سلام
یه مقدار راهنمایی میخواستم
به عنوان شروع:
1- هدست تا حدودای 400 چی معرفی میکنین؟ (برا گیم و فیلم با پی سی فقط)
2- مدلهایی که قابلیت تنظیم صدا ندارن برا هدست نقطه ضعف محسوب نمیشه؟! مثل Razer Kraken 7.1 Chroma
دوست عزیز من خودم چند وقت پیش تو همین رنج قیمت می خواستم هدفون بگیرم و چند روزی تحقیق کردم. خوشحال می شم باهات در میون بذارم که واسه خرید هدفون شاید بتونه کمکت کنه.
اینو بگم که خودم Razer Tiamat 2.2 رو خریدم.
تو این رنج قیمت بازار بیشتر دست ریزر و زنهایزر هست. البته فیلیپس و لوجیتک هم مدل های خوبی رو تو این رنج دارن.
زنهایزر تمرکز خودشو بیشتر بر روی موزیک گذاشته و توانایی های جالبی هم تو تفکیک آواها در موزیک داره اما ریزر کلا شرکتی هست که تمرکزش بیشتر بر روی گیم هست.
وقتی به مدلای ریزر از 250 تومن تا نزدیک 400تومن نگاه بکنیم تفاوت های اندکی تغییرات قیمتیشو به وجود می آره. مثلا اگر مدل Razer Kraken Analog Music and Gaming که دورو بر 260تومن قیمتش هست رو در نظر بگیریم و بهش رنگ های متنوع و شاد رو اضافه کنیم مدل Kraken Neon رو می سازه که دوروبر 290تومن هست. هیچ تفاوت دیگه ای بین این دو مدل نیست. یا اگر به همون مدل اولی میکروفونو اضافه کنیم Kraken Pro رو خواهیم داشت که 320 قیمتش هست. البته این مدل به جای درایور 40میلیمتری از درایور 50میلیمتری واسه هدفوناش استفاده می کنه که مسلما در تولید صدا هم تاثیرگذاره. باز با شاد کردن رنگ های این مدل Pro neon رو داریم که 40تومن گرون تر می شه. و با 420تومن هم به بهترین مدل Kraken می رسیم که 7.1 chroma هست که به نظر من در این مدل هم صدای 7.1 واقعی رو نداریم اما تو این مدل به خوبی برای رسیدن به این صدا تلاش شده. آرم شرکت ریزر هم بر روی گوشی های هدفون این مدل به چندین و چند نوع رنگ مختلف قابل تنظیم هست که خاص مدل کروما هست.
برای صدای 7.1 واقعی باید بالای 600تومن خرج کرد که مدل Tiamat 7.1 که نزدیک 700تومن هست انتخاب بسیار خوب اما گرونیه. ضمن اینکه مدلای 7.1 کارت صدای مخصوص می خوان و بعضی از هدفون بازا هم صداهای 7.1 واسه هدفون رو نمی پسندن و مدلای استریو رو ترجیح می دن. Tiamat 2.2 که من 365تومن خریدم بعد از مدل 7.1 ئش تولید شد و دو تا کانال بیس اختصاصی هم واسش در نظر گرفته شده که تجربه شخصی من از این مدل بهم نشون داده موزیکایی که بیس خوبی دارن یا درام خوبی توشون کار شده تجربه خوبی از موزیک رو بهت می ده. اما تو موزیکای معمولی تفاوت خیلی خاصی حتی با هندزفری شما نداره
یا همینطور که دوستمون گفت تو بازی هایی که صداهای تیر و توپ و انفجار و اینجور صداها نقش محوری دارن می تونه خیلی خوب باشه که البته من تنها بازی ای که باهاش امتحان کردم Binding of isaac هست
پس تو گیم هنوز تجربه شخصی مناسبی ندارم. اما تو فیلم واسه من فوق العاده بوده چه جزئیات و چه جاهایی که نیاز بوده بیس ها وارد عمل بشن واقعا عالیه. اما همونجور که گفتم این هدفون عملکرد اصلیشو قراره که تو بازی نشون بده.
لوجیتک G430 7.1 Gaming هم من تجربه کار باهاشو ندارم اما از نزدیک دیدمش و کیفیت ساخت بالایی داره و حتی به نظر من از هدفون خودم قشنگتر هست، گوشی هاشم چرمی نیست و یه مدل خاصی از پارچه است که احتمالا باعث می شه تو استفاده بلند مدت گوش کمتر عرق کنه. قیمتش 380تومنه اما من برای این نخریدم چون فکر می کنم Tiamat بالانس بهتری از گیم، موزیک و بازی رو نسبت به این مدل برقرار می کنه.
البته اگه قصد شما برای خریدن هدست بیشتر گیمه و می خوای یه کم بیشتر
پولت رو پس انداز کنی مدل Philips PC Gaming SHG8000-97 رو هم پیشنهاد می کنم که تنها 200تومن قیمت داره.