone jack. If you connect your TV's audio output (headphone jack) and the wireless adaptor using the audio cable (included with this product), the audio will be transmitted to the headset. If you want to return to listening to audio through the original source, you will need to remove the audio cable from the television or monitor's headphone jack.

Note: The wireless adaptor needs to be connected to a powered USB port such as a PS3™ system, personal computer, or television USB port (if available).

setupwithTV.jpg
[/LTR]

- - -ویرایش - - -

داداش یه هدفن ردیف با کیفیت بالای صدا برا گیم میخوام بی سیم باشه خوش دست باشه و مثل این هدفن ارزونا گل و ول نباشه سفت و سخت باشه بچسبه فیکس بشه رو سر
من دو مدل ASTRO A50 و SteelSeries H Wireless رو پیشنهاد میدمــ .
fzun9eeo7bvfzppohpui.jpg

آخرین ویرایش:
خیر، گلد همچین امکانی نداره ولی با Pulse Elite می تونید؛ به خاطر داشتن جک 3.5 میلی متری روی دانگل.
کیفیت برای فیلمــ و گیمــ مناسبه ولی برای موزیک متوسط.
1250010_us-100004330-large.jpg
[LTR][/LTR]

- - -ویرایش - - -

من دو مدل ASTRO A50 و SteelSeries H Wireless رو پیشنهاد میدمــ .
fzun9eeo7bvfzppohpui.jpg
داداش اینجوری که فهمیدم امکان داره هدفن ها با کامپیوتر یا تلوزیون ست نشن و فقط مخصوص کامیوتر یا چیز دیگه ای باشن این دوتا به کامپیوتر و ps4 و تلوزیون میخورن قیمتشون با مکان خرید شون رو هم بگی ممنون میشم

داداش اینجوری که فهمیدم امکان داره هدفن ها با کامپیوتر یا تلوزیون ست نشن و فقط مخصوص کامیوتر یا چیز دیگه ای باشن این دوتا به کامپیوتر و ps4 و تلوزیون میخورن قیمتشون با مکان خرید شون رو هم بگی ممنون میشم
بلهـ، با ورودی های متنوعی که روی LiveMix هدست SteelSeries H Wireless و MixAmp هدست Astro A50 هست، می تونید هر دستگاهی رو به هدست ها متصل و استفاده کنید.
قیمت هر دو : 300 دلار
در مورد مکان خرید اطلاعی ندارمــ.

سلام.
دوستان اگه هدفون حرفه ای واسه بازی و فیلم و موسیقی می خواید من یه Creative Sound Blaster Evo ZxR دارم واسه فروش.
داداش من خریدارم فقط الان نه میخوام بدونم چرا خریدی بعد چرا اینقدر زود داری میفروشی بعد قیمتش رو برام پ.خ کن

بچه ها من تو فکر خرید این momentum دوست داشتنی هستم :d فقط یه بحثی که مونده اینه که با توجه به on ear بودنش میتونم فشار بازوهاش روی گوشامو کم کنم؟ یعنی میشه تنظیم کرد؟ چون با تجربه استفاده از on ear معمولا فشار بازوها گوشامو درد میاورد که مجبور میشدم کمی جا به جا کنم هدفون رو تا از درد گوشام کمتر بشه، خودم که فکر میکنم توی رینج محصولات کم کیفیت این فشار بازوها به گوش آزار دهنده باشه نه در مورد این مدل، درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or